Permanente Make-Up Geraardsbergen

Sarasin Beauty: hier moet je zijn voor permanente make-up (Geraardsbergen)

Wil jij er stralend en verzorgd uitzien zonder elke dag die gewone make-up op je gezicht aan te brengen? Haat je het om elke avond je make-up er terug af te halen? In dat geval zou permanente make-up het gemak zijn dat jij altijd al nodig had! Onze praktijk, Sarasin Beauty is gelegen nabij Geraardsbergen. Bij ons kan je terecht voor verschillende behandelingen in semi-peramentente make-up (SPMU).

Je vindt onze clinic op 5 minuutjes van de autostrade. Vanuit alle uithoeken van het land en dus ook vanuit Geraardsbergen sta je in een mum van tijd in onze clinic. Vanuit Geraardsbergen is dit slecht 40 minuutjes rijden. Wij hebben zelfs patiënten die helemaal vanuit Nederland tot bij ons komen hun PMU behandeling. Daar zijn 40 minuutjes rijden niets tegen!

Sarasin Beauty Geraardsbergen

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Wat houdt dat in, permanente make-up?

Bij een permanente make-up behandeling brengt een professional een speciaal soort pigment aan in de huid met behulp van een heel fijne naald. Bij Sarasin Beauty staan de PMU-Angels voor jou klaarDit team van medisch-esthetisch geschoolde medewerkers staat erom bekend om uiterst hygiënisch te werken. Zij luisteren naar jouw dromen, wensen en verlangens en zullen er vervolgens alles aan doen om jou de look van jouw dromen te bezorgen!

Lees verder onder de foto

Onze keuze voor semi-permanente make-up

Permanente make-up (ook wel PMU genoemd) is de meest gebruikte term voor dergelijke behandeling. Semi-permanente make-up (beter bekend als SPMU) is daarentegen een minder bekende term. Dit kleine voorzetsel maakt weldegelijk een groot verschil in de praktijk. Wij kiezen steevast voor semi-permanente make-up. Deze methode bezorgt jou de beste make-up look met de meest naturelle uitstraling.

PMU vs. SPMU?

Waarin verschillen deze 2 methodes? Eerst en vooral verschilt de duur van de resultaten.

  • SPMU blijft gemiddeld 2 to 3 jaar zichtbaar. Voor permanente make-up is dat ongeveer 10 jaar.
  • Ten tweede zit er een verschil in de ‘hardheid’ van de make-up. Hier zit de redenen voor onze keuze voor SPMU.
  • Bij PMU is er een reële kans op het angstwekkende ‘tattoo-effect’. Door te kiezen voor semi-permanente make-up zorgen we ervoor dat dit tattoo-effect uitblijft en we een zachte en naturelle look bekomen.

Is semi-permanente make-up iets voor jou?

Met semi-permanente make-up (SPMU) gun je jezelf heel wat extra comfort. Je maakt onmiddellijk komaf met die dagelijkse make-up aan te brengen en opnieuw te verwijderen. Onze behandelingen garanderen jou een stralende look en dat elke dag opnieuw, zonder bijkomende moeite!

Het verschil tussen permanente- en semi-permanente make-up

Bij Sarasin Beauty werken we niet met permanente maar met semi-permanente make-up. Die blijft iets minder lang aanwezig (2 à 3 jaar in plaats van 10 jaar bij permanente make-up), maar heeft ook een ‘zachter’ en meer natuurlijk resultaat. Bij PMU krijg je daarentegen vaak een ‘harder’ tattoo-effect.

Sarasin Beauty waar alleen de beste semi-permanente make-up goed genoeg is

In de clinic van Sarasin Beauty staat onze hele team klaar om jou een onvergetelijke behandelingen te bezorgen die in de meest beste omstandigheden zal verlopen. Hebben we jou nog niet kunnen overtuigen? Lees hier verder en laat je overthuigen!

1. Bijscholingen en interne opleidingen

Ons team staat erom bekend om voortdurend bijgeschoold te worden. Ook komen er heel wat interne opleidingen aan bod om nieuwe technieken aan te leren. Deze technieken worden na de opleiding nog verder verfijnd om het niveau van de perfectie te bereiken.

2. Een specialiste per behandelbare zone

Voor elke behandelbare zone (lippen, wenkbrauwen en eyeliner) hebben wij een specialiste in ons team van PMU-Angels. Zij weten als de beste welke producten ze het beste kunnen gebruiken voor jouw huidtype. Ook kunnen ze jou voorzien van deskundig advies over welke behandeling het beste bij jou zou passen om jouw natuurlijke schoonheid in de verf  te zetten!

3. Ervaring, expertise en professionaliteit

Ons team bestaat uit professionals die allen reeds jarenlang meedraaien in de praktijk van semi-permanente make-up met als resultaat dat ze elk honderden behandelingen uitgevoerd hebben. Als geen andere weten ze hoe je de meest optimale look met permanente make-up bekomt  en wat voor jouw huid het beste is. Hygiëne, veiligheid en privacy staan op nummer 1 van belangrijke aandachtspunten.

Nog niet overtuigd voor een behandeling bij Sarasin Beauty?

Een aanpak met persoonlijkheid!

Geen enkele klant is dezelfde. Betrokkenheid en een persoonlijke aanpak zijn voor ons prioriteit. Voor elke behandeling zullen wij eerst samen met jou bekijken welke look jij wenst en wat het beste bij jouw gezicht en huidtype past. Zo ben je zeker van een look die bij jou past en ga je met een tevreden gevoel buiten.

Pigment van de beste kwaliteit

In onze clinic hebben wij zorgvuldig de meest kwalitatieve producten uitgekozen.Dit wil zeggen dat we werken met zuivere pigmenten die een optimaal, langdurig resultaat op jouw gelaat toveren. Deze producten zijn eveneens vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen.

Bovendien zijn onze producten volledig hypoallergeen. Als jij een ultra gevoelige huid of een huidaandoening hebt, dan laat je dit het beste  op voorhand weten bij het maken van jouw afspraak. Op die manier kunnen wij hier extra rekening mee houden en zorgen we er zeker voor dat jij de meest geschikte behandeling krijgt.

Is de behandeling pijnlijk?

Laat ons eerlijk zijn, een SPMU behandeling is niet volledig pijnloos. Een eventueel ongemakkelijk gevoel kan zeer simpel uit de weg geruimd worden dankzij delokale verdoving die wij aanbieden.

Dankzij de aanwezigheid van esthetisch artsen in onze clinic kunnen wij jou voorzien van een verdovende zalf van chirurgische kwaliteit. De formule van onze zalf is uniek in Vlaanderen en bezorgt jou een optimaal comfort tijdens de behandeling!

Welke behandelingen kan je bij ons laten uitvoeren?

Sarasin Beauty biedt heel wat behandelingen aan in het gamma van de (semi-)permanente make-up. Wij bieden SPMU behandelingen aan voor de lippen, ogen en wenkbrauwen.

(S)PMU ogen: onweerstaanbare ogen dankzij de SPMU eyeliner looks

  • Voor een behandeling houden wij rekening met enkele factoren zoals jouw persoonlijke voorkeur en de vorm van jouw gelaat. Je kan kiezen uit onze Bambi Eyes, Secret Liner, Prestige Eyeliner en Stardust Liner.
  • Het verschil in deze behandelingen schuilt in de mate van een meer uitgesproken of juist een subtieler resultaat. Weet jij niet wat het beste bij jou past? Onze specialisten staan zeker klaar om jou te adviseren en bij te staan bij het maken van de keuze voor de look die het meeste geschikt is voor jou!

 

(S)PMU lippen

Zijn jouw natuurlijke lippen eerder aan de dunne kant? Droom je van mooie, volle lippen? kleur aangebracht in je lippen. Droom je van volle lippen die er toch natuurlijk uitzien? Dan kan je zeker bij ons terecht.

Zoals dat gaat bij de kleuren van een lippenstift, werkt dat ook bij SPMU. Niet elke tint past bij elk look of elk individu. Daarom bieden wij verschillende behandelingen aan zodat iedereen iets vindt dat bij hem past! Wij hebben volgende behandelingen in ons aanbod: Baby Lips, Powder Lips en Bardot Lips. Voor elk wat wils!

Laat jouw wenkbrauwen onder handen nemen voor een stralend gezicht: (S)PMU wenkbrauwen

Zijn volle, donkere wenkbrauwen een droom voor jou? Vind je dat jouw natuurlijke wenkbrauwen te dun/te licht zijn. Of vind je misschien dat jouw wenkbrauwen een asymmetrische vorm hebben? Wenkbrauwen zijn een echte eyecatcher in het gezicht. Een SPMU behandeling voor de wenkbrauwen kan jouw zelfzekerheid een echte boost geven! Wij zullen geen wenkbrauwen ‘tatoeëren’, maar pigmenteren. Zo vermijden we het gevreesde tattoo effect.

Wenkbrauwen op maat van jouw gelaat

  • Bij het plaatsen van permanente make-up voor de wenkbrauwen hanteren wij de Powder Brows techniek. Dit is een zachte techniek, met een zeer natuurlijk resultaat. Bovendien is deze techniek geschikt voor alle huidtypes!

Overtuigd? Maak dan meteen je afspraak voor permanente make-up (Geraardsbergen)!

Het team van Sarasin Beauty staat klaar om jou in de watten te leggen en de gewenste SPMU behandeling op jouw gezicht te toveren. Kwaliteit, jouw veiligheid en privacy komen bij ons op de eerste plaats!

Maak een afspraak voor permanente make-up nabij Heist-op-den-Berg bij Sarasin Beauty!

Ben je ondertussen al overtuigd van onze werkwijze? Of wil je nog meer te weten komen over wat we precies voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan zeker onze site en leg je consultatie of afspraak vast. We hopen je binnenkort te verwelkomen bij Sarasin Beauty!

Foto’s permanente make-up bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner
Sarasin Beauty secret eyeliner Julie
Sarasin Beauty StardustLiner Julie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty powderlips SPMU
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Permanente make-up Geraardsbergen Prijzen bij Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Eyeliner
Bambi Liner bovenaan€200
Secret Liner Bovenaan€200
Prestige Liner Bovenaan€250
Extra Stardust op gelijk welke liner+ €50
Eyeliner onderaan€150
Touch Up Eyeliner*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je eyeliner SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Lippen
Lippigmentatie€400
Touch Up Lippigmentatie*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je lippen SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

permanente make-up Geraardsbergen veelgestelde vragen

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Zijn mijn ogen gezwollen en kan ik nog met de auto rijden?

Mag ik contactlenzen dragen na de behandeling?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Hoe gaan mijn lippen er uitzien direct na de behandeling?

Wat moet ik vermijden na de behandeling?

Hoe verloopt het genezingsproces?

Ik heb Herpes Simplex (koortsblaasjes)

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Doet de eyeliner behandeling pijn?

Gaan mijn ogen zwellen na de eyeliner behandeling?

Moet iemand mij naar huis voeren na de eye-liner behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Doet de lippenbehandeling pijn?

Wat is semi-permanente make-up?

Wat is het verschil met permanente make-up?

Wat is de werkwijze voor SPMU bij Sarasin Beauty?

Hoe lang duurt de behandeling en hoe verloopt die?

Wat als ik esthetische chirurgie wil in de loop der jaren?

Zijn er risico’s verbonden aan een behandeling?

Is alles steriel / hygiënisch?

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Wat doe ik best vòòr de eyeliner behandeling?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?

Wat doe ik best vòòr de lippenbehandeling?

Ik heb een koortsblaasje op mijn lip de dag van de behandeling