Powder Brows Antwerpen Stad

Dé beautytrend in België? Dat is zonder twijfel permanente make-up! Woon jij in Antwerpen stad en wil je graag helemaal mee zijn met de nieuwste hype? Of wil je gewoon je natuurlijke schoonheid extra accentueren? Dan ben je bij Sarasin Beauty aan het juiste adres!

Permanente make-up blijft enkele jaren op je gelaat aanwezig. Als je voor zo’n semipermanent resultaat kiest, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat de effecten geweldig zijn en dat de nieuwe look bij jou past.

Bij Sarasin Beauty in Sint-Martens-Latem kunnen we je verzekeren dat jouw permanente make-up er perfect zal uitzien. De kwalitatieve en op maat gemaakte behandelingen met permanente make-up bij Sarasin Beauty bevinden zich gelukkig binnen handbereik of, in het geval van Antwerpen stad: op slechts een halfuurtje rijden!

PRIJS

€ 350

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Sarasin Beauty Antwerpen

Waarom kiezen voor Sarasin Beauty?

Uiteraard heeft Antwerpen stad ook een ruim aanbod aan esthetische instituten en beautysalons. Waarom zou je dan voor Sarasin Beauty in Sint-Martens-Latem moeten kiezen? Wij hebben enkele belangrijke troeven:

 • Behandelingen door team van medisch-esthetisch geschoolde experten
 • In ons salon wordt je steevast behandeld door een specialiste (“PMU-Angel”) inzake PMU
 • PMU-Angels met specialisatie in 1 techniek/zone voor de mooiste en meest perfecte resultaten
 • Specialisatie in natuurlijke resultaten
 • Minimaliseren van pijn tijdens de behandeling
 • Personalisatie: behandelingen afgestemd op jouw noden
 • Inzetten op innovatie
 • Apparatuur en pigment van de hoogste kwaliteit
 • Meer dan 1000 positieve reviews van tevreden klanten
 • Voor- en nafoto’s die voor zichzelf spreken

Lees verder onder de foto

powder brows sarasin Beauty

Foto’s van Powder Brows bij Sarasin Beauty

Ben je benieuwd naar meer foto’s van onze resultaten? Neem dan gerust een kijkje bij onze voor-en na foto’s!

Sarasin Beauty SPMU Powderbrows
Ombre powder brow bij man voor en na foto - sarasin clinic
Powerbrows voor en na Sarasin Clinic

Ben jij na het zien van onze voor-en nafoto’s of het lezen van de vele positieve reviews ook al helemaal klaar om een afspraak te maken? Dat kan gewoon online, maak nu jouw afspraak!

Wat is permanente make-up?

De naam zegt het al: het gaat om make-up die lang op je gezicht aanwezig blijft. Door middel van een heel fijne naald wordt pigment aangebracht in je huid. Je kan permanente make-up toepassen op je lippen, ogen (permanente eyeliner) en wenkbrauwen.

Bij Sarasin Beauty werken we niet met permanente make-up (PMU), maar wel met semipermanente make-up (ook wel afgekort als SPMU). Die blijft geen tien jaar op je gezicht aanwezig, wat voor PMU wel het geval is. SPMU blijft daarentegen ongeveer 2 à 3 jaar zichtbaar. Waarom zou je dan kiezen voor semipermanente make-up?

Semipermanente make-up: moderne techniek met natuurlijke resultaten

 • Ondanks dat de resultaten van SPMU minder duurzaam zijn, bestaat er een ander belangrijk verschil waardoor de techniek onze voorkeur geniet. Met permanente make-up verkrijg je namelijk een ‘harder’ resultaat. Daarmee doelen we op het tattoo-effect waar zoveel mensen bang voor zijn.
 • Met SPMU omzeilen we echter die effecten en zorgen we voor een veel natuurlijker resultaat. Weet dus dat, wanneer we het in dit artikel over permanente make-up of PMU hebben, we eigenlijk refereren aan de ‘zachtere’ semipermanente make-up.
 • Permanente make-up begint na 5 jaar ook sowieso te vervagen, waardoor je een minder mooi en afgelijnd resultaat hebt dan met semipermanente make-up.  SPMU blijft er namelijk gedurende 2 à 3 jaar echt mooi en natuurlijk uitzien.
 • Hoelang de effecten van SPMU exact blijven is natuurlijk afhankelijk van persoon tot persoon en per zone. Zo blijven de resultaten op de wenkbrauwen bijvoorbeeld tussen de 1,5 en 2 jaar. De resultaten voor de lippen blijven dan weer 3 jaar zichtbaar en voor eyeliner is dat 2 à 3 jaar.

Minder diep in de huid aanbrengen

 • SPMU wordt met dezelfde techniek als PMU aangebracht, maar dan minder diep in de huid. Permanente make-up wordt namelijk in de lederhuid aangebracht, zoals bijvoorbeeld bij wenkbrauwen tatoeëren.
 • De pigmentatie van Sarasin Beauty wordt echter minder diep in de huid gebracht, waardoor het er veel zachter en natuurlijker uitziet. Hoe oppervlakkiger je de pigmenten plaatst, hoe natuurlijker de kleurweergave zal zijn, maar hoe minder lang het resultaat zal blijven.
 • Kies er sowieso altijd voor om de pigmentatie niet te diep in de huid te doen. Pigmentatie diep in de huid zorgt er namelijk voor dat het effect langer blijft maar sneller gaat vervagen en dus grauw en dof wordt van kleur. Daarom raden wij enkel semipermanente make-up behandelingen aan bij Sarasin Beauty.

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Over de jaren heen wordt het vervelender: iedere dag je lipstickwenkbrauwpoeder of eyeliner aanbrengen, alleen maar om alles er op het einde van de dag weer af te halen. Door permanente make-up te laten aanbrengen maak je komaf met dat probleem.

Of het nu gaat om permanente eyeliner, een mooi gevormde wenkbrauw of het accentueren van de lippen: dankzij de experten van Sarasin Beauty kan je jouw natuurlijke schoonheid een boost geven op de meest veilige en hygiënische manier.

Troeven van Sarasin Beauty

Team van experten voor PMU en semipermanente make-up

 • Wanneer je een verzorging van je gelaat laat uitvoeren in een schoonheidssalon, wil je natuurlijk een mooi resultaat dat aan jouw wensen voldoet. Bij semipermanente make-up is dat niet anders!

Veiligheid en hygiëne

 • Sarasin Beauty doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je uiterlijk in veilige handen is. Dat doen we door een omgeving te creëren die voldoet aan de hoogste normen inzake hygiëne en privacy.

Team van experten

 • Daarenboven hebben al onze specialisten meerdere jaren ervaring en hebben ze al honderden behandelingen achter de rug. Ook zijn ze gespecialiseerd in bepaalde zones van het gelaat, waardoor ze altijd de beste behandeling kunnen garanderen.
 • De experten van Sarasin Beauty kennen elke techniek om tegemoet te komen aan jouw wensen. Verder volgen ze ook continue bijscholingen om je nog beter bij te staan.

Natuurlijke resultaten met semipermanente make-up

 • Bij Sarasin Beauty leggen we de nadruk op natuurlijke resultaten. Voor de meest natuurlijke resultaten van een permanente make-up behandeling heb je namelijk echte experten nodig. Die vind je gelukkig bij Sarasin Beauty nabij Antwerpen stad!
 • Onze experts kunnen jouw stoutste dromen waarmaken. Of het nu gaat om full lips, een uitgesproken eyeliner, een heel subtiele eyeliner of prachtige natuurlijke wenkbrauwen – wij bieden echt voor ieder wat wils aan!
 • Zoals eerder vermeld verwijst SPMU bij ons naar semipermanente make-up. Dat ziet er heel wat natuurlijker uit dan permanente make-up. Welke pigmentatie je ook laat aanbrengen, wij zorgen ervoor dat je elke dag kan stralen!
 • Voor we beginnen met het aanbrengen van de SPMU zorgen we ervoor dat alles wordt uitgetekend. Zo krijg je een duidelijk beeld van het eindresultaat en kan jij beslissen of je het resultaat wel of niet mooi vindt en of het voldoende aansluit bij jouw wensen.

Zo pijnloos mogelijke behandelingen

Mensen vragen zich vaak af of een PMU- of SPMU-behandeling pijnlijk aanvoelt. Maak je geen zorgen: de pijn valt best goed mee. Ben je toch niet helemaal zeker, dan kunnen we dankzij onze samenwerking met de esthetisch artsen van Sarasin Clinic ook een verdoving gebruiken om de eventuele ongemakken te verminderen.

Die verdoving kan worden toegediend via een verdovend prikje of een verdovende zalf van chirurgische kwaliteit. Momenteel is onze sterk verdovende zalf zo goed ontwikkeld dat de pijn echt tot een minimum beperkt wordt.

Innovatie in permanente make-up met Sarasin Beauty

 • Met de tijd is het veld van permanente make-up veel veranderd. Onze experten kunnen natuurlijk niet achterop hinken! Dankzij constante bijscholingen, interne opleidingen en zelfs internationale congressen zijn onze specialisten steeds op de hoogte van nieuwe uitvindingen of een nieuwe techniek. 
 • Of het nu gaat om PMU van je lippen, je ogen of je wenkbrauwen: ons medisch-esthetisch geschoold team garandeert altijd een degelijke behandeling, nabehandeling en hygiënische omstandigheden voor de behandeling.

Behandeling met persoonlijke aanpak

 • Elk gezicht is uniek. Daarom staan wij bij Sarasin Beauty garant voor een persoonlijke aanpak. We bespreken voor de behandeling samen met jou wat jouw wensen zijn en of er eventueel fysieke belemmeringen zijn.
 • Dankzij hun jarenlange ervaring hebben onze specialisten een goed ontwikkeld esthetisch inzicht en een open blik. Ze kunnen je adviseren over welk pigment het best bij jouw lippen past, welke eyeliner je ogen extra zal benadrukken en welke techniek je kan gebruiken om het mooiste resultaat te verkrijgen.

Kwalitatieve behandelingen met permanente make-up

 • Permanente eyeliner, permanente make-up wenkbrauwen, full lips… Wat je ook wil laten uitvoeren, je kiest het beste voor een specialist met expertise in het gebied van permanente make-up die hoogkwalitatieve producten gebruikt.
 • Bij Sarasin Beauty werken we met pigmenten die puur, betrouwbaar en van de allerhoogste kwaliteit zijn. Zo zijn al onze producten ook vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen. Voor elk huidtype hebben we de juiste producten in voorraad!

Permanente make-up nabij Antwerpen stad: PMU wenkbrauwen

Het pigmenteren en aflijnen van je wenkbrauwen zorgt ervoor dat je gezicht er meteen helemaal anders uitziet. Met perfect gelijke wenkbrauwen creëer je namelijk een symmetrische look, wat als erg aantrekkelijk wordt ervaren.

Met SPMU kan je jouw wenkbrauwen opvullen of donkerder maken. Je hoeft ze dan niet langer elke dag zelf te tekenen! Bij Ombré Powder Brows krijg je een heel natuurlijk en verleidelijk effect door middel van een zacht kleurverloop.

Video’s Powder Brows Antwerpen Stad bij Sarasin Beauty

Genezen Resultaten Powder Brows bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty genezen powderbrows
Sarasin Beauty SPMU powderbrows genezen na 1 sessie
Sarasin Beauty SPMU wenkbrauwen deepliner genezen
Sarasin Beauty microblading healed result

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Powder Brows Antwerpen Stad Prijs bij Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Zijn Powder Brows niet wat je zoekt? Bekijk onze andere behandelingen hier. Of je nu vanuit Brugge, Ieper of Kortrijk komt, bij Sarasin Beauty ben je sowieso aan het juiste adres!

Nog vragen? Neem gerust contact op en hopelijk tot gauw!

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Powder Brows Antwerpen Stad veelgestelde vragen

Is een Ombré Powder Brows behandeling pijnlijk?

Heb ik een touch up nodig na een Ombré Powder Brows behandeling?

Welk resultaat mag ik verwachten na mijn Ombré Powder Brows behandeling?

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?