Sarasin Beauty: de referentie voor permanente make-up Deinze

Woon je in Deinze en overweeg je permanente make-up? Dan kan je terecht bij Sarasin Beauty voor een professionele behandeling door medisch geschoolde medewerkers.

Onze praktijk bevindt zich op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem en beschikt over een gratis parking vlak voor de deur. Dichtbij én makkelijk, wat wil je nog meer? ‘Mooie resultaten’, horen we je zeggen. Wel, lees dan vooral verder!

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Het gemak van semipermanente make-up

Stel je voor: nooit meer opstaan en haastig make-up aanbrengen voor je naar je werk vertrekt om die er dan ‘s avonds toch weer af te moeten halen. Nooit meer uitgelopen make-up onder je ogen na een feestje of na het zwemmen!

Te mooi om waar te zijn? Helemaal niet! Met semipermanente make-up hoef je die dagelijkse sleur niet meer te ondergaan. Na een behandeling ben je 2 à 3 jaar goed. Het is een enorm gemak en het ziet er, zonder moeite, ook nog eens heel natuurlijk uit.

Voordelen van semipermanente make-up

 • Gemak
 • Tijdsbesparing
 • Waterproof
 • Een consistent mooi aangebrachte make-up
 • Unisex behandeling (zowel voor dames als voor heren)
 • Veilig en nagenoeg pijnloos door het gebruik van onze verdovende zalf van chirurgische kwaliteit, of door middel van een verdovend prikje
 • Goed alternatief voor mensen met een allergie aan make-up producten
 • Kan helpen littekens op zowel de lippen als ogen te camoufleren

Waarom kiezen voor Sarasin Beauty voor permanente make-up in Deinze

Ben je op zoek naar een specialist voor permanente make-up in een betrouwbaar instituut met een natuurlijk en mooi resultaat nabij Deinze? Dan ben je bij Sarasin Beauty aan het juiste adres. Ontdek wat ons onderscheidt van anderen!

De meest natuurlijke resultaten

Het belangrijkste aan permanente make-up is dat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Daarom zetten wij in op een natuurlijke look

Dat gebeurt op twee manieren: door geen permanente- maar wel semipermanente make-up te gebruiken, en door een persoonlijke aanpak te hanteren.

Geen permanente make-up maar semipermanente make-up

Hoewel de meeste mensen permanente make-up (PMU) kennen, is semipermanente make-up (SPMU) vaak onbekend terrein. Nochtans is semipermanente make-up de beste keuze als je permanente make-up op een natuurlijke manier wil aanbrengen.

Twee grote verschillen tussen PMU en SPMU
 • Er zijn twee grote verschillen tussen PMU en SPMU: de duurzaamheid van de resultaten en de ‘hardheid’ van de resultaten. Het resultaat van permanente make-up blijft ongeveer 10 jaar, waar die van semipermanente make-up 2 à 3 jaar blijven.
 • Wat we met hardheid bedoelen, is het gevreesde ‘tattoo-effect’ van permanente make-up. De resultaten zijn vaak redelijk hard. Met semi permanente make-up zullen we dat tattoo-effect vermijden. 
 • PMU wordt heel diep in de huid aangebracht, waardoor het ‘harde’ effect ontstaat. SPMU brengen we minder diep in de huid aan, waardoor de resultaten veel zachter en natuurlijk ogen. 
 • Persoonlijke aanpak

  Een tweede manier om zo’n natuurlijk mogelijk resultaat te bekomen, is door in te zetten op personalisatie bij de verzorgingen.

  Iedereen is uniek
  • Ieder gezicht is uniek, waardoor iedereen een ander pigment nodig heeft en dus ook een behandeling die aangepast is aan zijn persoonlijke voorkeur.
  • Daarnaast heeft iedereen ook zijn eigen smaak en wensen. Sommige mensen willen de ogen lichtjes accentueren met eyeliner, terwijl anderen een meer uitgesproken resultaat willen. 
  • Ook wat de lippen betreft kunnen mensen verschillende smaken hebben. Sommige klanten willen een nude kleur op de lippen, terwijl anderen een iets meer levendige kleur willen.
  Wij luisteren naar jouw voorkeuren
  • Voor de behandeling bespreken we samen jouw wensen en verlangens, zodat we rekening kunnen houden met jouw preferenties. Daarna tekenen we alles uit op basis van jouw eisen. Zo kan je zien hoe het uiteindelijke resultaat er zal uitzien.
  • Nadat we samen overlegd hebben en jij het uitgetekende voorbeeld hebt goedgekeurd, gaan we over tot het permanente resultaat.

Expertise in permanente make-up nabij Deinze

 • Wat ons zo uniek maakt? Dat wij een uitgebreid team hebben met medewerkers die experten zijn in wat ze doen. Zo garanderen wij jou een hoge kwaliteit van de resultaten van onze behandelingen.

Gespecialiseerd personeel

 • De beste resultaten van permanente make-up worden verwezenlijkt door een specialist. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in een specifieke zone en soms zelfs techniek, waardoor ze een sterk ontwikkeld esthetisch inzicht hebben én prachtige resultaten kunnen neerzetten.

Continu bijscholen

 • Van het pigmenteren van de lippen en shapen van wenkbrauwen tot het plaatsen van een lijntje onder de ogen en tepeltatoeages: voor alles hebben wij een specialist in huis. Daarenboven zorgen we ervoor dat onze werknemers zich continu bijscholen.

Boek een afspraak voor permanente make-up nabij Deinze

Permanente make-up Deinze? Kies voor Sarasin Beauty. Boek nu je afspraak of bekijk welke behandelingen wij aanbieden. Wij staan garant voor pijnloze behandelingen van de huid, waarbij hygiëne centraal staat. 

Daarenboven houden wij steeds rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en kijken we samen naar wat bij jou past, op basis van de unieke eigenschappen van jouw gezicht. Zo creëren we een resultaat dat volledig uniek is.

Voor- en na-foto’s van resultaten permanente make-up nabij Deinze

Benieuwd hoe wij de natuurlijke schoonheid van jouw gezicht kunnen accentueren met PMU? Hieronder zie je enkele voor- en na-foto’s. 

Klik hier voor meer fotomateriaal. Je kan bij ons terecht voor de wenkbrauwen (microblading, ombré powder brows & W-brows), lippen en de ogen.

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner
Sarasin Beauty secret eyeliner Julie
Sarasin Beauty StardustLiner Julie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty powderlips SPMU
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Video’s Permanente Make-Up Sarasin Beauty

Prijs permanente make-up Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Eyeliner
Bambi Liner bovenaan€200
Secret Liner Bovenaan€200
Prestige Liner Bovenaan€250
Extra Stardust op gelijk welke liner+ €50
Eyeliner onderaan€150
Touch Up Eyeliner*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je eyeliner SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Lippen
Lippigmentatie€400
Touch Up Lippigmentatie*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je lippen SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Permanente make-up Deinze: boek een afspraak bij Sarasin Beauty

Permanente make-up is de ideale manier om jouw uiterlijk te perfectioneren zonder er elke dag veel tijd in te moeten steken. Voor permanente make-up nabij Deinze is Sarasin Beauty de beste keuze.

Of het nu om het pigmenteren van de lippen of de wenkbrauwen gaat – wij hebben voor elke behandeling een specialist in huis. Ook onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Onze pigmenten zijn puur en betrouwbaar. Zo zijn ze bijvoorbeeld vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen.

Boek nu je afspraak voor een behandeling of bekijk welke behandelingen wij aanbieden. Wij staan garant voor pijnloze behandelingen van de huid waarbij hygiëne, nabehandeling en een goede verzorging centraal staan.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.