Permanente make-up Geel bij Sarasin Beauty

Heb jij er ook genoeg van om elke dag opnieuw make-up aan te brengen, alleen om het ‘s avonds weer te moeten weghalen? Dan is Sarasin Beauty de oplossing voor jou! Ons salon in Sint-Martens-Latem is misschien even rijden vanuit Geel, maar het is zeker de moeite waard als je de resultaten van permanente make-up door onze experten ziet! . De effecten blijven tenslotte een hele poos zichtbaar – laat dat kleine uurtje in de wagen je dus niet tegenhouden!

Sarasin Beauty Geel

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Ontdek hier meer over de permanente make-up-behandelingen van Sarasin Beauty, onze manier van werken en de verregaande expertise van ons team. Je leert meer over wat permanente make-up precies is en over hoe het verschilt van onze aanpak met semi-permanente make-up.

Lees verder onder de foto

Wat is permanente make-up?

Bij permanente make-up (PMU) wordt pigment met een hele fijne naald aangebracht in de huid. Zo blijft jouw perfecte look voor een hele poos aanwezig op je gezicht, zonder dat je er zelf iets voor moet doen! Je kan permanente make-up toepassen op je ogen, lippen en wenkbrauwen.

Verschil semi-permanente make-up

Ons team van experten bij Sarasin Beauty werkt niet met permanente maar met semi-permanente make-up. Het resultaat hiervan is ‘zachter’ dan dat van PMU en je vermijdt ook het alom gevreesde  tattoo-effect. Met SPMU blijft de make-up minder lang aanwezig (2 à 3 jaar in plaats van 10 jaar bij permanente make-up).

Pijnlijk?

Veel mensen vragen zich af of zo’n permanente make-up aanbrengen pijnlijk is. Natuurlijk voelt het niet hetzelfde als een ontspannende gelaatsverzorging, maar al bij al valt de pijn heel goed mee.

Als je toch nog zou twijfelen of als je een heel lage pijngrens hebt, kunnen we dankzij onze samenwerking met esthetisch artsen ook een verdoving toedienen door middel van een verdovend prikje of een verdovende zalf van chirurgische kwaliteit. Zo worden de eventuele ongemakken van een SPMU-behandeling tot een minimum herleid.

Sarasin Beauty nabij Geel: experten in permanente make-up

Het team van Sarasin Beauty bestaat uit medisch geschoolde medewerkers. Hieronder vind je enkele redenen waarom ons team zo goed in staat is om jou te laten stralen!

Gespecialiseerde medewerkers bij Sarasin Beauty nabij Geel

 • Al onze experten zijn gespecialiseerd in een specifieke behandeling . Zo ben je er zeker van dat ze precies weten hoe ze de permanente make-up moeten aanbrengen. Daarnaast geeft het je ook de garantie dat  je behandeling goed zal verlopen.

Experten met ervaring

 • Elke specialist heeft al honderden behandelingen achter de rug en dus vele jaren ervaring. Wees maar gerust: ze weten precies hoe en onder welke omstandigheden ze jouw natuurlijke schoonheid uitlichten en accentueren.

Op de hoogte van innovaties

 • Onze experts volgen regelmatig bijscholingen of interne opleidingen. Zo blijven ze op de hoogte  van alle innovaties in het vak. Op die manier kunnen ze hun expertise steeds verder uitbreiden en hun technieken perfectioneren. Daardoor kunnen ze voor jou de best mogelijke resultaten neerzetten.

Waarom Sarasin Beauty voor jouw permanente make-up bij Geel?

 • Het medisch geschoolde team van ons esthetisch instituut zorgt ervoor dat er steeds zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.
 • Zo heb je de garantie dat kan je ervan op aan dat wij het resultaat zullen bereiken dat jij voor ogen hebt! Zij laten de behandeling vlot verlopen terwijl jij zorgeloos en op je gemak je nieuwe make-up aangemeten krijgt. Zo kan je ervan aan dat wij het resultaat zullen bereiken dat jij voor ogen hebt!

Persoonlijke aanpak

 • Sarasin Beauty staat niet alleen voor hoogwaardige behandelingen, maar ook voor een persoonlijke aanpak. Zo gaan we altijd met jou in overleg alvorens we de make-up  aanbrengen. We tekenen de look met veel plezier even uit – zo kan jij zelf beslissen of je het uitgetekende resultaat permanent wil maken.
 • Verder houden we natuurlijk ook rekening met jouw huid en natuurlijke teint. Door onze sterk gepersonaliseerde aanpak zie je na de behandeling niet alleen een beauty in de spiegel, maar ook iemand met meer zelfvertrouwen. En laat nu net dat het ultieme doel zijn dat we bij Sarasin Beauty nastreven.

Hoge kwaliteit

 • Niet alleen onze gelaatsverzorging is van een hoog niveau, ook onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. We werken enkel met pigment dat puur en betrouwbaar is. Zo zijn al onze producten bijvoorbeeld   vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen.

Diverse behandelingen met permanente make-up bij Sarasin Beauty

Bij Sarasin Beauty bieden we een ruim aanbod van verschillende behandelingen aan. Waardonder permanente make-up van de wenkbrauwen, lippen en oogleden.

In onderstaand overzicht overlopen we welke (semi-)permanente make-upbehandelingen je bij Sarasin Beauty kan boeken.

Sarasin Beauty nabij Geel: PMU ogen

 • Je ogen zijn  een van de meest opvallende delen van je gelaat. Mensen spreken dan ook niet toevallig over je ogen als echte eyecatchers van je gelaat. Wil je die extra in de verf zetten? Kies dan voor een permanente eyeliner.
 • We bieden verschillende soorten eyeliner aan, zodat jij  kan kiezen voor een kleur en vorm die goed bij je passen. Je hebt keuze uit de Bambi Eyes, Secret Liner, Prestige Eyeliner en de Stardust Liner.
 • Wil je graag een natuurlijk effect of heb je liever een heel uitgesproken resultaat? Of ben je niet helemaal zeker welke stijl het beste bij jouw gezicht zou passen? Neem dan zeker voordien contact met ons op. We zorgen dat onze experts de tijd tijd nemen om samen met jou op zoek te gaan naar de beste optie voor jou.

Sarasin Beauty nabij Geel: PMU lippen

 • Met onze pigmentatietechniek brengen we op een subtiele manier pigment aan in je lippen. Stel je voor: na deze behandeling kan je je nagellak matchen met de kleur van je lippen. Je hoeft ook nooit meer  ellenlang voor de spiegel te staan om  je lipstick perfect aan te brengen.
 • Ook hier kan je kiezen uit verschillende technieken: powder lipsbaby lips en bardot lips

Sarasin Beauty nabij Geel: PMU wenkbrauwen

 • Bij het plaatsen van permanente make-up voor de wenkbrauwen hanteren wij de Powder Brows techniek. Dit is een zachte techniek, met een zeer natuurlijk resultaat. Bovendien is deze techniek geschikt voor alle huidtypes!Je kent het wel: je hebt net heel wat tijd gespendeerd aan de epilatie en het invullen van je wenkbrauwen, maar na een sportsessie of regenbui is al je harde werk verdwenen. Dat is vanaf nu voorgoed verleden tijd!

Kies voor Sarasin Beauty voor permanente make-up nabij Geel

Kom je uit  Geel in de provincie Antwerpen? Dan is Sarasin Beauty de beste keuze. Onze clinic ligt namelijk op slechts 5 minuten van de autosnelweg, en is daardoor makkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van ons land.

Wist je trouwens dat ook mensen uit Nederland de uitstap naar onze clinic maken om zich van een optimaal resultaat van hun permanente make-up te verzekeren? Ons team legt de nadruk op hygiëne, veiligheid, privacy en mooie, natuurlijke resultaten. Bij ons ben je gegarandeerd in goede handen!

Sarasin Beauty is met de wagen gemakkelijk bereikbaar vanuit Geel. Daarenboven beschikken we over een ruime parking die bovendien ook nog eens gratis is. Je hoeft je dus al geen zorgen te maken over parkeergelegenheid!

Ben je overtuigd van onze aanpak en wil je graag een afspraakmaken voor een behandeling met permanente make-up? Of wil je meer weten over bijvoorbeeld permanente laserontharing? Voor al je vragen  kan je contact met ons opnemen. We kijken er al naar uit om je te ontmoeten!

Maak een afspraak voor permanente make-up nabij Heist-op-den-Berg bij Sarasin Beauty!

Ben je ondertussen al overtuigd van onze werkwijze? Of wil je nog meer te weten komen over wat we precies voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan zeker onze site en leg je consultatie of afspraak vast. We hopen je binnenkort te verwelkomen bij Sarasin Beauty!

Video’s bij Sarasin Beauty

Foto’s permanente make-up bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner
Sarasin Beauty secret eyeliner Julie
Sarasin Beauty StardustLiner Julie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty powderlips SPMU
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Permanente make-up Geel Prijzen bij Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Eyeliner
Bambi Liner bovenaan€200
Secret Liner Bovenaan€200
Prestige Liner Bovenaan€250
Extra Stardust op gelijk welke liner+ €50
Eyeliner onderaan€150
Touch Up Eyeliner*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je eyeliner SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Lippen
Lippigmentatie€400
Touch Up Lippigmentatie*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je lippen SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen over Permanente make-up Geel