Permanente Make-Up Sint-Niklaas

Sarasin Beauty: permanente make-up behandelingen nabij Sint-Niklaas

Woon je in Sint-Niklaas en heb je besloten dat je een behandeling met permanente make-up wil, zodat je elke dag kan stralen? Dan kan je terecht bij Sarasin Beauty voor een professionele, gepersonaliseerde behandeling door een medisch geschoold team met jaren ervaring.

Onze praktijk bevindt zich op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem, vlak naast de snelweg. Vanuit Sint-Niklaas doe je er met de wagen ongeveer een halfuur over. Vlak voor de deur hebben wij een ruime, gratis parkeergelegenheid.

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Sarasin Beauty Sint-Niklaas

Sarasin Beauty voor jouw permanente make-up

Waarom je naar Sint-Martens-Latem moet komen vanuit Sint-Niklaas? Omdat wij jou een goed resultaat kunnen garanderen, zowel voor permanente make-up voor de wenkbrauwen en ogen als voor de lippen.

Je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Bekijk gerust de voor- en na-foto’s op onze website of lees de vele positieve reviews die onze klanten op onze website en op Google over ons schreven! Wist je trouwens dat sommige van onze klanten zelfs uit Nederland naar Sarasin Beauty komen?

Lees verder onder de foto

Het gemak van semipermanente make-up

 • Heb jij een haat-liefde relatie met make-up? Het is heerlijk om je mooi te maken voor je naar een evenement of feestje gaat, maar elke ochtend je eyeliner aanbrengen of je wenkbrauwen inkleuren kan soms lastig zijn.
 • Make-up loopt ook uit als je gaat sporten of zwemmen. En ook fietsen in de regen draait vaak uit op een fiasco. Er bestaat echter een scenario waarin je met al die dingen geen rekening meer hoeft te houden.
 • Te mooi om waar te zijn? Helemaal niet! Met semipermanente make-up hoef je die dagelijkse sleur niet meer te ondergaan. Na een behandeling hoef je je 2 à 3 jaar geen zorgen te maken. Het is een enorm gemak en het ziet er, zonder moeite, ook nog eens heel natuurlijk uit.

Voordelen van semipermanente make-up

 • Gemak
 • Tijdsbesparing
 • Waterproof
 • Een consistent mooi aangebrachte make-up
 • Unisex behandeling (zowel voor dames als voor heren)
 • Veilig en nagenoeg pijnloos door het gebruik van onze verdovende zalf van chirurgische kwaliteit, of door middel van een verdovend prikje in de huid
 • Goed alternatief voor mensen die allergische reacties vertonen bij gewone make-up producten, maar toch elke dag willen stralen
 • Kan helpen littekens op zowel de lippen als ogen en wenkbrauwen te camoufleren

Permanente make-up: hoe werkt dat

 • Tijdens de behandeling wordt met een hele dunne naald pigment aangebracht in de huid. Dat pigment blijft voor een lange tijd aanwezig in de huid. Je kan het een beetje vergelijken met het plaatsen van een tatoeage.
 • In tegenstelling tot een tatoeage verschilt de techniek van aanbrengen wel. Het pigment wordt namelijk niet zo diep in de huid geplaatst. Daardoor is het resultaat niet voor altijd maar voor enkele jaren. Het eindresultaat ziet er daardoor ook niet zo ‘hard’ uit als een tatoeage die je uit een tattoo-salon kent. Na een paar jaar kan je jouw permanente make-up gewoon bijwerken om een mooi resultaat te behouden.

Sarasin Beauty: expertise in natuurlijk ogende permanente make-up

Bij Sarasin Beauty nabij Sint-Niklaas zetten wij hard in op expertise én op natuurlijk ogende permanente make-up. Geen cosmetische tatoeage dus, wél pigmenten aanbrengen als aanvulling op jouw natuurlijke schoonheid.

Hoe we dat doen? Dat lees je hieronder!

De creatie van een natuurlijke look

Het belangrijkste aan permanente make-up is dat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Niemand wil het alom bekende tattoo-effect. Daarom zetten wij bij Sarasin Beauty in op een zachte, natuurlijke look.

Dat doen we op twee manieren: door geen permanente- maar wel semipermanente make-up te gebruiken en door een persoonlijke aanpak te hanteren. Zo creëren we resultaten die aansluiten bij jouw unieke gelaatstrekken.

Geen permanente make-up maar semipermanente make-up

Hoewel de meeste mensen permanente make-up (PMU) kennen, is semipermanente make-up (SPMU) vaak onbekend terrein. Nochtans is semipermanente make-up de betere keuze als je permanente make-up op een natuurlijke manier wil aanbrengen.

Twee grote verschillen tussen PMU en SPMU
 • Er zijn twee grote verschillen tussen PMU en SPMU: de duurzaamheid van de resultaten en de ‘hardheid’ van de resultaten. Het resultaat van permanente make-up blijft ongeveer 10 jaar waar dat van semipermanente make-up 2 à 3 jaar blijft.
 • Na 2 à 3 jaar zie dat het resultaat van de behandeling vervaagt. Dat is echter geen probleem: je kan het dan laten bijwerken zodat het er fris en natuurlijk blijft uitzien.
Geen tattoo-effect met SPMU
 • Met ‘hardheid’ doelen we op het gevreesde ‘tattoo-effect’ van permanente make-up. Denk maar aan een eyeliner die te diep in de huid is aangebracht. Met semi permanente make-up zullen we dat tattoo-effect vermijden, omdat het pigment minder diep in de huid wordt aangebracht.

Daardoor zijn de resultaten ook veel zachter en natuurlijker en zijn ze vergelijkbaar met gewone make-up. In sommige gevallen lijkt het zelfs alsof je niets ‘laten doen’ hebt. Maar vergis je niet, met semipermanente make-up kan je ook heel uitgesproken resultaten creëren. Alles hangt af van jouw persoonlijke wensen en stijl!

Persoonlijke aanpak voor een optimaal resultaat

Dat brengt ons bij een belangrijk element van onze behandelingen en het verkrijgen van natuurlijke resultaten: personalisatie. Samen met jou gaan onze experts op zoek naar de permanente make-up die écht bij je past.

Door hun jarenlange ervaring en hun verregaand esthetisch inzicht is ons team perfect in staat om de unieke eigenschappen van jouw gezicht te evalueren. Heb je microblading nodig of passen W-brows beter bij jou? Kom jij weg met een meer uitgesproken eyeliner of wil je een van onze strakste eyeliners voor een open blik?

Schoonheid is authenticiteit
 • Ieder gezicht is uniek, waardoor iedereen een ander pigment nodig heeft. Ook de vorm van de lippen, ogen of wenkbrauwen verschilt van persoon tot persoon, waardoor een subtiele nuance in de plaatsing van permanente make-up het grote verschil kan maken.
 • Daarnaast heeft iedereen een eigen stijl en andere wensen. De ene houdt van alles wat subtiel is, voor de andere mag het wat meer uitgesproken zijn. Het is ons doel om de permanente make-up zo aan te brengen dat het perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid.
Samen richting het perfecte resultaat
 • Voor de behandeling bespreken we samen jouw wensen en verlangens, zodat we rekening kunnen houden met jouw preferenties. Daarna tekenen we alles uit op basis van jouw eisen. Zo kan je zien hoe het uiteindelijke resultaat er zal uitzien.
 • Nadat we samen overlegd hebben en jij het uitgetekende voorbeeld hebt goedgekeurd, gaan we over tot het permanente resultaat.

Expertise in permanente make-up nabij Sint-Niklaas

Wat ons zo uniek maakt? Dat wij een uitgebreid team hebben met medewerkers die experten zijn in wat ze doen. Zo garanderen wij jou een hoge kwaliteit van de resultaten van onze behandelingen.

Een team van specialisten

 • De beste resultaten van permanente make-up worden verwezenlijkt door een specialist. We zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat elk van onze medewerkers zich gespecialiseerd heeft in een specifieke zone en soms zelfs techniek.
 • Daardoor kunnen zij zich binnen die zone of techniek steeds verder verdiepen en als het ware echte meesters in hun vak worden. Dat vertaalt zich in prachtige resultaten door de verregaande precisie bij het plaatsen van het pigment tijdens de behandeling.
 • Zo hebben wij bijvoorbeeld specialisten in powderbrows, tepeltatoeages en natural lips. Daarenboven zorgen we ervoor dat onze werknemers zich continu bijscholen.

Apparatuur en producten van de allerhoogste kwaliteit voor PMU

 • Wij werken uitsluitend met producten van de allerhoogste kwaliteit. Dat geldt ook voor het pigment dat in jouw huid wordt aangebracht! Dat wil zeggen dat onze pigmenten puur en betrouwbaar zijn. Zo zijn ze bijvoorbeeld vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen.
 • Doordat de focus ligt op kwalitatief hoogstaande producten zal je bij ons een mooi resultaat krijgen, of het nu gaat om eyeliners, pigment in de lippen of in de wenkbrauwen.

Focus ligt op het minimaliseren van de pijn tijdens de behandeling

 • Wij hebben ook verdovende middelen om de pijn bij jouw behandeling te beperken zoals een verdovende crème van chirurgische kwaliteit of een verdovende prik. Hierdoor voel je eventuele ongemakken niet.
 • Over het algemeen doet een behandeling met PMU niet per se pijn, dus een verdoving is niet noodzakelijk. Om het gemak tijdens de behandeling echter te vergroten of om tegemoet te komen aan mensen met een lage pijngrens hebben wij wel opties voor verdoving van de huid. Je kiest natuurlijk zelf of je een beroep wil doen op deze verdovende middelen of niet.

Uitgebreid aanbod aan PMU-behandelingen: voor ieder wat wils

Bij Sarasin Beauty in Sint-Martens-Latem bieden wij een uitgebreide mogelijkheid aan behandelingen met permanente make-up, van wenkbrauwen en eyeliner tot pigmentatie van de lippen. De kers op de taart? Voor elke behandeling hebben wij specialisten in huis!

PMU ogen in Sint-Niklaas

Elke ochtend eyeliner aanbrengen kan lastig zijn. Soms lukt het niet om de perfecte winged eyeliner aan te brengen, of misschien fiets je wel door de regen en is je meesterwerk geruïneerd.

Herken je jezelf in die situaties? Dan kan jij baat hebben bij permanente make-up in de vorm van een lijntje onder of boven de ogen, of beide natuurlijk! Bij Sarasin Beauty helpen we jou bij het kiezen van de eyeliner die het beste bij je past.

Bambi Eyes: dé eyeliner voor de beginner

Hou je van een natuurlijke look? Dan kies je best voor onze optie Bambi eyelinereen van onze strakste eyelinersBij deze behandeling brengen we een lijntje aan op het bovenste ooglid. Je kan zelf bepalen of je een heel fijn lijntje of een iets dikker lijntje wil.

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner

Secret liner: een subtiele maar sterke eyeliner

Bij de secret liner behandeling brengen we een lijntje aan net boven de wimperlijn en iets daarboven. Deze eyeliner helpt de natuurlijke schoonheid van jouw wimpers te accentueren zonder dat je valse wimpers nodig hebt! Voor mensen die de Bambi eyeliner iets te subtiel vinden, is de secret liner een goede optie.

Sarasin Beauty secret liner SPMU

Prestige liner: dikkere eyeliner voor een mysterieuze en krachtige look

Onze prestige liner geeft een iets meer uitgesproken resultaat doordat er met een dikker lijntje wordt gewerkt. Ideaal voor als je ogen iets meer intensiteit nodig hebben! Omdat wij bij Sarasin Beauty alleen werken met specialisten in permanente make-up, kan je er zeker van zijn dat jouw prestige eyeliner de perfecte shape zal hebben.

Sarasin Beauty Prestige eyeliner semi permanent

Stardust liner: geen strak lijntje maar eyeliner met een schaduweffect

Ga jij graag all-out met je make-up? Dan is de stardust liner een geweldige optie voor een voller effect! Zeker voor wie dagelijks oogschaduw draagt of zijn eyeliner vervaagt om een schaduweffect te creëren is dit de ideale optie.

Sarasin Beauty eyeliner stardust semi permanent

PMU wenkbrauwen nabij Sint-Niklaas

Bij Sarasin Beauty gaan wij voor natuurlijk gepigmenteerde wenkbrauwen die bij jou passen. We willen geen wenkbrauwen maar wel haartjes tatoeëren, zodat het resultaat er subtiel én natuurlijk uitziet.

Ombré-powder-brows: perfect voor mensen met dunne of asymmetrische wenkbrauwen

Met Ombré-powder-brows zorg je voor mooie, volle en symmetrische wenkbrauwen. Deze behandeling is perfect voor mensen die gewoonlijk elke dag de wenkbrauwen shapen of inkleuren en over het algemeen een voller effect willen. Met onze permanente make-up hoef je die struggle niet meer te ondergaan!

PMU lippen in Sint-Niklaas

Voor een permanente pigmentatie van de lippen kan je ook een beroep doen op permanente make-up. Bij Sarasin Beauty bieden wij drie behandelingen aan voor permanente make-up van de lippen.

Baby lips voor mensen met weinig lipkleur of asymmetrische lippen

Baby lips zijn de meest natuurlijke optie. Dit is voor mensen die de lippen een tikkeltje groter willen maken, asymmetrie willen herstellen of een mooie vorm willen creëren. Perfect voor mensen die niet willen dat je ziet dat ze permanente make-up hebben laten doen.

Powder lips: natuurlijke lippen met perfecte shaping en kleur

Met de powder lips techniek maken we zowel de kleur als de shaping van jouw lippen optimaal met permanente make-up. Perfect om bijvoorbeeld komaf te maken met een vale, doffe teint en zo de uitstraling van het gezicht te verfrissen.

Sarasin Beauty powderlips SPMU

Bardot full lips voor uitgesproken en volle lippen met pigment

Mag het voor jou wat meer uitgesproken en heeft je blik wat meer intensiteit nodig? Dan zijn de Bardot full lips the way to go! Met deze permanente make-up straal je de hele dag door.

Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Permanente make-up: goed om te weten

Bloedverdunners

 • Als laatste geven we je graag nog een aantal zaken mee waar je op moet letten als je voor PMU kiest. Zo kunnen mensen die bloedverdunners innemen best opletten, aangezien die de pigmentopname en dus het resultaat van de behandeling kunnen beïnvloeden.
 • Het is niet zo dat het onmogelijk is om een behandeling met permanente make-up uit te voeren voor mensen die bloedverdunners innemen. We raden je wel aan om 2 à 3 dagen voor de behandeling het gebruik van bloedverdunners stop te zetten. Dit moet echter altijd in overleg met jouw huisarts gebeuren. Vergeet ons bij je boeking zeker ook niet op de hoogte te brengen van je eventuele medicatie, zodat we hierop eventueel kunnen anticiperen.

Het genezingsproces

 • Het genezingsproces van permanente make-up duurt zo’n 4 à 6 weken. Soms ontstaan er (veelal na een behandeling van de wenkbrauwen) korstjes in het behandelde gebied. Het is heel belangrijk dat je niet aan deze korstjes prutst!
 • Na een behandeling met eyeliner is het ook mogelijk dat je ogen gezwollen staan. Weet dat die zwelling maar tijdelijk is en dat de ogen gezwollen staan voor maximum 1 dag. Exacte en uitgebreide instructies voor nabehandeling en nazorg zal je na de behandeling bij Sarasin Beauty meekrijgen.
 • Een laatste iets wat we graag meegeven is dat het resultaat van de behandeling vervaagt na 2 à 3 jaar. Als dat het geval is zal je de resultaten moeten laten bijwerken (als je dat wenst natuurlijk).

Permanente make-up Sint-Niklaas: boek nu je afspraak bij Sarasin Beauty

 • Bij Sarasin Beauty in Sint-Martens-Latem gaan we op een natuurlijke manier jouw eigen schoonheid extra in de verf zetten met permanente make-up. Het pigment dat we in jouw gelaat aanbrengen is steevast van hoge kwaliteit.
 • Wij bieden zowel PMU aan voor de ogen, wenkbrauwen als lippen en voorzien binnen alle zones een specifieke techniek om resultaten te creëren die aan jouw wensen voldoen. In het tegemoetkomen aan jouw wensen streven wij naar perfectie in het aanbrengen van onze permanente make-up.

Boek nu je afspraak

Boek nu je afspraak bij Sarasin Beauty om de look van jouw dromen waar te maken. De resultaten van onze PMU blijven gemiddeld 2 à 3 jaar, daarna kunnen wij de permanente make-up voor jou steeds opnieuw bijwerken.

Video’s Permanente Make-Up Sarasin Beauty

Resultaten permanente make-up bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner
Sarasin Beauty secret eyeliner Julie
Sarasin Beauty StardustLiner Julie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty powderlips SPMU
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Permanente make-up Sint-Niklaas Prijzen

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Eyeliner
Bambi Liner bovenaan€200
Secret Liner Bovenaan€200
Prestige Liner Bovenaan€250
Extra Stardust op gelijk welke liner+ €50
Eyeliner onderaan€150
Touch Up Eyeliner*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je eyeliner SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Lippen
Lippigmentatie€400
Touch Up Lippigmentatie*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je lippen SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Permanente Make-Up Sint-Niklaas veelgestelde vragen

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Zijn mijn ogen gezwollen en kan ik nog met de auto rijden?

Mag ik contactlenzen dragen na de behandeling?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Hoe gaan mijn lippen er uitzien direct na de behandeling?

Wat moet ik vermijden na de behandeling?

Hoe verloopt het genezingsproces?

Ik heb Herpes Simplex (koortsblaasjes)

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Doet de eyeliner behandeling pijn?

Gaan mijn ogen zwellen na de eyeliner behandeling?

Moet iemand mij naar huis voeren na de eye-liner behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Doet de lippenbehandeling pijn?

Wat is semi-permanente make-up?

Wat is het verschil met permanente make-up?

Wat is de werkwijze voor SPMU bij Sarasin Beauty?

Hoe lang duurt de behandeling en hoe verloopt die?

Wat als ik esthetische chirurgie wil in de loop der jaren?

Zijn er risico’s verbonden aan een behandeling?

Is alles steriel / hygiënisch?

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Wat doe ik best vòòr de eyeliner behandeling?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?

Wat doe ik best vòòr de lippenbehandeling?

Ik heb een koortsblaasje op mijn lip de dag van de behandeling