Spring naar de inhoud

Gelaatsverzorging

Het gezicht vormt het visitekaartje van je lichaam; daarom is het van groot belang dat je huid haar optimale uitstraling behoudt. Een gezichtsverzorging gaat verder dan een eenvoudige routine; het is een waardevol moment van zelfzorg en verwennerij. Ontdek de kern van een doeltreffende gezichtsverzorging en onthul hoe je jouw huid kunt laten stralen in al haar pracht.

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

60 min.

RESULTAAT

onmiddellijk

Wat is een gelaatsverzorging?

Een gelaatsverzorging, ook wel gezichtsbehandeling genoemd, is een cosmetische procedure die tot doel heeft de gezondheid en uitstraling van je gelaat te verbeteren en te onderhouden. Tijdens deze behandeling ondergaat het gezicht een reguliere reiniging en dieptereiniging, waarbij mee-eters en onzuiverheden worden verwijderd.

Bij Sarasin Beauty bieden we 2 types gelaatsverzorging aan:

Sarasin Clinic luxury facial

Luxury Facial – 60 min.

Deepclean + Gelaatsverzorging + LED

Sarasin Clinic diamond facial

Diamond Facial – 90 min.

Deepclean + Gelaatsverzorging + Medical Microneedling of HIFU (1 zone ) + LED

Lees verder onder de foto

Sarasin Clinic gelaatsverzorging behandeling

Hoe werkt een gelaatsverzorging?

Tijdens de gelaatsverzorging hanteren we een selectie van zorgvuldig gekozen stappen. Deze werken op harmonieuze wijze samen om je huid te vernieuwen, te voeden en te beschermen. Elke stap draagt bij aan het ontwikkelen van een gezonde, stralende teint die je zelfvertrouwen en natuurlijke schoonheid versterkt.

Sarasin Clinic gelaatsverzorging behandeling

Hoe verloopt de behandeling

1. Vapozone

Sarasin Clinic gelaatsverzorging Vapozone

We starten met vapozone, een behandeling waarbij warme nevel de poriën opent. Dit procedé vergemakkelijkt de eliminatie van onzuiverheden en bereidt je huid optimaal voor op verdere reiniging.

2. Reinigingsmelk

Deze melk verwijdert op zachte wijze make-up, overtollige oliën en onzuiverheden. Deze stap herstelt niet alleen de frisheid van je huid, maar behoudt ook haar natuurlijke balans.

Sarasin Clinic gelaatsverzorging reiniging
Sarasin Clinic gelaatsverzorging Exfoliator

3. Scrub

Een scrub of gommage verwijdert voorzichtig dode huidcellen, waardoor de textuur van je huid wordt verfijnd en een stralende teint wordt onthuld.

4. Lotion

Een verkwikkende lotion helpt de pH-balans van je huid te herstellen na de reiniging. Het bereidt je huid voor om de voordelen van de volgende verzorgingsproducten volledig op te nemen. Na deze stap worden eventuele Mee-eters verwijderd.

Sarasin Clinic gelaatsverzorging Lotion
Sarasin Clinic gelaatsverzorging serum

5. Serum inmasseren

Door een voedend serum voorzichtig in te masseren, voorzie je je huid van essentiële voedingsstoffen en hydratatie. Deze massage bevordert niet alleen de opname van het serum, maar stimuleert ook de bloedcirculatie voor een gezonde en stralende teint.

6. Masker inwerken met radiofrequentie

We brengen een masker aan, en terwijl dit masker zijn werk doet, passen we radiofrequentie toe om de huid te stimuleren en te revitaliseren. Deze fase bevordert de productie van collageen en draagt bij aan het strakker en steviger maken van de huid.

Sarasin Clinic tekening masker nazorg aftercare
Saraskin creme

7. Hydratatie met dagcrème

Een hydraterende dagcrème beschermt je huid gedurende de dag. Het voorziet je huid van vocht en essentiële voedingsstoffen om haar gezond en veerkrachtig te houden.

8. Geniet van onze LED-Therapie, aansluitend na je gelaatsverzorging

Wij beoordelen de behoeften van je huid en passen onze kleurentherapie daarop aan. Een heerlijk warme gloed zal je gezicht omhullen, en weldra dompel je jezelf onder in een reis naar dromenland.

Sarasin CliniC SPF

9. Sunblock

Sunblock vormt de laatste stap in het beschermen van je huid tegen schadelijke UV-stralen. Het voorkomt voortijdige veroudering en biedt bescherming tegen door de zon veroorzaakte schade.

Welk resultaat kan ik verwachten van een Gelaatsverzorging?

  • Een gezichtsbehandeling levert diverse positieve resultaten op voor je huid. Deze verzorging reinigt je huid grondig en laat haar stralen met een frisse, levendige teint als eindresultaat. Bovendien wordt vaak de textuur van je huid verfijnd, waardoor ze zijdezacht en glad aanvoelt. De extra hydratatie geeft je huid een vollere en gezondere uitstraling
  • Daarnaast kunnen gezichtsbehandelingen ook bijdragen aan het verminderen van specifieke huidproblemen zoals acne, roodheid en pigmentatie, afhankelijk van de gebruikte producten en technieken.
  • Last but not least, vergeet het FEELGOOD-moment voor jezelf niet. Het is een gelegenheid om jezelf te verwennen en bij te dragen aan een stralende huid. Waarom ook niet? Self-care en self-love zijn nu eenmaal net zo belangrijk!

Voor- en nazorg

Voorzorg

  • Zorg dat je geen make-up aanhebt wanneer je langskomt voor de behandeling

Nazorg

  • De voorgestelde producten gebruiken die bij jouw huidtype passen
  • Zorg dat je dagelijks een sunblock (UVA-UVB) aanbrengt
  • Je mag onmiddellijk je activiteiten terug hervatten

Prijs gelaatsverzorging bij Sarasin Beauty

Prijzen Sarasin Beauty
Semi Permanente Make-UpVoor prijzen PMU Klik hier
Deepclean€ 95
Mesotox gelaat of hals€ 300
Sarasin Gelaatsverzorging:
Luxury Facial:
Deepclean + Gelaatsverzorging + LED (1u)
€ 200
Diamond Facial:
Deepclean + Gelaatsverzorging + Medical Microneedling of HIFU (1 zone ) + LED (1u30)
€ 350

Video’s over gelaatsverzorging bij Sarasin Beauty

Boek nu een eerste consultatie

Boek gerust een gratis consultatie voor persoonlijk advies en een behandelplan op maat.