Spring naar de inhoud

Sarasin Beauty is een merk van Sarasin Clinic opgericht door Nurse Karen, esthetisch verpleegkundige (BSc, RN / BIG-registratie: 59933959030)

De focus van Sarasin Beauty ligt op behandelingen zoals facials, skincare en semi permanente make-up.

Bij Sarasin Clinic kan je terecht voor esthetische behandelingen zoals bv. fillers, botox, huidverjonging, vetreductie, …

The Clinic

Sarasin Clinic interieur

Sarasin Clinic is een cosmetisch medische kliniek in Sint-Martens-Latem. Ons team bestaat uit esthetische artsen en beauty consultants. Al meer dan tien jaar vertrouwen duizenden patiënten op onze artsen en verpleegkundigen voor hun esthetische behandelingen.

We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat in ons gesteld wordt, en daarom hanteren we de filosofie van het nastreven van perfectie en uitmuntendheid. Onze artsen, verpleegkundigen en beauty consultants streven voortdurend naar verbetering op het gebied van zorg, service, vaardigheden en resultaten.

 • Educatie is essentieel! Medewerkers van Sarasin Clinic worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise, toewijding en waarden.
 • Onze patiënten / klanten staan bij ons op de eerste plaats!
 • Bij Sarasin Clinic werken uitsluitend de meest ervaren artsen en beauty consultants.

Onze normen

De veiligheid van de patiënt staat op de eerste plaats

Als medische kliniek hechten wij veel waarde aan een hoog niveau van open en eerlijke communicatie in elke fase van het patiëntentraject, zodat we weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Sarasin Clinic streeft voortdurend naar het minimaliseren van risico’s en het optimaliseren van resultaten

Onder andere door middel van training, geavanceerde apparatuur, systemen en ervaring.

Tijdens injectables en cosmetische behandelingen is er altijd een ervaren arts ter plaatse

Wij zorgen ervoor dat onze patiënten zich op een veilige plek bevinden door alleen procedures uit te voeren met de vereiste kennis en vaardigheden.

Onze expertise

 • Alleen artsen met uitgebreide geavanceerde training en jarenlange ervaring kunnen esthetische behandelingen op hoog niveau uitvoeren. Omdat elke patiënt unieke zorgen en doelen heeft, variëren de resultaten van persoon tot persoon.
 • Bij het eerste consult in onze kliniek bespreken we uitgebreid de individuele wensen van de patiënt. De medische geschiedenis en de risicotolerantie van de patiënt worden grondig onderzocht door een arts.
 • Vervolgens stelt de arts een op maat gemaakt behandelplan op voor de patiënt.

Onze expertise

Esthetische behandelingen bij Sarasin Clinic

 • Spierontspannende injecties voor hoofdpijn, migraine, bruxisme (knarsetanden) fronsrimpels, oogrimpels, voorhoofd en wenkbrauwen.
 • Medische huidbehandelingen: o.a. voor melasma, acné, acné littekens, huidverslapping, vetophoping onder de huid, verbetering van kwaliteit van de huid.
 • Huidvullers (fillers): voor symmetriecorrectie, lipfillers, traangootfillers, wangfillers, templefillers (= slaapfillers), voorhoofdfillers, vloeibare facelifts, neusfillers, kinfillers en kaaklijnfillers.
 • Biostimulator: profhilo
 • Bio treatment met Threadlift (draadjeslift en collageen stimulatie) enkel uitgevoerd door ervaren esthetisch artsen.

Maak hier uw afspraak.