Powder Brows Antwerpen

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar adres voor Powder Brows nabij Antwerpen? Dan is Sarasin Beauty de juiste keuze! Voor professionele Powder Brows die op een subtiele manier worden aangebracht en een natuurlijk effect geven, moet jij bij ons zijn!

Uiteraard hoef je ons niet op ons woord te geloven! Laat je gerust overtuigen door de vele positieve reviews van onze klanten. Voor wie vindt dat beelden meer zeggen dan woorden, tonen we hieronder enkele van onze resultaten van Powder Brows.

PRIJS

€ 350

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Sarasin Beauty Antwerpen

Wat zijn Powder Brows?

Powder Brows vallen onder de grotere noemer ‘permanente make-up’. Op een subtiele wijze creëren we volle wenkbrauwen met behulp van pigment. Hiervoor hanteren we een shading techniek. De wenkbrauwen worden bij deze methode zo ingekleurd dat er een poedereffect in de wenkbrauwen ontstaat.

Als jij regelmatig je wenkbrauwen donker kleurt met behulp van wenkbrauwpoeder, dan zijn Powder Brows voor jou de ideale oplossing. Ook als jij een litteken in de wenkbrauw hebt of allergisch reageert op normale make-up, is dit dé perfecte behandeling.

Powder Brows zijn geschikt voor alle huidtypes (vette huid, droge huid, dunne huid..). Het is wel nodig dat je nog eigen haartjes hebt in jouw wenkbrauwen. Zo kunnen we het pigment met een hele fijne naald aanbrengen tussen de bestaande haartjes.

Lees verder onder de foto

powder brows sarasin Beauty

Foto’s van Powder Brows bij Sarasin Beauty

Ben je benieuwd naar meer foto’s van onze resultaten? Neem dan gerust een kijkje bij onze voor-en na foto’s!

Sarasin Beauty SPMU Powderbrows
Ombre powder brow bij man voor en na foto - sarasin clinic
Powerbrows voor en na Sarasin Clinic

Ben jij na het zien van onze voor-en nafoto’s of het lezen van de vele positieve reviews ook al helemaal klaar om een afspraak te maken? Dat kan gewoon online, maak nu jouw afspraak!

Sarasin Beauty nabij Antwerpen

Je kan onze praktijk terugvinden in Sint-Martens-Latem, vlakbij de snelweg en dus heel gemakkelijk bereikbaar. Vanuit Antwerpen is het ongeveer een half uur rijden. Jouw kan je wagen kwijt op onze ruime, gratis parking vlak voor de deur!

Wist je trouwens dat sommige van onze klanten zelfs vanuit t Nederland tot bij ons komen omdat ze zo tevredenen zijn van onze resultaten?

Powder Brows met een professionele aanpak bij Sarasin Beauty!

Waarom loont het de moeite om helemaal vanuit Antwerpen naar Sint-Martens-Latem te komen voor jouw Powder Brows? De clinic van Sarasin Beauty staat bekend om haar professionele aanpak. Dit toont zich in heel tevreden klanten met resultaten die perfect tegemoet komen aan hun wensen en verwachtingen.

Focus op natuurlijke resultaten

 • Bij Sarasin Beauty gaan we voor resultaten met een naturelle uitstraling. Powder Brows moeten er goed uitzien op elk moment van de dag, of dat nu gecombineerd is met een full face of make-up of als je ‘s ochtends net je bed uitkomt. Onze brows zorgen ervoor dat jouw natural shine op een subtiele manier geaccentueerd wordt.

Onze keuze voor semipermanente make-up

 • Die natuurlijke resultaten creëren we door niet met permanente make-up (PMU), maar wel met semipermanente make-up (SPMU) te werken.

Waarom geen permanente make-up? De nadelen opgesomd

 • Bij permanente make-up wordt het pigment tot diep in de huid getatoeëerd. Dit wordt gedaan om het resultaat heel lang zichtbaar te houden. Jammer genoeg gaat dit ten koste van het naturelle effect.
 • PMU blijft ongeveer 10 jaar zichtbaar op het gelaat. Echter ziet de make-up er na enkele jaren steeds minder verfijnd en verzorgd uit. Doordat het pigment diep in de huid wordt aangebracht is er vaak sprake van een hard en zeer zichtbaar tattoo-effect. Omwille van deze redenen kiezen wij bij er bij Sarasin Beauty steevast voor om te werken met semipermanente make-up.

Semipermanente make-up, een waardige vervanger

 • Een tattoo-effect is natuurlijk het laatste waar wij jou mee willen opzadelen. Onze voorkeur gaat daarom uit naar SPMU, waarbij het pigment minder diep in de huid wordt aangebracht. Zo bekomen we een optimaal natuurlijk resultaat dat jouw gelaat zal doen stralen.

Pigmenten van de hoogste kwaliteit

 • Voor een optimaal en langdurig resultaat zijn hoogstaande kwalitatieve producten natuurlijk ook een must. Daarom maken we bij Sarasin Beauty alleen gebruik van de beste producten op de markt. Elk pigment is vrij van zware metalen, nikkel en AZO-kleurstoffen.
 • Bovendien zijn al onze producten hypoallergeen. Ook met een ultra gevoelige huid of een huidaandoening kan je bij ons terecht. Indien dat het geval is, laat je dit best even  op voorhand weten bij het boeken van een afspraak. Op die manier kunnen wij hier extra rekening mee houden en zorgen we er zeker voor dat jij de meest geschikte behandeling ontvangt.

Hoelang zal mijn look blijven?

 • Semipermanente make-up houdt zijn resultaten ongeveer 1.5 à 2 jaar. Dit is aanzienlijk minder tegenover PMU, maar je krijgt natuurlijk wel een zachte, subtiele en vooral natuurlijke look.
 • Eens de resultaten beginnen vervagen na 1.5 à 2 jaar, kan je gewoon een nieuwe behandeling boeken. Het beste nieuws? Als je die opnieuw bij ons laat uitvoeren kan je genieten van maar liefst 10% korting op jouw behandeling!

Niet zomaar Powder Brows, maar Ombré Powder Brows

 • Wij hebben onze methode voor SPMU tot in de puntjes verfijnd. We maken dan ook gebruik van een subtiele kleurovergang bij het zetten van de Powder Brows. Daarom hebben we het niet over Powder brows maar over Ombré Powder Brows, verwijzend naar het Ombré-effect dat gecreëerd wordt.
 • Het Ombré-effect bestaat uit een licht kleurverloop doorheen de wenkbrauw. Hierdoor ziet het resultaat eruit alsof jouw wenkbrauwen van nature zo’n mooie,  volle vorm hebben. Dit resultaat (Ombré Powder Brows) is nog subtieler dan dat van de klassieke Powder Brows.

Get to know the team!

 • Sarasin Beauty staat gelijk aan expertise en een ondoorgrondbare kennis van ons vakgebied. Bij ons word je behandeld door een doorwinterde vakexpert. Elke PMU-Angel die deel uitmaakt van ons team heeft tal van opleidingen doorlopen en slaagde hiervoor met glans!
 • Ook hebben ze allen reeds jaren ervaring. Ze kunnen jouw Powder Brows volledig afstemmen op maat van jouw gezichtskenmerken. Bovendien streven ze naar perfectie in elke behandeling die ze uitvoeren. Daarnaast dragen ze ook privacy, discretie, veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel. Je komt terecht in goede, zorgende handen.

Maak nu jouw afspraak voor de beste Powder Brows nabij Antwerpen!

Hebben we jou kunnen overhalen om vanuit Antwerpen naar onze clinic te komen? Twijfel dan niet langer en leg meteen jouw afspraak vast! Je hoeft niet langer te wachten om jouw perfecte Powder Brows te rocken.

Ook benieuwd naar onze andere behandelingen? Bekijk ook onze andere Beauty & Skin behandelingen: van gelaatsverzorging tot laserontharing! Bij Sarasin Beauty ben je in goede handen!

Heb je nog vragen? Neem zeker contact met ons op en hopelijk tot snel!

Video’s Powder Brows Antwerpen bij Sarasin Beauty

Genezen Resultaten Powder Brows bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty genezen powderbrows
Sarasin Beauty SPMU powderbrows genezen na 1 sessie
Sarasin Beauty SPMU wenkbrauwen deepliner genezen
Sarasin Beauty microblading healed result

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Powder Brows Antwerpen Prijs Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Zijn Powder Brows niet wat je zoekt? Bekijk onze andere behandelingen hier. Of je nu vanuit Brugge, Ieper of Kortrijk komt, bij Sarasin Beauty ben je sowieso aan het juiste adres!

Nog vragen? Neem gerust contact op en hopelijk tot gauw!

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Powder Brows Antwerpen veelgestelde vragen

Is een Ombré Powder Brows behandeling pijnlijk?

Heb ik een touch up nodig na een Ombré Powder Brows behandeling?

Welk resultaat mag ik verwachten na mijn Ombré Powder Brows behandeling?

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?