Permanente Make-Up Oudenaarde

Permanente make-up  Oudenaarde: Sarasin Beauty

Heb je er ook genoeg van om elke dag opnieuw make-up aan te brengen om het er ‘s avonds opnieuw af te moeten halen? Er is een oplossing: permanente make-up! Onze kliniek in Sint Martens Latem is slechts 20 minuutjes rijden van Oudenaarde – jouw nieuwe look is dus dichterbij dan je denkt!

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Sarasin Beauty Oudenaarde

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up (PMU) wordt als pigment met een kleine, fijne naald in de huid aangebracht. Doordat het in de huid en niet op de huid wordt aangebracht, bekom je met PMU duurzame resultaten. Dit gebeurt op een haast medische en dus uiterst veilige en hygiënische manier.

Met PMU kan je tot jaren na de behandeling genieten van jouw nieuwe look. Doordat je zelf geen make-up meer moet aanbrengen, bespaar je jezelf met permanente make-up heel wat moeite!

Lees verder onder de foto

Permanente make-up (PMU) of semipermanente make-up (SPMU)?

 • Bij Sarasin Beauty werken we met semipermanente make-up. Het grote verschil tussen PMU en SPMU zit in de duurzaamheid van de resultaten. Met SPMU ben je zo’n 2 à 3 jaar goed, terwijl de resultaten van PMU 10 jaar blijven.
 • Waarom dan semipermanente make-up? Met SPMU bekom je een ‘zachtere’ en natuurlijke look. Permanente make-up daarentegen staat bekend om het ‘harde’ tattoo-effect.
 • Dat ’tattoo-effect’ is wat veel mensen afschrikt om voor permanente make-up te kiezen: ze vrezen voor wenkbrauwen die in een harde, donkere kleur op hun huid staan getatoeëerd en daardoor onnatuurlijk ogen. Met semi-permanente make-up hoef je je hier geen zorgen om te maken. Het resultaat blijft er zelfs na twee of drie jaar stralend en natuurlijk uitzien.

Waarom Sarasin Beauty voor permanente make-up nabij Oudenaarde?

Waarom zou je vanuit Oudenaarde naar Sarasin Beauty komen? Dat lees je hieronder!

Permanente make-up is in de eerste plaats erg handig: je kan je lippen, wenkbrauwen of ogen accentueren zonder telkens een half uur voor de spiegel te moeten spenderen na je wekelijkse work-outsessie.

Sarasin Beauty: experten in permanente make-up nabij Oudenaarde

 • Het merendeel van onze medewerkers kreeg een medische scholing of heeft een (para-)medische achtergrond. Door onze samenwerking met Sarasin Clinic en haar plastisch- en esthetisch artsen kunnen we bovendien gebruik maken van producten van medische kwaliteit om de eventuele ongemakken bij het plaatsen van permanente make-up tot een minimum te beperken.
 • Denk maar aan onze unieke verdovende zalf van chirurgische kwaliteit, die het plaatsen van powder brows een pak comfortabeler maakt. Maar dat is lang niet alles. Lees hieronder meer over de verschillende voordelen die een behandeling bij Sarasin Beauty je biedt. Door hun jarenlange ervaring, specialisatie en continue bijscholingen, kunnen onze medewerkers zich echte experts noemen op vlak van semipermanente make-up.

Jarenlange ervaring

 • De specialisten van Sarasin Beauty hebben allemaal minstens 5 jaar ervaring met permanente make-up. Verder hebben ze ook al honderden behandelingen achter de rug – het zijn dus echte experten!

Specialisatie en innovatie

 • Al onze experts hebben zich specifiek toegespitst op een bepaalde techniek of gebied van het gelaat. Zo leveren ze optimale cosmetische resultaten!Ook wordt ons team constant bijgeschoold. Ze blijven altijd op de hoogte van nieuwe technieken op het gebied van (semi-)permanente make-up. We doen dit aan de hand van zowel interne- als externe opleidingen, en houden ons hierbij steeds aan de hoogst mogelijke standaarden. Zowel technieken als producten worden steeds eerst uitvoerig getest alvorens wij ze in de praktijk toepassen. Jouw veiligheid is ten slotte één van onze grootste bezorgdheden.

Mogelijkheden permanente make-up Sarasin Beauty

Bij Sarasin Beauty kan je op verschillende zones van je gezicht semi-permanente make-up aanbrengen. We geven je hier graag een overzicht van de mogelijkheden.

SPMU lippen

 • We brengen op een subtiele manier pigment aan in je lippen. Zo creëren we met onze pigmentatietechniek een nieuwe look voor je lippen zodat je je nooit meer zorgen moet maken over het aanbrengen van lippenstift!
 • Er zijn verschillende mogelijkheden voor een permanente make-up behandeling van de lippen: baby lipspowder lips en bardot lips. Kies vooral wat het best bij jouw wensen, verwachtingen en persoonlijke stijl aansluit!

SPMU Wenkbrauwen

 • Ook je wenkbrauwen kunnen met permanente make-up een boost krijgen: altijd al gedroomd van perfect gekleurde ombré-brows? Dan ben je bij Sarasin Beauty alvast aan het juiste adres!

SPMU voor mooie, verleidelijke ogen dankzij permanente eyeliner

 • Om je ogen te laten spreken kan je gebruik maken van semi-permanente make-up. Het gaat hier dan over eyeliner. Er bestaan verschillende types die met een manuele techniek worden aangebracht: Bambi Eyes, Secret liner, Prestige eyeliner en Stardust liner.
 • Je kan zelf kiezen of je voor een meer natuurlijk of een iets sprekender of dramatischer effect wil gaan.

Waarom Sarasin Beauty voor permanente make-up?

 • Van een specialist in een beauty/schoonheidsinstituut of afgeleide hiervan verwacht je altijd dat die een goed esthetisch inzicht heeft om voor  de meest optimale cosmetische resultaten te zorgen.
 • Dat is ook het geval voor de experts van Sarasin Beauty. Bovendien hebben zij een medisch-esthetische opleiding gevolgd zodat ze manuele permanente make-up kunnen aanbrengen op een hygiënische en veilige manier.

Kwalitatieve producten

 • Niet alleen de specialisten en medewerkers van ons instituut zorgen voor hoge kwaliteit, ook onze producten worden aan de strengste eisen inzake kwaliteit, hygiëne en patiëntveiligheid onderworpen. Zo werken we enkel met pure en betrouwbare pigmenten van hoge kwaliteit, vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen.

Persoonlijke aanpak

 • In onze kliniek staan we op een persoonlijke aanpak. Vooraleer we aan je behandeling beginnen spreken we met jou over wat er precies allemaal zal gebeuren en tekenen we eerst het resultaat uit. Zo kan jij zelf nog kiezen of je er nog iets aan wil veranderen.
 • Sommigen vragen zich af of zo’n manuele permanente make-up pijn doet. Op zich valt dat best mee, maar als je er toch niet zeker over bent kunnen we dankzij onze samenwerking met esthetisch artsen ook verdoving toedienen. Je stapt nadien uit de behandelkamer met de meest optimale cosmetische resultaten – zonder dat je er iets van gevoeld hebt!

Boek nu je afspraak!

Ben je klaar voor die mooie ogen of wil je meer weten over ons concept? Neem dan zeker contact met ons op voor een consultatie of behandeling.

Video’s Permanente Make-Up Sarasin Beauty

Resultaten permanente make-up bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner
Sarasin Beauty secret eyeliner Julie
Sarasin Beauty StardustLiner Julie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty powderlips SPMU
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Permanente make-up Oudenaarde Prijzen

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Eyeliner
Bambi Liner bovenaan€200
Secret Liner Bovenaan€200
Prestige Liner Bovenaan€250
Extra Stardust op gelijk welke liner+ €50
Eyeliner onderaan€150
Touch Up Eyeliner*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je eyeliner SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Lippen
Lippigmentatie€400
Touch Up Lippigmentatie*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je lippen SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Permanente Make-Up Oudenaarde veelgestelde vragen

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Zijn mijn ogen gezwollen en kan ik nog met de auto rijden?

Mag ik contactlenzen dragen na de behandeling?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Hoe gaan mijn lippen er uitzien direct na de behandeling?

Wat moet ik vermijden na de behandeling?

Hoe verloopt het genezingsproces?

Ik heb Herpes Simplex (koortsblaasjes)

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Doet de eyeliner behandeling pijn?

Gaan mijn ogen zwellen na de eyeliner behandeling?

Moet iemand mij naar huis voeren na de eye-liner behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Doet de lippenbehandeling pijn?

Wat is semi-permanente make-up?

Wat is het verschil met permanente make-up?

Wat is de werkwijze voor SPMU bij Sarasin Beauty?

Hoe lang duurt de behandeling en hoe verloopt die?

Wat als ik esthetische chirurgie wil in de loop der jaren?

Zijn er risico’s verbonden aan een behandeling?

Is alles steriel / hygiënisch?

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Wat doe ik best vòòr de eyeliner behandeling?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?

Wat doe ik best vòòr de lippenbehandeling?

Ik heb een koortsblaasje op mijn lip de dag van de behandeling