Powder Brows België

Powder Brows: dé nieuwste trend in (semi)permanente make-up in België!

De trend om Powder Brows te laten zetten is ook naar België overgevlogen. Voor veel mensen is het een droom om vollere wenkbrauwen te hebben die natuurlijk ogen en waar je vooral geen tijd mee verliest.

Die kan je met Powder Brows makkelijk bekomen. Het poedereffect dat op een natuurlijke manier wordt aangebracht op het gelaat, creëert een verfijnd resultaat met een optimaal naturelle uitstraling.

Sarasin Beauty is hét adres in België waar je terecht kan voor een behandeling van (Ombré) Powder Brows. Onze praktijk is gelegen in Sint-Martens-Latem (regio Gent), vlak naast de snelweg.

Vanuit West-Vlaanderen is het ongeveer twintig minuutjes rijden. Als je van Antwerpen komt doe je er een half uurtje over. Je wagen kan je kwijt op onze ruime, gratis parking vlak voor de deur!

PRIJS

€ 350

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Sarasin Beauty Antwerpen Brugge

Powder Brows: voor wie?

Als je henna brows of het bijkleuren van jouw wenkbrauwen echt beu bent, of als je altijd al droomde van vollere wenkbrauwen, dan is een Powder Brow behandeling echt wat jij nodig hebt.

Ook als je er genoeg van hebt om elke dag op te staan om een perfecte make-up look te creëren, kan je gaan voor Powder Brows om zonder moeite een natuurlijke wenkbrauw te bekomen. En dat zonder tattooeffect, harde lijnen of onnatuurlijke uitstraling!

Wat zijn Powder Brows?

Powder Brows vallen onder de categorie semipermanente make-up (S)PMU. Semipermanente- en permanente make-up worden, onder andere op het internet, vaak door elkaar gehaald.

Nochtans zijn het twee verschillende technieken. Permanente make-up blijft ongeveer 10 jaar en wordt redelijk diep in de huid aangebracht waardoor je harde resultaten hebt. Semipermanente make-up geeft het meest natuurlijke resultaat voor de ogen, lippen en wenkbrauwen. Daarom opteren wij steevast voor SPMU in onze clinic.

Powder Brows worden aangebracht op je bestaande wenkbrauwen. SPMU geeft jou een zachte, naturelle look en dat gedurende 1 à 2 jaar. Met deze methode gaan we minder diep in de huid tatoeëren, wat qua resultaat een groot verschil maakt.

Met deze methode gaan we jouw wenkbrauwen dus semipermanent pigmenteren. Hierdoor is er geen sprake van dikke of harde lijnen die er tattoo-achtig uitzien en na verloop van tijd zullen vervagen.

Wel krijg je een subtiel effect dat puurheid uitstraalt en er naturel uitziet. Maar je zal wel een duidelijk verschil merken op jouw gelaat. . Wij zien het als het accentueren van jouw natuurlijke schoonheid.

Let wel op

SPMU is niet bedoeld om drastische verschillen te maken. Ook is het geen vervanging van gewone make-up. Het zal echter wel zorgen voor een subtiele verandering die jou een natuurlijke uitstraling waarvoor je ‘s ochtends geen extra moeite moet doen.

Lees verder onder de foto

powder brows sarasin Beauty

Waar in België kan ik terecht voor Powder Brows?

Voor Powder Brows ben je aan het juiste adres in onze praktijk Sarasin Beauty. Wij zijn gevestigd in Sint-Martens-Latem. Omdat de kliniek vlak aan de snelweg ligt, zijn we heel vlot bereikbaar. Je kan je auto makkelijk kwijt op onze gratis parking voor de deur. 

Hoe gaat Sarasin Beauty te werk?

De behandeling voor Powder Brows is één van de mogelijke behandelingen uit het aanbod van Sarasin Beauty. Als je ook nieuwsgierig bent naar onze andere behandelingen, kan je hier ook een kijkje nemen bij Sarasin Beauty! We hebben ook SPMU voor lippen en eyeliner in ons aanbod!

Resultaten van Powder Brows bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty SPMU Powderbrows
Ombre powder brow bij man voor en na foto - sarasin clinic
Powerbrows voor en na Sarasin Clinic

Hoelang duurt een behandeling?

 • De behandeling zelf duurt zo’n 45 minuten. Toch reken je het best 1,5 uur vanaf het moment dat je binnenkomt. Die extra tijd gebruiken we om naar jou te luisteren, je te informeren en eventueel een verdoving te laten inwerken.
 • Je leest het goed: bij Sarasin Beauty maken we graag tijd voor jou. Dat zal je ook lezen in onze intussen meer dan 1000 positieve reviews! Check ook zeker onze voor- en nafoto’s!

Waar moet je aan denken voor jouw behandeling?

Er zijn enkele dingen die je best in achting neemt als je voor semipermanente make-up kiest:

 • Je mag geen behandeling inplannen als je zwanger bent.
 • Als je Roaccutane ingenomen hebt, moet je minstens 6 maand gestopt zijn op het moment van je behandeling.
 • Neem je bloedverdunners? Dan is een behandeling voor Powder Brows geen optie (tenzij je het gebruik stopt voor enkele dagen, neem hiervoor contact op met jouw huisarts).

Als je nog (zichtbare) oude PMU op je gelaat hebt, vragen we jou om ons eerst een foto door te sturen via mail of WhatsApp op het nummer ​​+32 476 68 97 99. Op die manier kunnen wij nagaan of een behandeling mogelijk is. Wij voeren alleen behandelingen uit als we weten dat we een feilloos resultaat kunnen afleveren.

Welk prijskaartje hangt er aan een behandeling voor Powder Brows?

De prijs voor Powder Brows in België begint bij € 350. Indien je een lokale verdoving wenst met een verdovend prikje of een verdovende zalf van chirurgische kwaliteit, komt hier € 30 bij. Hierover kan je op het moment van behandeling beslissen.

Dit moet je weten over onze Powder Brow behandeling

Naast de Beauty behandelingen van Sarasin Beauty, zijn de Powder Brows een belangrijk onderdeel van onze beschikbare behandelingen. Hieronder lees je alles wat je moet weten over onze aanpak en werkmethode. Hier kan je informatie vinden over onze andere behandelingen in SPMU.

Een analyse van jouw aanwezige wenkbrauwen

 • Zijn jouw wenkbrauwen aan de dunne kant? Of groeien ze eerder asymmetrisch of ongelijk? Ben je het beu om ze dagelijks bij te kleuren? Stoort je onregelmatige haargroei je? Dan zijn onze Powder Brows dé behandeling bij uitstek voor jou! Op een subtiele manier maken wij jouw huidige wenkbrauwen voller in vorm én kleur en dit volledig naar jouw voorkeuren en wensen.
 • Vooraf nemen wij uitgebreid de tijd om jouw wenkbrauwen grondig te analyseren zodat we weten hoe ze groeien en welke behandeling gepast is. We adviseren jou over de mooiste look. Daarenboven nemen we echt de tijd om grondig werk te maken van de voorbereidingsfase want een sterke voorbereiding is het halve werk!

Powder Brows voor elk huidtype!

 • Onze powder brows zijn geschikt voor elk huidtype. Heb jij een droge huid of eerder een vette huid? Voor zowel een rijpere als jongere, een donkere als lichte huid, hebben wij Powder Brows in ons aanbod!
 • In onze kliniek gebruiken wij pigmenten die afgestemd zijn op jouw huidtype. Elke huid is anders en verdient daarom een specifieke zorg.
 • Verder is onze SPMU ook hypoallergeen. Als je last hebt van allergieën kan je dus bij ons terecht voor een behandeling. Dit maakt dat het ook zeker en vast mogelijk is voor jouw huid!
 • Als je ernstige huidaandoeningen hebt of last hebt van zware allergieën kan je ons ook op voorhand contacteren om te kijken welke behandeling voor jou mogelijk is.

Get to know our Sarasin Beauty PMU Angels

 • Karen is de zaakvoerster en drijvende kracht achter Sarasin Beauty. Naast haar staat een heel team met PMU-angels. Zij verzorgen de behandelingen voor Powder Brows. Jij kan persoonlijk uitkiezen wie jouw Powder Brows zal uitvoeren.
 • Weet wel dat wij bij Sarasin Beauty alleen met de allerbeste SPMU deskundigen werken. Deze experten zijn ware specialisten op het gebied van de Powder Brows techniek en kunnen door hun specialisatie heel precies te werk gaan.
 • Elke medewerker heeft een jarenlange ervaring achter de rug. Je kan dus met zekerheid jouw wenkbrauwen aan ons toevertrouwen om een stralend resultaat te bekomen voor jouw Powder Brows!

Benieuwd naar onze resultaten?

Onze tevreden klanten zijn ons grootste en vooral favoriete uithangbord. Op onderstaande foto’s kan je tal van tevreden klanten en hun prachtige Powder Brows aanschouwen. Lees zeker ook onze meer dan 1000 tevreden klantenreviews om een beeld te krijgen van de service en professionaliteit van Sarasin Beauty.

Ook onze voor en na pagina is gevuld met foto’s van stralende resultaten na onze behandelingen!

Nog vragen? Een afspraak vastleggen? Neem contact op!

Sarasin Beauty staat in voor een hartelijke ontvangst, een professionele en hygiënische behandeling, duidelijke richtlijnen over de nabehandeling én een perfect resultaat natuurlijk!

Aarzel niet om ons te contacteren als je nog vragen hebt. Wacht niet en plan hier direct een afspraak in! Wij heten jou van harte welkom in onze kliniek! Tot snel?

Video’s Powder Brows België bij Sarasin Beauty

Genezen Resultaten Powder Brows bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty genezen powderbrows
Sarasin Beauty SPMU powderbrows genezen na 1 sessie
Sarasin Beauty SPMU wenkbrauwen deepliner genezen
Sarasin Beauty microblading healed result

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Powder Brows België Prijs bij Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Zijn Powder Brows niet wat je zoekt? Bekijk onze andere behandelingen hier. Of je nu vanuit Brugge, Ieper of Kortrijk komt, bij Sarasin Beauty ben je sowieso aan het juiste adres!

Nog vragen? Neem gerust contact op en hopelijk tot gauw!

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Powder Brows België veelgestelde vragen

Is een Ombré Powder Brows behandeling pijnlijk?

Heb ik een touch up nodig na een Ombré Powder Brows behandeling?

Welk resultaat mag ik verwachten na mijn Ombré Powder Brows behandeling?

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?