Spring naar de inhoud
Permanent eyeliner
logo-bericht

Alles over Semi Permanente Eyeliner?

Wat is semi permanente eyeliner?

 

Semi permanente eyeliners zijn eyeliners die 2 tot 4 jaar blijven. Ze doen jouw ogen spreken en verbeteren de vorm van je ogen. Je ogen komen beter tot hun recht, zonder het too much effect! Bovendien win je hierdoor ‘s ochtends tijd voor de spiegel! Bye bye ochtendhumeur! 🙂

Boek online je eerste consultatie

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij Nurse Karen of één van onze artsen om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren. De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Secret Liner Resultaten:

Groene ogen secret liner na foto behandeling
Sarasin Beauty secret liner SPMU
Sarasin Beauty secret liner SPMU
Sarasin Beauty secretl iner stardust semi permanent
Sarasin Beauty eyeliner stardust semi permanent

Veelgestelde vragen

Is semi permanente eyeliner plaatsen pijnlijk?

Onder de semi permanente make-up of dermatopigmentatie behandelingen is de permanente eyeliner de meest gevoelige behandeling.

Wij werken met een sterk chirurgisch verdovende zalf waardoor de meeste mensen deze behandeling als gewoon oncomfortabel ervaren, maar meestal niet pijnlijk. Toch wordt de pijngevoeligheid bij iedereen anders ervaren. Wij horen over het algemeen “ik had erger verwacht”

Hoelang blijft de semi permanente eyeliner?

Gemiddeld blijven onze eyeliners 3 tot 5 jaar, de liner zal meer en meer intensiteit verliezen naarmate hij ouder wordt. Best laat u deze om de 4 jaar eens opnieuw plaatsen zodat uw kleur van mooi intensief blijft.

Hoelang duurt de Semi permanente eyeliner behandeling?

Het plaatsen van de eyeliner zelf gaat vrij vlot omdat wij hier echt in gespecialiseerd zijn, en eigenlijk alleen maar dermatopigmentatie of semi permanente make-up behandelingen aanbieden. Reken er op dat het plaatsen zelf per oog ongeveer 15 min duurt. U zelf zal ongeveer 1,5 uur in de praktijk zijn omdat wij de tijd nemen om alles eerst te bespreken en uit te tekenen. Na de behandeling komt u ook in de relaxruimte waar u een coldpack op de ogen krijgt en alle nazorg u duidelijk uitgelegd wordt.

Mag ik mijn lenzen inhouden tijdens te behandeling?

Zachte lenzen mag u inhouden tijdens uw behandeling voor permanente eyeliner.

Harde lezen dienen vlak voor de behandeling verwijderd te worden, maar mogen direct na de behandeling terug ingebracht worden.

Heb ik veel last van zwelling na de behandeling en hoelang blijft de zwelling?

Direct na het plaatsen van de permanente eyeliner zal u een minimale zwelling van de liner zelf hebben en zullen uw oogleden een beetje rood zien. Dit is ’s avonds of de dag nadien verdwenen. De zwelling kan u vergelijken met alsof u goed gehuild heeft.

Mag ik valse wimpers dragen tijdens mijn permanente eyeliner behandeling? 

Neen, gelieve ervoor te zorgen dat u geen valse wimpers draagt wanneer u komt voor uw permanente eyeliner behandeling.

Hoelang moet ik wachten alvorens ik nieuwe valse wimpers laat plaatsen na mijn behandeling?

Pas 4 tot 6 weken na uw behandeling mag u  terug valse wimpers plaatsen (indien u geen touch-up nodig heeft, anders wacht u nog eens 4 tot 6 weken na uw touch up)

Hoelang mag ik geen make-up aan de ogen dragen na mijn behandeling?

7 dagen geen make-up aan de ogen, zeker geen mascara!

Hoelang mag ik niet zwemmen of zonnen na de permanente eyeliner behandeling?

De eerste week mag u zeker niet zwemmen (tenzij met uw hoofd boven water) of zonnebaden. U mag wel douchen, maar opletten dat de eyeliner niet te nat wordt.

Hou er ook rekening mee dat zwemmen (onder water) en zonnebaden uw kleur sneller zal doen verbleken in de toekomst.

Waarom zie je sommige mensen met grijs / blauwige eyeliners?

Vroeger werden dikwijls tattoo inkten gebruikt. Dit was vooral zo in de jaren 90, toen met de bekende “zwarte-streep-wenkbrauwen” en blauw/grijze eyeliners, zonder mooi model. Men sprak toen van echte permanente make up, met als doel de make-up te vervangen en liefst zo lang mogelijk te blijven. Gelukkig is die tijd dus helemaal zoooooo passé!

Nu spreekt men over dermatopigmentatie of semi permanente make-up met als doel u meer uitstraling te geven zonder het too much effect en vooral niet voor altijd.

Door de juiste techniek en zuivere pure pigmenten speciaal voor aan de ogen te gebruiken, zijn onze eyeliners mooi van kleur. Let op van zodra de intensiteit van de kleur na enkele jaren begint af te nemen, zal de eyeliner ook lichter worden, en daardoor zijn mooie volle zwarte kleur gaan verliezen.

Hoeveel kost semi permanente eyeliner?

Raadpleeg hier de prijzen naar gelang onze behandelaar

De prijs voor de Bambi Liner en Secret Eyeliner bovenaan: vanaf € 200

Prestige Liner bovenaan: vanaf € 250

Eyeliner onderaan: vanaf € 150

Optie Stardust op de eyeliner: + € 50*

(*dit is enkel wanneer de Stardust uitgevoerd wordt tijdens het plaatsen van de eyeliner, m.a.w. dit wordt niet gedaan bij reeds bestaande eyeliners)

Bekijk zeker onze prijslijst, wij hebben verschillende medewerkers en per medewerker zijn er soms andere prijzen.

Hoe verloopt de nazorg?

De eerste week na de behandeling mag u niet zwemmen, zonnen, make-up dragen op de plaats van de behandeling vb.: geen mascara of oogschaduw bij een eyeliner

U moet de behandelplaats de eerste dagen enkele malen afkuisen met een vochtig watje en nadien zalf smeren.

Als eerste op de hoogte van een last-minute plekje of kortingsactie?

Laat je gegevens na en we voegen je toe aan onze mailinglist. Geen zorgen, we mailen je maximum 1 keer per maand.

Heb je toch nog vragen of wens je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Overtuigd? Boek hier uw behandeling!

Sarasin Beauty
Kortrijksesteenweg 20
9830 Sint Martens Latem
+32 9 278 36 30 | +32 476 68 97 99
karen@dermatopigmentatie.be