Permanente Make-Up Oost-Vlaanderen

Sarasin Beauty de referentie voor professionele permanente make-up Oost-Vlaanderen

Woon je in Oost-Vlaanderen en wil je graag permanente make-up (PMU)? Dan is Sarasin Beauty de beste keuze voor jou. Wij bieden professionele behandelingen door gespecialiseerde permanente make-up artiesten in Oost-vlaanderen.

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Sarasin Beauty Gent Sint-Martens-Latem

Waarom wij zo uniek zijn in Oost-Vlaanderen? Omdat ons team uitsluitend bestaat uit esthetisch-medisch geschoolde medewerkers die stuk voor stuk specialisten zijn in hun vak. Bij ons kan je terecht voor gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle resultaten met respect voor jouw natuurlijke schoonheid.

Ons esthetisch instituut bevindt zich in Sint-Martens-Latem en ligt dus heel centraal in Oost-Vlaanderen zodat het gemakkelijk bereikbaar is (met de wagen en met het openbaar vervoer) zowel voor wie in Oost-Vlaanderen zelf woont als voor mensen uit andere provincies zoals West-Vlaanderen en Antwerpen.

Lees verder onder de foto

Waarom kiezen voor een pmu behandeling?

 • Waarom zou je permanente make-up laten aanbrengen? De voornaamste reden is gemak. Het beperkt de tijd die je ‘s ochtends moet spenderen aan make-up. Doordat je je wenkbrauwen niet meer moet inkleuren of geen eyeliner meer moet aanbrengen spaar je heel wat tijd.
 • Maar ook qua budget maakt het een groot verschil. Over een periode van drie jaar spaar je zo heel wat geld uit met permanente make-up. Geen lippenstiften van twintig euro of meer, geen dure waterproof eyeliners of wenkbrauwpotloden meer. Over drie jaar tijd geef je zo een paar honderd euro’s minder uit.
 • Daarenboven heb je ook altijd een mooi resultaat. Als je elke ochtend zelf je wenkbrauwen moet tekenen of lippenstift moet aanbrengen, gebeurt het al eens dat het resultaat er niet optimaal uit ziet.
 • Als je permanente make-up laat zetten, heb je dat probleem niet langer. Daarenboven hoef je je ook geen zorgen te maken over de invloed van weersomstandigheden op je make-up. Alles blijft namelijk mooi zitten, weer of geen weer!
 • Met semipermanente make-up zie je er steevast put together uit, op elk moment van de dag. Het grootste voordeel? Als je jouw permanente make-up (PMU) laat zetten door een specialist, zal het resultaat er heel natuurlijk uitzien.
 • Waar je zo’n specialisten vindt in België? Bij Sarasin Beauty, obviously. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Laat ons jou hieronder overtuigen van de professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit die je kan verwachten bij Sarasin Beauty.

Ervaring en expertise in permanente make-up

Ervaring en expertise zijn onze stokpaardjes. Al onze specialisten hebben meerdere jaren ervaring én zijn gespecialiseerd in specifieke zones en technieken. Zo is Julie gespecialiseerd in de stardust eyeliner techniek. Karen is dan weer de referentie voor powder brows.

Door hun vele jaren ervaring, kunnen onze specialisten de mooiste resultaten neerzetten. Daarenboven volgen ze continue bijscholingen waardoor ze hun expertise steeds meer uitbreiden.

Natuurlijke resultaten

 • Hoe meer expertise en ervaring, hoe meer natuurlijke resultaten je kan neerzetten. Een natuurlijk resultaat is een resultaat dat niet op een tatoeage lijkt. Integendeel, het sluit net heel mooi aan bij jouw uiterlijk en je ziet bijna niet dat het niet echt is.
 • Semi permanente make-up voor de meest natuurlijke resultaten
 • De meest natuurlijke resultaten bekom je niet alleen door een behandeling door een specialist, ook de soort behandeling maakt het verschil. Daarom kiezen wij bij Sarasin Beauty voor semipermanente make-up in plaats van permanente make-up.
 • Het grote verschil daarbij is het eindresultaat. Met permanente make-up bekom je resultaten die er soms fake uitzien, daarbij spreken we van een soort van ‘tattoo-effect’. De resultaten zien er dan heel hard uit.
 • Om dat tattoo-effect te vermijden, werken wij bij Sarasin Beauty met semipermanente make-up. De techniek is hetzelfde als bij PMU, het enige verschil is dat het pigment minder diep in de huid wordt aangebracht.
 • Daardoor tonen de resultaten veel zachter en dus ook natuurlijker. Een behandeling met semipermanente make-up (SPMU) is minder duurzaam dan een behandeling met permanente make-up (PMU).
 • De resultaten van PMU blijven gemiddeld 10 jaar, terwijl de resultaten van SPMU tussen de 2 à 3 jaar blijven. De kwaliteit en de natuurlijkheid van het resultaat zijn echter belangrijker dan de duurzaamheid.

Persoonlijke aanpak bij permanente make-up behandeling

 • Naast ervaring en expertise, dragen wij ook een sterk persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Ieder gezicht heeft unieke karakteristieken, waardoor het ook van persoon tot persoon afhankelijk is wat het perfecte accent is.
 • Niet iedereen staat met secret liner en ook de natuurlijke kleur die bij je lippen past verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben een meer roze ondertoon terwijl dat bij anderen eerder rood kan zijn.
 • Daarom zetten wij bij Sarasin Beauty sterk in op personalisering. Door hun vele jaren ervaring, heeft ons personeel een goed ontwikkeld esthetisch inzicht. Dat zorgt ervoor dat zij goed kunnen inschatten welke technieken bij welk uiterlijk passen.
 • Onze specialist Kim kan bijvoorbeeld perfect inschatten welk door welk soort eyeliner bij jou past, zo laat ze je ogen spreken. Jarenlange ervaring zorgt er dus niet alleen voor meer natuurlijke resultaten maar ook voor de mogelijkheid tot personalisatie.

Wij houden rekening met jouw persoonlijke wensen

Naast het feit dat we allemaal een uniek uiterlijk hebben, hebben we ook allemaal onze eigen wensen en verlangens en onze eigen blik op wat schoonheid is. Daar zijn we ons bij Sarasin Beauty heel erg bewust van.

Wij adviseren niet alleen welke kleur, shape of techniek jij nodig hebt, maar luisteren ook naar wat jij zelf mooi vindt. Hou je het graag natuurlijk of heb je liever een heel uitgesproken resultaat? Wij zorgen voor een resultaat dat bij jouw persoonlijkheid past!

Inzetten op innovatie binnen permanente make-up

Bij Sarasin Beauty zetten wij ook sterk in op innovatie. De wereld van permanente make-up is al veel veranderd in vergelijking met pakweg dertig jaar geleden. Door die innovaties in combinatie met sociale media heeft PMU enorm aan populariteit gewonnen.

Ook vandaag blijven er nieuwe uitvindingen en technieken komen. Om daarvan op de hoogte te blijven, zetten wij erg in op bijscholing. Onze specialisten volgen geregeld bijscholingen en zelfs internationale congressen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Kwaliteit van permanente make-up behandeling

Natuurlijk is ook de kwaliteit van zowel de behandeling als het resultaat van uiterst belang. Om de kwaliteit van het resultaat te garanderen, werken we ervaren en medisch geschoold personeel.

Daarnaast zetten we ook in op de kwaliteit van onze producten. Wij werken met pure en betrouwbare pigmenten, vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen. Alleen met de beste producten en professionele medewerkers kan je voor optimale resultaten zorgen.

Pijnloze behandelingen

Sommige mensen twijfelen om permanente make-up te laten zetten omdat ze bang zijn dat de behandeling pijn doet. Bij ons ben je echter in goede handen want de klemtoon bij Sarasin Beauty ligt ook op pijnloze behandelingen.

Om pijn te vermijden zetten wij in op verdoving. Dat kan aan de hand van een verdovende prik of met verdovende crème van chirurgische en hoge kwaliteit. Je kan er dus op vertrouwen dat eenmaal de desbetreffende zone verdoofd is, de behandeling geen pijn doet.

De uitspraak ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’, is in dit geval dus helemaal niet van toepassing! Heb je nog andere angsten of twijfels? Dan kan je die voorafgaand aan de behandeling zeker bespreken of contacteer ons voor extra informatie.

Onze semi permanente make-up behandelingen

Bij Sarasin Beauty bieden wij behandelingen aan voor de wenkbrauwen, lippen en ogen. Wij hebben verschillende technieken voor elke zone en binnen elke zone. Ontdek wie in ons team het meest geschikt is om de behandeling van jouw keuze uit te voeren.

Permanente make-up wenkbrauwen

 • Wenkbrauwen zijn heel belangrijk voor een symmetrisch aanzicht. Als je wenkbrauwen niet perfect gelijk zijn, doet dat af aan de symmetrie van je gezicht. En laat een symmetrisch gezicht nu net de norm zijn als het aankomt op aantrekkelijkheid.
 • Daarenboven creëren wenkbrauwen ook meer karakter en expressie. Sommige mensen hebben heel lichte wenkbrauwen, bij anderen zijn ze dan weer te dun… Kortom, niet iedereen heeft perfecte wenkbrauwen.
 • Als je niet tevreden bent met de vorm of kleur van jouw wenkbrauwen, kan je ze corrigeren of bijwerken met permanente make-up om op een natuurlijke manier de wenkbrauwen aan te vullen of donkerder te maken zodat je ze niet langer iedere dag zelf moet tekenen.
 • Voor de wenkbrauwen hanteren we de Ombre Powder Brows techniek, dit is een zachte pigmentatie techniek die voor ieder huidtype geschikt is.

PMU lippen

 • De lippen kunnen echte eyecatchers zijn. Mooie, volle lippen worden gelinkt aan aantrekkelijkheid. Dé manier om je lippen en lipcontouren op een subtiele manier extra te accentueren zonder dat je om het uur opnieuw lippenstift of lipgloss moet aanbrengen? Permanente make-up natuurlijk.
 • Bij pigmentatie van de lippen wordt een pigment in de gewenste kleur in de huid gebracht voor een extra accent van de lippen. De nadruk ligt hierbij op subtiliteit. We geven de lippen extra pigmentatie in een kleur die dicht aansluit bij de natuurlijke kleur van je lippen.
 • Hier kunnen we drie types lip behandelingen voor PMU onderscheidenbaby lipspowder lips en bardot lips. Welk type jij nodig hebt, hangt af van de anatomie van jouw lippen en het resultaat dat je voor ogen hebt.

PMU eyeliner

 • Wie sprekende ogen heeft, zet die graag in de kijker. Maar elke dag eyeliner aanbrengen, kan soms een opgave worden. Met permanente make-up laat je jouw ogen elke dag opnieuw tot hun recht komen, met een minimum aan moeite.
 • Bij zo’n behandeling brengen we een klein lintje aan op de oogleden. De dikte en vorm van dat lijntje hangt natuurlijk af van wat het beste bij jou past. Er zijn verschillende technieken voor permanente make-up van de ogen.
 • In totaal onderscheiden we vier verschillende soorten permanente eyeliner: Bambi Eyes, Secret liner, Prestige eyeliner en Stardust liner.
 • Je kan kiezen voor een simpel lijntje bij je wimpers of voor een dramatischer effect, er is voor ieder wat wils!

Afspraak maken bij Sarasin Beauty voor een behandeling met permanente make-up

Hebben wij je overtuigd van onze kwaliteit en expertise? Dan kan je een afspraak maken bij Sarasin Beauty voor een professionele behandeling permanente make-up in Oost-Vlaanderen.

Bij ons word je behandeld door een expert, met oog voor jouw natuurlijke schoonheid. We zetten in op resultaten die passen bij jouw persoonlijkheid, dat kunnen wij dankzij onze specialiteit. Benieuwd naar nog voor- en na foto’s van onze resultaten? Neem dan zeker eens een kijkje.

Video’s Permanente Make-Up Sarasin Beauty

Resultaten permanente make-up Oost-Vlaanderen bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner
Sarasin Beauty secret eyeliner Julie
Sarasin Beauty StardustLiner Julie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty powderlips SPMU
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Permanente make-up Oost-Vlaanderen Prijzen

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Eyeliner
Bambi Liner bovenaan€200
Secret Liner Bovenaan€200
Prestige Liner Bovenaan€250
Extra Stardust op gelijk welke liner+ €50
Eyeliner onderaan€150
Touch Up Eyeliner*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je eyeliner SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Lippen
Lippigmentatie€400
Touch Up Lippigmentatie*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je lippen SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Permanente Make-Up Oost-Vlaanderen veelgestelde vragen

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Zijn mijn ogen gezwollen en kan ik nog met de auto rijden?

Mag ik contactlenzen dragen na de behandeling?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Hoe gaan mijn lippen er uitzien direct na de behandeling?

Wat moet ik vermijden na de behandeling?

Hoe verloopt het genezingsproces?

Ik heb Herpes Simplex (koortsblaasjes)

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Doet de eyeliner behandeling pijn?

Gaan mijn ogen zwellen na de eyeliner behandeling?

Moet iemand mij naar huis voeren na de eye-liner behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Doet de lippenbehandeling pijn?

Wat is semi-permanente make-up?

Wat is het verschil met permanente make-up?

Wat is de werkwijze voor SPMU bij Sarasin Beauty?

Hoe lang duurt de behandeling en hoe verloopt die?

Wat als ik esthetische chirurgie wil in de loop der jaren?

Zijn er risico’s verbonden aan een behandeling?

Is alles steriel / hygiënisch?

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Wat doe ik best vòòr de eyeliner behandeling?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?

Wat doe ik best vòòr de lippenbehandeling?

Ik heb een koortsblaasje op mijn lip de dag van de behandeling