Spring naar de inhoud
Sarasin Clinic Nurse Karen

Nurse Karen

Momenteel is het niet mogelijk om een PMU behandeling bij Karen te boeken, dit kan wel bij Julie, Chabeli, Kim en Chiara!

Als deskundige op het gebied van huidverzorging en geregistreerde verpleegkundige wordt Karen erkend als een van de toonaangevende professionals in de schoonheidsindustrie. Haar voortdurende ontwikkeling van kennis over de nieuwste innovaties op het gebied van schoonheid, gecombineerd met haar vriendelijke houding en medische achtergrond, maken haar de favoriete keuze voor veel Bekende Vlamingen.

Karen ontwikkelde een passie voor schoonheid toen ze nog een tiener was, en haar liefde voor het vak heeft haar nooit losgelaten. Gecombineerd met haar medische achtergrond als Esthetisch Operatie Verpleegkundige heeft ze aanzienlijke expertise opgebouwd. Op jonge leeftijd werd ze geselecteerd om deel uit te maken van een elitegroep plastisch chirurgen en diende ze jarenlang als privé-operatieassistente voor enkele wereldberoemde plastisch chirurgen.

Met deze rijke ervaring heeft Karen Sarasin Clinic opgericht, waar patiënten van A tot Z worden begeleid door topartsen en chirurgen. Haar huidverzorgingsbehandelingen en expertise hebben haar naam bekend gemaakt bij veel Bekende Vlamingen.

Het professionele team van Sarasin Beauty staat altijd klaar om uw huidverzorgingsvragen te beantwoorden. Ze analyseren uw huidconditie en helpen u beslissen welke aanpak het beste bij u past, allemaal met als doel “de beste versie van uzelf worden”.

Diploma’s van Nurse Karen

Maak online je afspraak bij Nurse Karen bij Sarasin Beauty