Wat zijn Powder Brows

Wat zijn Powder Brows en is het iets voor mij?

De Powder Brows techniek is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen met pigment opgevuld om zo het typische, natuurlijke poedereffect van de Powder brows te creëren. Met Powder brows krijg je prachtige, volle wenkbrauwen!

PRIJS

€ 350

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Bij Powder Brows, ook wel bekend als Ombré Brows, wordt het pigment op een subtiele manier aangebracht om zo’n natuurlijk mogelijk resultaat neer te zetten. Bij Sarasin Beauty ligt de klemtoon namelijk op subtiele en natuurlijke resultaten.

De Ombré Powder Brows van Sarasin Beauty zijn dus wat jij nodig hebt als je altijd al droomde van mooie en vollere wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien. Wij bezorgen jou een natuurlijke look. Bij ons zeker geen “tattoo” effect of onnatuurlijke make-up!

Lees verder onder de foto

Sarasin Beauty microblading wenkbrauwen banner

(Semi)permanente make-up, wat houdt dat in?

De Ombré Powder Brows van Sarasin Beauty vallen onder de categorie van permanente make-up. Een vereiste voor Powder Brows is dat je nog eigen wenkbrauwhaartjes hebt. Bij Powder Brows wordt het pigment namelijk aangebracht in je bestaande wenkbrauwen

Geen permanente- maar semipermanente make-up

Bij Sarasin Beauty kiezen wij ervoor om te werken met semipermanente make-up (SPMU). In tegenstelling tot bij permanente make-up wordt er bij SPMU niet diep in de huid getatoeëerd, maar semipermanent gepigmenteerd.

Dat zorgt voor een zachte make-uplook voor een periode van 2 à 3 jaar.  Met SPMU krijg je geen harde, dikke lijnen die er tattoo-achtig uitzien, maar eerder een zacht effect dat er puur en natuurlijk uitziet.

De afkortingen SPMU en PMU worden vaak door elkaar gebruikt. Wij maken steevast gebruik van SPMU. (S)PMU staat natuurlijk voor (semi)ermanente make-up. 

SPMU wordt in de huid aangebracht om op ieder moment van de dag een frisse en naturelle uitstraling te hebben. Semipermanente make-up zal geen drastische verschillen maken of make-up vervangen, maar het zal wel zorgen voor een subtiele verandering en natuurlijke uitstraling.

Zijn Powder Brows iets voor mij?

Nu je weet wat Powder Brows juist zijn, kan je nagaan of het iets voor jou is. Hieronder vind je terug of het iets voor jou zou kunnen zijn. Is dit niet het geval? Scroll dan verder om te ontdekken welke andere behandelingen in SPMU voor wenkbrauwen wij nog aanbieden bij Sarasin Beauty!

1. Hoe zien jouw wenkbrauwen er momenteel uit?

Powder Brows zullen op een subtiele wijze jouw bestaande wenkbrauwen donkerder en/of voller maken. Als jij zeer dunne of asymmetrische wenkbrauwen hebt, het beu bent om ze elke dag bij te kleuren of een onregelmatige haargroei hebt, dan is deze behandeling geschikt voor jou!

2. Powder Brows, voor alle huidtypes!

Onze Ombré Powder Brows zijn geschikt voor alle huidtypes: vette huid, droge huid, oudere huid, jonge huid, lichte huid, donkere huid … Het pigment dat gebruikt wordt, stemmen we volledig af op jouw huidtype.

Verder is onze SPMU hypoallergeen. Dit maakt dat het de perfecte oplossing is voor wie allergisch reageert op gewone make-up of gewone make-up moeilijk kan verdragen.

Let wel op! Boek zeker nooit een Ombré Powder Brows behandeling als je zwanger bent. Ook als je Roaccutane neemt of genomen hebt, moet je minstens 6 maanden gestopt zijn alvorens je een behandeling inplant.

3. Wat is mijn droomresultaat? Ombré Powder Brows natuurlijk!

Na een Ombré Powder Brows behandeling bij Sarasin Beauty mag je een mooi resultaat verwachten dat natuurlijk oogt. Je verwacht een vollere en/of dikkere wenkbrauw die er niet hard of getatoeëerd uitziet.

Misschien was het je al opgevallen dat wij niet werken met gewone Powder Brows, maar wel met Ombré Powder Brows. Dit is ongeveer hetzelfde als gewone Powder Brows, maar dan met een licht kleurverloop dat gecreëerd wordt via onze Ombré techniek.

Zo optimaliseren we het natuurlijk effect zodat jouw wenkbrauwen er nog beter uitzien zowel met een full face of make-up als make-uploos! Kortom, je zal er altijd put together uitzien.

Powder Brows: is het een pijnlijke behandeling?

We horen vaak dat de angst voor een pijnlijke behandeling een drempel vormt om een behandeling te boeken. Toch is het niet nodig om je te laten leiden door deze angsten. Natuurlijk is deze behandeling niet volledig pijnloos, maar wij doen er alles aan om de pijn voor jou tot een minimum te beperken.

Daarom bieden we de mogelijkheid tot verdoving aan. Indien jij dat wenst, kunnen we werken met een verdovende prik of zalf. Deze zijn van chirurgische kwaliteit waardoor we kunnen garanderen dat jij zo weinig mogelijk ongemak zal ervaren tijdens de behandeling.

Als je toch nog met bezorgdheden zou zitten, mag je ons altijd contacteren via mail of telefonisch via het nummer +32 9 278 36 30. Wij beantwoorden met plezier al jouw vragen!

Een behandeling voor Powder Brows, waar kan ik dat laten doen?

  • Bij ons in Sarasin Clinic,  ben je aan het juiste adres voor een behandeling van onze geoptimaliseerde Ombré Powder Brows techniek! Wij zijn gevestigd in Sint-Martens-Latem (Kortrijksesteenweg 20), vlak naast de snelweg.
  • De behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten, maar reken dat je toch 1,5 uur kwijt bent vanaf het moment dat je binnenkomt. In tussentijd kan je je wagen kwijt op onze ruime, gratis parking vlak voor de deur!

Behandelingen door PMU-experts

Ombré Powder Brows worden aangebracht door onze PMU-angels. Je kiest zelf welke medewerker jouw brows zal zetten. Er wordt enkel gewerkt met de top SPMU-artiesten die al jarenlange ervaring hebben.

Sommige van onze Angels zijn zelfs gespecialiseerd in Powder Brows, Chabeli is bijvoorbeeld een echte queen op het vlak van Powder Brows. Een ding is zeker, bij Sarasin Beauty ben je verzekerd van een stralend resultaat!

Welk prijskaartje mag ik verwachten bij een Powder Brow behandeling?

Deze behandeling die jouw zachte make-up look naar een nieuw level brengt, kost € 350.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Onze missie is om enkel tevreden klanten naar huis te laten gaan. Deze voor- en na foto’s tonen het resultaat van de Powder Brows bij enkele van onze tevreden klanten. Zo krijg je ook een idee wat je kan verwachten van ons instituut.

Sarasin Beauty SPMU Powderbrows
Ombre powder brow bij man voor en na foto - sarasin clinic
Powerbrows voor en na Sarasin Clinic

Wil je meer foto’s zien? Klik dan hier.

Ontdek het volledig aanbod van Sarasin Beauty!

Sarasin Beauty heeft naast PMU van de wenkbrauwen ook nog tal van andere behandelingen in het ruime aanbod. Hieronder lijsten we ze kort even voor jou op!

Nazorg Ombré Powderbrows

Onmiddellijk na de behandeling

  • Het eerste uur na de behandeling: om de 15 minuten de wenkbrauwen deppen met een klam watje (zitten in je goodiebag)
  • Na 4 uur: de wenkbrauwen uitwassen met een neutrale shampoo, daarna droog deppen en Terramycine oogzalf inmasseren (niet vet en niet droog)
  • Indien u een verdovende prik heeft gehad: doorheen de dag 10x met de ogen goed open en dichtknijpen, slapen met extra hoofdkussen

Vanaf morgen

  • Gedurende 5 dagen (enkel ‘s morgens): de wenkbrauwen deppen met klam watje, daarna droog deppen + Terramycine zalf in masseren (= wonde soepel houden)
  • 2 dagen geen intensieve sport beoefenen (zweet is niet goed voor de inkapseling van het pigment)
  • Eén week geen sauna, stoombad, zwembad
  • Eén week geen make-up aanbrengen aan de wenkbrauwen
  • 2 weken na de behandeling mag je dagelijks sunblock (factor 50) aanbrengen om het pigment te beschermen en langer te behouden. Zowel winter als zomer.

Video’s Ombré Powder Brows Sarasin Beauty

Resultaten van Powder Brows bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty SPMU Powderbrows
Ombre powder brow bij man voor en na foto - sarasin clinic
Powerbrows voor en na Sarasin Clinic

Prijs Ombré Powder Brows Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Nog vragen? Een afspraak vastleggen? Neem contact met ons op!

Als je met nog vragen zit of nog onzekerheden hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Ben jij klaar om jouw wenkbrauwen permanent te voorzien van een natuurlijk poedereffect? Twijfel dan niet langer en ga onmiddellijk een afspraak inplannen! Tot gauw?

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen over Powder Brows

Is een Ombré Powder Brows behandeling pijnlijk?

Heb ik een touch up nodig na een Ombré Powder Brows behandeling?

Welk resultaat mag ik verwachten na mijn Ombré Powder Brows behandeling?

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?