Permanente Make-Up Knokke

Hét adres voor permanente make-up nabij Knokke? Sarasin Beauty!

Woon je in Knokke en heb je besloten dat je een behandeling met permanente make-up wil? Dan is er maar 1 adres: Sarasin Beauty. Ons team bestaat uit medisch-esthetisch geschoolde experts die stuk voor stuk kraks zijn in wat ze doen!

Onze praktijk bevindt zich op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem, vlak aan de snelweg. Je kan jouw wagen kwijt op onze ruime en gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur. Vanuit Knokke ben je slechts drie kwartier onderweg naar onze praktijk.

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Sarasin Beauty Knokke

Waarom Sarasin Beauty de juiste keuze is

Waarom je naar Sint-Martens-Latem moet komen vanuit Knokke? Omdat wij jou een goed resultaat kunnen garanderen, zowel voor permanente make-up voor de wenkbrauwen en ogen als voor de lippen.
Je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Bekijk gerust de voor- en na foto’s op onze website of lees de vele positieve reviews die onze klanten op onze website en op Google over ons schreven! Wist je trouwens dat sommige van onze klanten zelfs uit Nederland naar Sarasin Beauty komen? Niet verwonderlijk ook, want de resultaten van semi-permanente make-up blijven natuurlijk een hele poos zichtbaar. Je kiest dus maar beter voor de beste partij om deze behandeling bij jou te laten uitvoeren. Dan is drie kwartier rijden een goede investering, toch?

Lees verder onder de foto

Sarasin Beauty: expertise in natuurlijk ogende permanente make-up

Bij Sarasin Beauty nabij Knokke zetten wij hard in op expertise én op natuurlijk ogende permanente make-up. Geen cosmetische tatoeage dus, wél pigmenten aanbrengen als aanvulling op jouw natuurlijke schoonheid.

Hoe we dat doen? Dat lees je hier!

De creatie van een natuurlijke look

  • Het belangrijkste aan permanente make-up is dat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Niemand wil het alom bekende tattoo-effect. Daarom zetten wij bij Sarasin Beauty in op een zachte, natuurlijke look.
  • Dat doen we op twee manieren: door geen permanente- maar wel semi permanente make-up te gebruiken en door een persoonlijke aanpak te hanteren. Zo creëren we resultaten die aansluiten bij jouw unieke gelaatstrekken.

Geen permanente make-up maar semi permanente make-up

Hoewel de meeste mensen permanente make-up (PMU) kennen, is semi permanente make-up (SPMU) vaak onbekend terrein. Nochtans is semi permanente make-up de betere keuze als je permanente make-up op een natuurlijke manier wil aanbrengen. In de praktijk is het echter zo dat sinds enige tijd minder en minder op de traditionele permanente make-up wordt ingezet. En dat is te wijten aan het succes van de semi permanente variant.

Twee grote verschillen tussen PMU en SPMU

Er zijn twee grote verschillen tussen PMU en SPMU: de duurzaamheid van de resultaten en de ‘hardheid’ van de resultaten. Het resultaat van permanente make-up blijft ongeveer 10 jaar, waar dat van semi permanente make-up 2 à 3 jaar blijft.

Geen tattoo-effect met SPMU

Met hardheid doelen we op het gevreesde ‘tattoo-effect’ van permanente make-up. Denk maar aan een eyeliner die te diep in de huid is aangebracht. Met semi permanente make-up zullen we dat tattoo-effect vermijden, omdat het pigment minder diep in de huid wordt aangebracht.

Daardoor zijn de resultaten ook veel zachter en natuurlijker en zijn ze vergelijkbaar met gewone make-up. In sommige gevallen lijkt het zelfs alsof je niets ‘laten doen’ hebt. Maar vergis je niet, met semi permanente make-up kan je ook heel uitgesproken resultaten creëren. Alles hangt af van jouw persoonlijke wensen en stijl!

Persoonlijke aanpak voor een optimaal resultaat

Dat brengt ons bij een belangrijk element van onze behandelingen en het verkrijgen van natuurlijke resultaten: personalisatie. Samen met jou gaan onze experts op zoek naar de permanente make-up die écht bij je past.

Door hun jarenlange ervaring en hun verregaand esthetisch inzicht is ons team perfect in staat om de unieke eigenschappen van jouw gezicht te evalueren. Kom jij weg met een dikkere eyeliner of zal een dun lijntje jouw ogen beter accentueren?

Schoonheid is authenticiteit

  • Ieder gezicht is uniek, waardoor iedereen een ander pigment nodig heeft. Ook de vorm van de lippen, ogen of wenkbrauwen verschilt van persoon tot persoon, waardoor een subtiele nuance in de plaatsing van permanente make-up het grote verschil kan maken.
  • Daarnaast heeft iedereen een eigen stijl en andere wensen. De ene houdt van alles wat subtiel is, voor de andere mag het wat meer uitgesproken zijn. Het is ons doel om de permanente make-up zo aan te brengen dat het perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Samen richting het perfecte resultaat

  • Voor de behandeling bespreken we samen jouw wensen en verlangens, zodat we rekening kunnen houden met jouw voorkeuren. Daarna tekenen we alles uit op basis van jouw eisen. Zo kan je zien hoe het uiteindelijke resultaat er zal uitzien.
  • Nadat we samen overlegd hebben en jij het uitgetekende voorbeeld hebt goedgekeurd, gaan we over tot het permanente resultaat.

Expertise in permanente make-up nabij Knokke

Wat ons zo uniek maakt? Dat wij een uitgebreid team hebben met medewerkers die experten zijn in wat ze doen. Elke medewerker bij Sarasin Beauty heeft zich dieper gespecialiseerd in één specifieke SPMU-behandeling van het gelaat. Zo garanderen wij jou een hoge kwaliteit van de resultaten van onze behandelingen.

Een team van specialisten

  • De beste resultaten van permanente make-up worden verwezenlijkt door een specialist. We zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat elk van onze medewerkers zich gespecialiseerd heeft in een specifieke zone en soms zelfs techniek.
  • Daardoor kunnen zij zich binnen die zone of techniek steeds verder verdiepen en als het ware echte meesters in hun vak worden. Dat vertaalt zich in prachtige resultaten door de verregaande precisie bij het plaatsen van het pigment tijdens de behandeling.
    Zo hebben wij bijvoorbeeld specialisten in Powderbrows, tepeltatoeages en natural lips. Daarenboven zorgen we ervoor dat onze werknemers zich continu bijscholen.

Video’s Permanente Make-Up Sarasin Beauty

Resultaten van permanente make-up bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner
Sarasin Beauty secret eyeliner Julie
Sarasin Beauty StardustLiner Julie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty powderlips SPMU
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Prijs permanente make-up Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Eyeliner
Bambi Liner bovenaan€200
Secret Liner Bovenaan€200
Prestige Liner Bovenaan€250
Extra Stardust op gelijk welke liner+ €50
Eyeliner onderaan€150
Touch Up Eyeliner*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je eyeliner SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Lippen
Lippigmentatie€400
Touch Up Lippigmentatie*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je lippen SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Permanente make-up Knokke: boek een afspraak bij Sarasin Beauty

Permanente make-up is de ideale manier om jouw uiterlijk te perfectioneren zonder er elke dag veel tijd in te moeten steken. Voor permanente make-up nabij Knokke is Sarasin Beauty de beste keuze.

Of het nu om het pigmenteren van de lippen of de wenkbrauwen gaat – wij hebben voor elke behandeling een specialist in huis. Ook onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Onze pigmenten zijn puur en betrouwbaar. Zo zijn ze bijvoorbeeld vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen.

Boek nu je afspraak voor een behandeling of bekijk welke behandelingen wij aanbieden. Wij staan garant voor pijnloze behandelingen van de huid waarbij hygiëne, nabehandeling en een goede verzorging centraal staan.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen over permanente make-up

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Zijn mijn ogen gezwollen en kan ik nog met de auto rijden?

Mag ik contactlenzen dragen na de behandeling?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Hoe gaan mijn lippen er uitzien direct na de behandeling?

Wat moet ik vermijden na de behandeling?

Hoe verloopt het genezingsproces?

Ik heb Herpes Simplex (koortsblaasjes)

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Doet de eyeliner behandeling pijn?

Gaan mijn ogen zwellen na de eyeliner behandeling?

Moet iemand mij naar huis voeren na de eye-liner behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Doet de lippenbehandeling pijn?

Wat is semi-permanente make-up?

Wat is het verschil met permanente make-up?

Wat is de werkwijze voor SPMU bij Sarasin Beauty?

Hoe lang duurt de behandeling en hoe verloopt die?

Wat als ik esthetische chirurgie wil in de loop der jaren?

Zijn er risico’s verbonden aan een behandeling?

Is alles steriel / hygiënisch?

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Wat doe ik best vòòr de eyeliner behandeling?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?

Wat doe ik best vòòr de lippenbehandeling?

Ik heb een koortsblaasje op mijn lip de dag van de behandeling