Permanente make-up Heist-op-den-Berg bij Sarasin Beauty

Heb je er ook genoeg van om elke dag tijd te verliezen met het streven naar een perfecte look? Stel het je voor: make-up die de hele dag blijft zitten. Dat kan zomaar met permanente make-up! Lees hier wat Sarasin Beauty jou kan bieden.

Sarasin Beauty bevindt zich in Sint-Martens-Latem, een klein uurtje rijden van Heist-op-den-Berg. De rit is echter niets vergeleken met de mooie resultaten die je ervoor terugkrijgt! De effecten van permanente make-up blijven een hele poos zichtbaar (tot wel drie jaar!) – dat is de autorit dus zeker waard!

Sarasin Beauty Heist-op-den-Berg

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up (PMU) is een techniek waarbij pigment met een hele fijne naald in de huid wordt aangebracht. Daardoor blijft de make-up langer op je huid aanwezig zonder dat je het dagelijks moet aanbrengen of bijwerken.

Lees verder onder de foto

Is er een verschil met semipermanente make-up?

Bij Sarasin Beauty werken we niet met permanente make-up, maar wel met een iets andere techniek: semipermanente make-up (ook wel afgekort als SPMU). In de praktijk worden deze termen echter vaak door elkaar gebruikt.

Het verschil tussen de twee technieken zit enerzijds in de duurzaamheid van de resultaten: PMU blijft namelijk 10 jaar in de huid aanwezig, terwijl de resultaten van SPMU eerder 2 à 3 jaar zichtbaar blijven.

Anderzijds zit er ook een verschil in het effect van de resultaten. Zo ziet het resultaat van SPMU er veel zachter en natuurlijker uit dan het resultaat van PMU. Je zal met SPMU geen tattoo-effect hebben, wat bij PMU wel zo is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat meer mensen tegenwoordig opteren voor de semipermanente variant.

Is de behandeling pijnlijk?

Sommige mensen vragen zich af of een PMU-behandeling pijn doet. Geen zorgen, dat valt heel goed mee! Twijfel je echter toch aan je pijngrens of weet je van jezelf dat je een lage pijngrens hebt? Dan kunnen we ervoor zorgen dat je verdoving toegediend krijgt.

Dat kan in de vorm van een verdovend prikje of met een verdovende zalf van chirurgische kwaliteit. Daarmee worden alle mogelijke ongemakken zoveel mogelijk tot een minimum herleid. Dankzij onze nauwe samenwerking met de esthetisch artsen van Sarasin Clinic kunnen wij deze vorm van verdoving uniek in Vlaanderen aanbieden.

Waarom voor permanente make-up kiezen?

 • Permanente make-up kan dankzij de kleur of vorm jouw natuurlijke schoonheid subtiel accentueren – en je hoeft er zelf niet eens moeite voor te doen! Op maat van jouw wensen meten we je een nieuwe look aan waar je jarenlang van kan genieten.
 • Met permanente make-up hoef je ‘s ochtends geen tijd voor de spiegel te verspillen! Ook zal je nooit meer uitgelopen make-up hebben na een feestje, na het sporten of na een sessie in het zwembad.
 • Daarenboven kan het ervoor zorgen dat je elke dag goed in je vel zit, zonder dat je daarvoor make-up moet aanbrengen. Heb je een allergie aan gewone make-up? Bij permanente make-up is er ook minder kans op allergische reacties!

Sarasin Beauty dé experts in permanente make-up nabij Heist-op-den-Berg

Ons team bestaat uit medisch geschoolde medewerkers. Hierdoor realiseren we niet alleen goede resultaten met permanente make-up, door hun medische achtergrond zorgt ons team ook voor hygiënische en veilige werkomstandigheden. Lees hieronder waarom je bij ons in goede handen bent!

Gespecialiseerde medewerkers bij Sarasin Beauty nabij Heist-op-den-Berg

 • Al onze medewerkers zijn specialisten in specifieke zones van het gezicht of specifieke behandelingen. Op die manier weten ze niet alleen perfect waar ze mee bezig zijn, maar kunnen ze jou ook een mooi resultaat garanderen.

Experten met ervaring

 • Alle specialisten uit ons salon hebben al honderden behandelingen en vele jaren ervaring achter de rug. Hierdoor hebben ze heel wat expertise en kunnen ze werken met elk huidtype.
 • Daarenboven weten ze zo perfect welke technieken en pigmenten qua kleur voor jou geschikt zijn. Met veel liefde en aandacht voor detail zetten zij de mooiste natuurlijke resultaten voor jou neer!

Op de hoogte van innovaties

 • Zelfs de combinatie van specialisatie en jarenlange ervaring is voor ons niet genoeg. Om echte kwaliteit te garanderen volgt ons team regelmatig bijscholingen. Zo blijven we op de hoogte van de beste en nieuwste technieken in het veld!

Waarom Sarasin Beauty kiezen voor jouw permanente make-up bij Heist-op-den-Berg?

Lippen, eyeliner, wenkbrauwen – voor behandelingen van al deze zones kan je bij Sarasin Beauty terecht. Maar waarom zou je nu van Heist-op-den-Berg in de provincie Antwerpen naar ons salon in Sint-Martens-Latem komen? Dat lees je hieronder!

Geen zin om veel te lezen? No worries – laat je in plaats daarvan overtuigen door de vele positieve reviews van klanten die jou voorgingen of door de foto’s van onze prachtige resultaten!

Hoge kwaliteit van producten en behandelingen

 • Niet alleen onze zorg, ook onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit. Het correct gebruik van de juiste producten heeft namelijk een grote invloed op het uiteindelijke resultaat.
 • Daarom werken we bij Sarasin Beauty met een hoogkwalitatief pigment dat puur en betrouwbaar is. Ook zijn onze producten vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen. Op die manier ziet jouw nieuwe look er niet alleen geweldig uit, het is ook veilig en hygiënisch.

Persoonlijke aanpak

 • In onze kliniek gaan we er prat op alle klanten een persoonlijke aanpak te bieden. Hoe je eruit wil zien is namelijk voor iedereen verschillend De ene houdt van een expressieve look, terwijl de andere het allemaal heel natuurlijk wil.
 • Ook de kleur die gebruikt wordt, hangt af van wat jij wil. Daarom informeren onze experten zich voor de behandeling heel goed over hoe jij er graag uit wil zien. Zo zijn de experten in ons salon in staat om de beste resultaten neer te zetten.
 • Vooraleer jouw behandelingen van start gaan zullen we ook eerst uittekenen hoe het eindresultaat eruit zal zien, zodat jij kan beslissen hoe je de eyeliner, wenkbrauwen of lippen permanent wil maken.

Nabehandeling voor de finishing touch

6 à 8 weken na de behandeling kunnen eventuele correcties aangebracht worden. Soms heeft het pigment niet overal in de wenkbrauw even goed gepakt of soms willen klanten kleine aanpassingen aan de vorm of kleur van hun wenkbrauwen.

Dat kan allemaal tijdens de nabehandeling! Zo’n nabehandeling is niet verplicht, maar wel optioneel beschikbaar voor wie dat wil of nodig acht.

Diverse behandelingen met permanente make-up bij Sarasin Beauty

Bij Sarasin Beauty bieden we behandelingen aan met permanente make-up van diverse zones: de wenkbrauwen, lippen en ogen. We geven je hier graag een overzicht van de mogelijkheden.

Permanente make-up nabij Heist-op-den-Berg: SPMU wenkbrauwen

 • Je wenkbrauwen zijn een belangrijk deel van je gezicht. Mooie wenkbrauwen geven je namelijk een meer symmetrisch uiterlijk, wat ervoor zorgt dat je als aantrekkelijker wordt ervaren.
 • Bij het plaatsen van permanente make-up voor de wenkbrauwen hanteren wij de Powder Brows techniek. Dit is een zachte techniek, met een zeer natuurlijk resultaat. Bovendien is deze techniek geschikt voor alle huidtypes!

Permanente make-up nabij Heist-op-den-Berg: SPMU lippen

 • Ook je lippen kunnen we op een subtiele manier een andere look geven. In dit geval wordt met onze pigmentatietechniek kleur aangebracht in je lippen.
 • Afhankelijk van jouw wensen kan je kiezen tussen verschillende technieken. Je hebt keuze uit: Baby Lips, Powder Lips en Bardot Lips.
 • Twijfel je nog welke techniek je lippen het best tot hun recht laat komen? Laat ons dat dan zeker op voorhand weten. Zo kunnen we extra tijd inplannen tijdens je afspraak om met onze specialisten alle mogelijkheden te bespreken.

Permanente make-up nabij Heist-op-den-Berg: SPMU ogen

Voor je ogen bieden we permanente eyeliner aan. Met deze permanente make-up worden je ogen echte eyecatchers! Ook hiervoor bestaan verschillende technieken. Je kan kiezen tussen Bambi Eyes, Secret Liner, Prestige Eyeliner en Stardust Liner. Afhankelijk van jouw voorkeuren kan je voor een meer natuurlijk of een meer uitgesproken resultaat gaan.

Maak een afspraak voor permanente make-up nabij Heist-op-den-Berg bij Sarasin Beauty!

Heb je genoeg van elke ochtend voor de spiegel  staan om je make-up aan te brengen? Wil je nooit meer uitgelopen make-up na het sporten? Dan is permanente make-up het perfecte middel om dat probleem op te lossen!

Voor een kwalitatieve behandeling met permanente make-up door experten kan je bij Sarasin Beauty terecht. Of je nu permanente eyeliner wil of liever permanente wenkbrauwen, wij zorgen voor een natuurlijk resultaat dat volledig aansluit bij jouw wensen!

Wil je je nog verder informeren? Neem gerust contact met ons op. Wil je een behandeling boeken? Maak een afspraak! We hopen je binnenkort in onze Clinic te verwelkomen!

Foto’s permanente make-up bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner
Sarasin Beauty secret eyeliner Julie
Sarasin Beauty StardustLiner Julie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty powderlips SPMU
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Permanente make-up Heist-op-den-Berg Prijzen bij Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Eyeliner
Bambi Liner bovenaan€200
Secret Liner Bovenaan€200
Prestige Liner Bovenaan€250
Extra Stardust op gelijk welke liner+ €50
Eyeliner onderaan€150
Touch Up Eyeliner*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je eyeliner SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Lippen
Lippigmentatie€400
Touch Up Lippigmentatie*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je lippen SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

permanente make-up Heist-op-den-Berg veelgestelde vragen

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Zijn mijn ogen gezwollen en kan ik nog met de auto rijden?

Mag ik contactlenzen dragen na de behandeling?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Hoe gaan mijn lippen er uitzien direct na de behandeling?

Wat moet ik vermijden na de behandeling?

Hoe verloopt het genezingsproces?

Ik heb Herpes Simplex (koortsblaasjes)

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Doet de eyeliner behandeling pijn?

Gaan mijn ogen zwellen na de eyeliner behandeling?

Moet iemand mij naar huis voeren na de eye-liner behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Doet de lippenbehandeling pijn?

Wat is semi-permanente make-up?

Wat is het verschil met permanente make-up?

Wat is de werkwijze voor SPMU bij Sarasin Beauty?

Hoe lang duurt de behandeling en hoe verloopt die?

Wat als ik esthetische chirurgie wil in de loop der jaren?

Zijn er risico’s verbonden aan een behandeling?

Is alles steriel / hygiënisch?

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Wat doe ik best vòòr de eyeliner behandeling?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?

Wat doe ik best vòòr de lippenbehandeling?

Ik heb een koortsblaasje op mijn lip de dag van de behandeling