Permanente Make-Up Merksem

Ga voor de expertise van Sarasin Beauty!

Een behandeling met permanente make-up is er een die heel wat dagelijks comfort met zich meebrengt. Het bespaart je veel elke dag veel tijd en moeite die je investeren in zaken die er écht toe doen.

Maar wat houdt dat nu juist in? Waar kan je dergelijke behandelingen laten uitvoeren in regio Merksem? Bij Sarasin Beauty kies je voor een veilige setting, hygiënische omstandigheden en de handen van onze experten! Ontdek er hier alles over!

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Onze Bereikbaarheid

De clinic van Sarasin Beauty bevindt zich op 5 minuutjes van de autostrade in Sint-Martens-Latem. Hierdoor zijn we makkelijk en vlot bereikbaar. Vanuit Merksem en regio Antwerpen sta je op een uurtje bij ons in Sint-Martens-Latem.

Lees hieronder verder waarom het de moeite is om tot bij ons te komen voor jouw behandeling!

Sarasin Beauty Merksem

Snel én naturel: (semi)permanente make-up

Bij de techniek van semipermanente make-up (SPMU) zal een expert, die een opleiding heeft gehad, met een fijn naaldje speciaal pigment aanbrengen in de huid. Eens je dit pigment hebt laten aanbrengen kan je genieten van het langdurige effect van  SPMU.

Waarom semipermanente make-up?

  • Meestal wordt er gesproken over permanente make-up (vaak PMU genoemd). Dit is de meest gebruikelijke term, maar er is weldegelijk een verschil semipermanente make-up (SPMU).
  • SPMU blijft ongeveer 2 à 3 jaar aanwezig. Nadien kan je dit met een correctie opnieuw bijwerken. PMU blijft daarentegen tot wel 10 jaar zitten. Waarom zouden we dan toch kiezen voor SPMU?
  • PMU wordt ook wel eens benoemd met de term ‘cosmetische tatoeage’. Hierbij kan er vaak een ‘tattoo-effect’ optreden. Dit zijn harde lijnen die er zeer geforceerd kunnen uitzien en bovendien vaak vervagen na verloop van tijd. SPMU zorgt er net voor dat we een zachte look bekomen die jouw gezicht natuurlijk laat oplichten.

Semipermanente make-up: Jouw redding?

Kiezen voor SPMU is kiezen voor gemak en comfort. Na een behandeling kan je je dagelijkse make-up achterwege laten. Onze behandelingen zorgen voor een standaard stralende, maar subtiele look zonder enige effort.

Kiezen voor Sarasin Beauty, dat is kiezen voor…

Een persoonlijke service

  • Voor ons is geen enkele klant hetzelfde. Daarom vinden wij een betrokken aanpak met persoonlijkheid een onmisbaar onderdeel van een goede behandeling. Voor elke behandeling overlopen we samen de behandeling. We overlopen wat past bij jouw gelaat, welke look jij wenst en wat mogelijk is voor jouw huidtype.
  • Op die manier kunnen we transparant beginnen aan onze behandelingen en komt niemand voor verrassingen te staan. Jouw tevredenheid is voor ons prioriteit!

Producten van hoge kwaliteit

  • Een stralende behandeling begint bij de kwaliteit van de producten. Deze werden zorgvuldig uitgekozen door ons team van experten.
  • Wij gaan enkel aan de slag met zuivere pigmenten die een perfect resultaat op jouw gezicht kunnen afleveren. Onze producten zijn volledig hypoallergeen. Zelfs met een gevoelig huidtype kan je bij ons terecht voor een SPMU behandeling. Bij extreme gevallen, allergieën of huidaandoeningen waarschuw je best even op voorhand zodat we hier extra aandacht op kunnen vestigen.
  • Verder zijn onze producten vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen. Als je meer wil weten kan je hier onze productanalyse doornemen.

Ga voor een pijnloze behandeling!

  • Een behandeling in SPMU is niet volledig zonder enig gevoel. Een mogelijks ongemakkelijk gevoel kan snel aan kant geschoven worden met een simpele lokale verdoving (een verdovend prikje of een verdovende zalf van chirurgische kwaliteit).
  • Weetje: de formule van onze zalf is uniek in Vlaanderen! En dat speciaal voor een optimaal comfort bij het uitvoeren van jouw behandeling.

Welke behandelingen biedt Sarasin Beauty aan?

Hier vind je een overzicht van alle semi permanente behandelingen die wij aanbieden. Klik hier om ook onze beauty behandelingen te ontdekken!

Permanente eyeliner voor een onweerstaanbare blik

Jouw persoonlijke wensen, jouw karakter en de vorm van jouw gelaat spelen een belangrijke rol in de keuze voor een behandeling. Je kan bij ons kiezen uit een van de volgende 4 behandelingen.  Hier vind je een overzicht van alle eyeliner looks.

Deze liners verschillen in de mate van een uitgesproken / subtieler resultaat. Onze medewerkers adviseren jou graag over de look die het beste bij jou en je gelaat past.

Sarasin Beauty deepliner genezen
Sarasin Clinic blog tips er jong uitzien
Sarasin Beauty genezen resultaat secret liner Kim
Sarasin Beauty SPMU deepliner genezen

Volle lippen voor een stralende glimlach

Deze behandeling is geschikt als je droomt van volle lippen om jouw lach te accentueren? Als jouw lippen eerder aan de dunne kant zijn, dan is deze behandeling iets voor jou!

Naar gelang het resultaat dat jij wenst, kan je kiezen uit de volgende behandelingen:

Wij hebben voor alle kleuren en vormen van lippen een geschikte behandeling in de aanbieding. Onze ervaren PMU Angels staan klaar voor jou.

Lip pigmentatie
Lip pigmentatie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up
Lip pigmentatie
Lip pigmentatie

24/7 feilloze wenkbrauwen

Wenkbrauwen spreken voor het hele gelaat en kunnen je heel wat zelfzekerheid geven. Als jij droomt van vollere wenkbrauwen of wenkbrauwen die wat meer voor zich spreken, dan is dit de ideale behandeling voor jou! Ook als jouw natuurlijke wenkbrauwen in jouw ogen wat te dun/te licht zijn, kan dit jouw redding zijn.

Bij deze SPMU behandeling zullen we geen wenkbrauwen gaan ‘tatoeëren’, maar wel pigmenteren. We vermijden het gevreesde tattoo effect en gaan voor een all natural look. Op maat van jouw gelaat:

Sarasin Beauty genezen powderbrows
Sarasin Beauty SPMU powderbrows genezen na 1 sessie
Sarasin Beauty SPMU wenkbrauwen deepliner genezen
Sarasin Beauty microblading healed result

Sarasin Beauty: professionaliteit centraal

In onze clinic hebben we een heel team klaarstaan. Zij werken dag in, dag uit aan de beste service en meest hoogstaande behandelingen met een onvergetelijk resultaat. Ze doen er alles aan om de best mogelijke omstandigheden te voorzien. Als we jou nog niet hebben overtuigd, dan kan je hier nog kort even lezen waarom je het beste voor ons kiest.

1. Voortdurend innoveren en bijscholen

Ons team wordt voortdurend bijgeschoold en volgt de meest geevolueerde opleidingen op de marktWe zetten ook sterk in op interne opleidingen  om ons aanbod zo scherp mogelijk te houden en de nieuwe technieken zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Na opleidingen wordt er hard geoefend om het niveau  te verfijnen en de perfectie te bereiken.

2. Specialisatie per behandelbare zone

Voor elke behandelbare zone (lippen, wenkbrauwen en eyeliner) zijn er specialistes in ons team. Als geen ander weten zij welke producten ze het beste gebruiken voor welk huidtype. Ook voor gericht advies over behandelingen of voor praktische vragen zijn zij het aanspreekpunt! Laat je leiden door deze expertise om jouw keuze te maken!

3. Jaren ervaring uitgebouwd tot expertise en professionaliteit

Al jarenlang draaien onze medewerksters mee in onze praktijk. Semipermanente make-up heeft geen geheimen meer voor hen. Ze hebben elk reeds honderden behandelingen achter de rug en weten dus als geen ander hoe een perfecte make-up look te bekomen. Hygiëne, veiligheid en privacy zijn hun nummer 1 aandachtspunten. Succesverhalen gegarandeerd!

Video’s Permanente Make-Up Sarasin Beauty

Resultaten permanente make-up bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner
Sarasin Beauty secret eyeliner Julie
Sarasin Beauty StardustLiner Julie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty powderlips SPMU
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Prijs permanente make-up Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Eyeliner
Bambi Liner bovenaan€200
Secret Liner Bovenaan€200
Prestige Liner Bovenaan€250
Extra Stardust op gelijk welke liner+ €50
Eyeliner onderaan€150
Touch Up Eyeliner*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je eyeliner SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Lippen
Lippigmentatie€400
Touch Up Lippigmentatie*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je lippen SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Maak hier jouw afspraak of stel je vragen over permanente make-up Merksem!

Het Sarasin Beauty team kijkt ernaar uit om jou te verwennen in onze praktijk te Sint Martens Latem. Twijfel niet langer en ga voor het gemak van een SPMU behandeling op jouw gezicht. Kwaliteit, jouw veiligheid en privacy komen bij ons op de eerste plaats!

Ben je ondertussen al overtuigd van onze werkwijze? Of wil je nog meer te weten komen over wat we precies voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan zeker onze site en leg je consultatie of afspraak vast. We hopen je binnenkort te verwelkomen bij Sarasin Beauty!

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen over permanente make-up

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Zijn mijn ogen gezwollen en kan ik nog met de auto rijden?

Mag ik contactlenzen dragen na de behandeling?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Hoe gaan mijn lippen er uitzien direct na de behandeling?

Wat moet ik vermijden na de behandeling?

Hoe verloopt het genezingsproces?

Ik heb Herpes Simplex (koortsblaasjes)

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Doet de eyeliner behandeling pijn?

Gaan mijn ogen zwellen na de eyeliner behandeling?

Moet iemand mij naar huis voeren na de eye-liner behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Doet de lippenbehandeling pijn?

Wat is semi-permanente make-up?

Wat is het verschil met permanente make-up?

Wat is de werkwijze voor SPMU bij Sarasin Beauty?

Hoe lang duurt de behandeling en hoe verloopt die?

Wat als ik esthetische chirurgie wil in de loop der jaren?

Zijn er risico’s verbonden aan een behandeling?

Is alles steriel / hygiënisch?

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Wat doe ik best vòòr de eyeliner behandeling?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?

Wat doe ik best vòòr de lippenbehandeling?

Ik heb een koortsblaasje op mijn lip de dag van de behandeling