Spring naar de inhoud

Spider Vein Removal

Spinadertjes en Couperose

Ervaar je hinder van ontsierende rode adertjes op je gezicht? Bieden de crèmes die je gebruikt hiervoor niet de gewenste resultaten? Wij hebben dé oplossing voor jou, want onze behandeling voor het verwijderen van spider veins is als een toverstaf voor couperose en kleine oppervlakkige adertjes.

Dit is de enige oplossing waarbij spider veins daadwerkelijk direct verdwijnen.

PRIJS

Vanaf € 75

BEHANDELTIJD

15 minuten

EFFECT

12 maand

Spider wat?

Ook bekend als spider naevi, spinadertjes of couperose.

Spider veins en couperose verwijzen naar kleine, opgezwollen rode en/of blauwe bloedvaatjes die voorkomen op de wangen of neus.

Couperose

De vasculaire variant, bekend als erythrose en couperose, kenmerkt zich door roodheid in het gezicht, al dan niet vergezeld van couperose (kleine verwijde bloedvaatjes op de wangen en neus, ook wel teleangiëctasieën genoemd). Daarnaast kunnen sporadisch vasomotorische warmteopwellingen of flushes optreden, wat neerkomt op een plotselinge toename van bloedtoevoer naar het gezicht, die snel weer verdwijnt. In het begin zijn de bloedvaatjes/haarvaatjes tijdelijk zichtbaar, maar na verloop van tijd kan couperose permanent worden.

Sarasin Clinic Spider Vein Removal banner

Oorzaken spider veins en couperose

  • Erfelijke aanleg speelt een rol, aangezien dit vaak in families voorkomt.
  • Naarmate je ouder wordt, wordt je huid dunner en gevoeliger voor spider veins.
  • Personen die werken in omgevingen met grote temperatuurschommelingen, zoals koelruimtes, lopen een verhoogd risico.
  • Tijdens de zwangerschap kan het voorkomen dat je spider veins ontwikkelt, maar deze verdwijnen meestal vanzelf na 6 tot 9 maanden na de bevalling. Let op: dit geldt voornamelijk voor spider veins op het gezicht.

Deze huidaandoening is voor velen vervelend, maar gelukkig ongevaarlijk. Helaas verdwijnen de vaatjes nooit vanzelf (behalve als u recent bent bevallen, dan kunnen ze na 6 tot 9 maanden vanzelf verdwijnen).

Daarom hebben wij nu de Spider Vein Removal beschikbaar om jullie van dit probleem te verlossen.

Spider Veins (couperose) Behandeling

  • Onze Spider Vein Removal-behandeling is een doeltreffende, veilige en relatief pijnloze methode om couperose en spider veins te elimineren. Door middel van coagulatie “verbranden” we de haarvaatjes (spider veins), waardoor ze inkrimpen en verdwijnen.
  • Geen zorgen, de behandeling is niet pijnlijk. De laser voelt aan als kleine elastiekjes die tegen de huid tikken. De behandeling zelf neemt niet veel tijd in beslag, meestal ongeveer 15 minuten per sessie, afhankelijk van de grootte. Na de behandeling kun je direct weer aan het werk.
  • Hoewel de Spider Veins of haarvaatjes permanent verdwijnen, is het nodig om jaarlijks terug te komen als ze zich elders voordoen. Vergelijk deze adertjes gerust met de wortels van een boom. Als je ze afkapt, groeien ze via een andere route om zich te voeden. Hoewel de aders dood zijn, zal een ander deel nog steeds een weg naar de opperhuid zoeken.
SarasinClinic_spidervein removal tekening

Boek online je eerste consultatie

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij Nurse Karen of één van onze artsen om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren. De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Spider Vein Removal Video

Spider Vein Removal Voor & Na foto’s

Spider Vein Removal FACE before and after

Spider Vein Removal Prijs

Prijzen Spider Vein Removal — per sessie
Kleine zonevanaf €75/sessie
Full Face€400/sessie

De prijzen beginnen vanaf €75 tot €400 per sessie voor het hele gelaat.

Na 1 sessie bent u grotendeels verlost van de Spider Vein / couperose

Boek nu een eerste consultatie

Boek gerust een gratis consultatie voor persoonlijk advies en een behandelplan op maat.

Spider Vein Removal veelgestelde vragen

Hoelang duurt een Spider Vein behandeling?

Is de Spider Vein Removal pijnlijk?

Zijn er meerdere sessies nodig bij een Spider Vein Removal?

Mag ik sporten na een Spider Vein Removal?

Hoelang mag ik na een Spider Vein Removal niet in de zon?

Kan de Spider Vein Removal behandeling ook op de benen gedaan worden?

Mag ik onder de zonnebank na een Spider Vein Removal behandeling?