Permanente Make-Up Ninove

Je bent aan het juiste adres bij Sarasin Beauty!

Wil jij graag dagelijks stralen en er feilloos uitzien? Maar ben je het beu elke dag gewone make-up aan te brengen? Of heb je er een hekel aan om ‘s avonds je make-up te verwijderen? Misschien is permanente make-up wel iets voor jou! Sarasin Beauty is hét adres nabij Ninove voor behandelingen in permanente make-up.

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Onze clinic is gelegen op 5 minuutjes van de autostrade. We zijn dus makkelijk te bereiken van uit alle uithoeken van het land. Dus ook vanuit Ninove! Het is slechts een half uurtje rijden.

Weetje: wist je trouwens dat sommige van onze patiënten zelfs vanuit Nederland tot bij ons komen? En dat allemaal voor de zekerheid over een optimale permanente make-up!

Sarasin Beauty Ninove

Voor de beste resultaten is expertise natuurlijk vereist. Voor deze expertise én jarenlange ervaring ben jij bij Sarasin Beauty aan het juiste adres! Lees snel verder om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen en welke behandelingen in PMU wij voor jou kunnen voorzien!

Permanente make-up, wat is dat?

Permanente make-up houdt in dat er door een specialist pigment wordt aangebracht in de huid. Dit wordt gedaan met behulp van een uiterst fijne naald. Bij Sarasin Beauty staat het team van ervaren PMU-Angels voor jou klaar. Deze medisch-esthetisch geschoolde medewerkers hechten veel belang aan een hygiënische manier van werken. Zij doen hun uiterste best om jou de permanente make-up van jouw dromen te bezorgen, die qua vorm en kleur zoveel mogelijk bij jouw wensen aansluit.

Wij werken met semi-permanente make-up

Meestal wordt de term permanente make-up (ook wel PMU genoemd) gebruikt. Semi-permanente make-up (beter bekend als SPMU) blijkt vaak eerder onbekend. Toch is semi-permanente make-up de betere keuze als je wil gaan voor een permanente make-up look met een natuurlijke uitstraling.

Wat is het verschil tussen PMU en SPMU?

  • Er zijn twee grote verschillen: enerzijds de duurzaamheid van de resultaten, anderzijds de ‘hardheid’ van de aangebrachte make-up. SPMU blijft ongeveer gedurende 2 à 3 jaar op je gezicht aanwezig. Permanente make-up blijft ongeveer 10 jaar.
  • Bij Sarasin Beauty werken we niet met permanente maar met semi-permanente make-up. Die blijft iets minder lang aanwezig (2 à 3 jaar in plaats van 10 jaar bij permanente make-up), maar heeft ook een ‘zachter’ en meer natuurlijk resultaat. Bij PMU krijg je daarentegen vaak een ‘harder’ tattoo-effect.
  • Het grote voordeel aan SPMU bevindt zich dus op het vlak van de hardheid van de resultaten. Hiermee verwijzen we naar permanente make-up, waarbij het lijkt alsof dit echt getatoeëerd is, het gevreesde ‘tattoo-effect’. Met semi-permanente make-up vermijden we dit tattoo-effect. In plaats daarvan krijg je een zachte en naturelle look.

Waarom zou je kiezen voor semi-permanente make-up?

Semi-permanente make-up (SPMU) bezorgt je een pak extra comfort: Gedaan met dagelijks make-up aanbrengen en ‘s avonds of na het zwemmen/sporten opnieuw verwijderen. Onze behandelingen garanderen jou een stralende look en dat elke dag opnieuw, zonder enige bijkomende moeite!

Sarasin Beauty the place to be voor permanente make-up

Het team van Sarasin Beauty laat jouw behandelingen in de beste omstandigheden verlopen. Nog niet overtuigd? Lees verder en ontdek onze troeven!

1. Innovatie en constante bijscholing

Onze PMU-Angels worden voortdurend bijgeschoold. Ook volgen ze allen interne opleidingen om de nieuwste technieken in semi-permanente make-up onder de knie te krijgen. In de fases daarna werken de Angels heel hard om zich volledig in de nieuwe methodes in te werken en vervolgens gaan ze zich hier ook in specialiseren.

2. Specialisaties per zone/techniek

Elke Angel heeft haar eigen specialisatie in een bepaalde behandeling/zone op het gelaat. Zo weten ze exact welke producten ze best gebruiken en op welke manier deze het beste jouw natuurlijke schoonheid in de verf zetten!

3. Jarenlange ervaring en expertise

Wij garanderen jou een behandeling uitgevoerd door een echte expert met een jarenlange ervaring. Bovendien hebben al onze medewerkers steeds meer dan honderd uitgevoerde behandelingen op hun naam staan. Ze weten dus als de beste hoe ze de semi-permanente make-up moeten plaatsen en wat het beste is voor jou en jouw huid. Verder garanderen we jou ook zeker hygiëne, veiligheid en privacy.

Waarom kiezen voor Sarasin Beauty?

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak!

  • Elke klant is uniek en juist daarom hechten wij zoveel belang aan een betrokken en persoonlijke aanpak. Voor het begin van elke behandeling houden we een soort van ‘intake gesprek’ om samen met jou te bekijken van welke look jij droomt. Vervolgens tekenen we het resultaat uit, zodat je kan zien of de look bij jou past en of je nog aanpassingen wil doen.

Pigment van de beste kwaliteit

  • Bij Sarasin Beauty hebben wij zorgvuldig producten uitgekozen van de beste kwaliteit: zuivere, betrouwbare pigmenten voor een optimaal en langdurig resultaat. Onze producten zijn ook allemaal vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen en zijn bovendien hypoallergeen.
  • Heb je een zeer gevoelige huid of een huidaandoening? Laat dit dan zeker op voorhand weten bij het maken van jouw afspraak. Zo kunnen we hier extra rekening mee houden en jou de meest geschikte behandeling geven!

Wil je eerst een specialist spreken over de mogelijkheden voor jouw wensen? Boek dan een eerste Sarasin Beauty consultatie in. We bekijken dan samen met jou wat de meest aanbevolen behandeling zou zijn.

Is de behandeling pijnlijk?

Een behandeling met permanente make-up is natuurlijk niet volledig gevoelloos, maar we garanderen wel dat de eventuele ongemakken erg goed meevallen. Je kan, indien je dat wil, ook altijd kiezen voor een lichte lokale verdoving.

Deze lokale verdoving kunnen wij mogelijk maken dankzij onze samenwerking met esthetisch artsen. We bieden dit aan in de vorm van een verdovende zalf van chirurgische kwaliteit.

Wist-je-datje: Wist je trouwens dat de formule van onze zalf uniek is in Vlaanderen? Een extra reden om voor Sarasin Beauty te kiezen dus! Nergens anders kan je semi-permanente make-up laten plaatsen met zo weinig ongemak. Perfect voor mensen met een lage pijngrens.

Welke behandelingen vind je bij Sarasin Beauty?

Wij bieden semi permanente behandelingen aan voor de lippen, ogen en wenkbrauwen. Klik hier om ook onze beauty behandelingen te ontdekken!

SPMU op de ogen: onze permanente eyeliner looks

Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en de vorm van jouw gelaat zijn er verschillende mogelijke looks. Er is keuze uit: Bambi Eyes, Secret Liner, Prestige Eyeliner en Stardust Liner. Deze behandelingen verschillen in de mate van een meer uitgesproken resultaat of net dat subtielere, fijne lijntje.

Onze specialisten staan klaar om jou te adviseren en bij te staan in de keuze voor de look die het meeste geschikt is voor jou!

Sarasin Beauty deepliner genezen
Sarasin Clinic blog tips er jong uitzien
Sarasin Beauty genezen resultaat secret liner Kim
Sarasin Beauty SPMU deepliner genezen

SPMU voor de lippen

Een subtiel stralend effect op je lippen? Ook daarvoor kan je bij ons terecht! Wil je liever een meer uitgesproken resultaat? Ook dat kan!

Net zoals de kleur van lippenstift, past ook niet elke tint en look van permanente make-up zomaar bij iedereen. Wij hebben de Baby Lips, Powder Lips, en Bardot Lips in ons aanbod: voor elk wat wils!

Lip pigmentatie
Lip pigmentatie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up
Lip pigmentatie
Lip pigmentatie

Neem jouw wenkbrauwen onder handen: SPMU wenkbrauwen

Droom jij van volle wenkbrauwen? Vind je dat jouw natuurlijke wenkbrauwen te dun/te licht zijn? Hebben jouw wenkbrauwen een asymmetrische vorm? Wil je er aantrekkelijker uitzien? Dan kan een SPMU-behandeling voor de wenkbrauwen zijn wat jij zoekt!

Wenkbrauwen die bij jouw gelaat passen

Onze experten zullen jou met raad en daad bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte behandeling! Ze staan klaar met professioneel advies en helpen je kiezen voor de look die jij voor je ziet.

Sarasin Beauty genezen powderbrows
Sarasin Beauty SPMU powderbrows genezen na 1 sessie
Sarasin Beauty SPMU wenkbrauwen deepliner genezen
Sarasin Beauty microblading healed result

Video’s Permanente Make-Up Sarasin Beauty

Resultaten permanente make-up bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner
Sarasin Beauty secret eyeliner Julie
Sarasin Beauty StardustLiner Julie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty powderlips SPMU
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Permanente make-up Prijs Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Eyeliner
Bambi Liner bovenaan€200
Secret Liner Bovenaan€200
Prestige Liner Bovenaan€250
Extra Stardust op gelijk welke liner+ €50
Eyeliner onderaan€150
Touch Up Eyeliner*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je eyeliner SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Lippen
Lippigmentatie€400
Touch Up Lippigmentatie*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je lippen SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Ben je overtuigd? Maak hier je afspraak voor permanente make-up Ninove!

Het team van Sarasin Beauty staat klaar om jou in de watten te leggen en je gewenste SPMU-behandeling op jouw gezicht te toveren. Kwaliteit, jouw veiligheid en privacy komen bij ons op de eerste plaats!

Ben je ondertussen al overtuigd van onze werkwijze? Of wil je nog meer te weten komen over wat we precies voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan zeker onze site en leg je consultatie of afspraak vast. We hopen je binnenkort te verwelkomen!

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Permanente make-up veelgestelde vragen

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Zijn mijn ogen gezwollen en kan ik nog met de auto rijden?

Mag ik contactlenzen dragen na de behandeling?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Hoe gaan mijn lippen er uitzien direct na de behandeling?

Wat moet ik vermijden na de behandeling?

Hoe verloopt het genezingsproces?

Ik heb Herpes Simplex (koortsblaasjes)

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Doet de eyeliner behandeling pijn?

Gaan mijn ogen zwellen na de eyeliner behandeling?

Moet iemand mij naar huis voeren na de eye-liner behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Doet de lippenbehandeling pijn?

Wat is semi-permanente make-up?

Wat is het verschil met permanente make-up?

Wat is de werkwijze voor SPMU bij Sarasin Beauty?

Hoe lang duurt de behandeling en hoe verloopt die?

Wat als ik esthetische chirurgie wil in de loop der jaren?

Zijn er risico’s verbonden aan een behandeling?

Is alles steriel / hygiënisch?

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Wat doe ik best vòòr de eyeliner behandeling?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?

Wat doe ik best vòòr de lippenbehandeling?

Ik heb een koortsblaasje op mijn lip de dag van de behandeling