Powder Brows Brugge 1 adres: Sarasin Beauty!

Powder Brows, het is een echte trend die in opmars is in de beautywereld. Ook in België is deze nieuwe trend helemaal hot. Dat is niet verbazend want wie droomt nu niet van mooie, volle wenkbrauwen die natuurlijk ogen en waar je geen tijd en moeite in hoeft te steken?

Powder Brows zorgen voor volle wenkbrauwen die natuurlijk ogen dankzij het poedereffect dat wordt aangebracht op het gelaat. Zo ontstaat namelijk een feilloos resultaat met een optimaal naturelle uitstraling en een vlekkeloze overloop. Lees hier verder waar je terechtkan voor een behandeling voor Powder Brows in Brugge!

PRIJS

€ 350

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Sarasin Beauty Brugge Kortrijk

Ben je henna brows of wenkbrauwpoeder volledig beu? Droomde je altijd al van vollere wenkbrauwen? Dan is de Powder Brow behandeling van Sarasin Beauty echt iets voor jou!

Met Powder Brows zijn dagelijkse ellenlange make-upsessies verleden tijd. Zeg hallo tegen een frisse look met naturelle wenkbrauwen in no-time. Bovendien heb je met onze Powder Brows geen tattoo-effect, harde lijnen of onnatuurlijke uitstraling!

Onze Powder Brows zijn dus de beste keuze als je jouw natuurlijke schoonheid op een subtiele manier wil accentueren. Je kan het zien als een no make-up make-up look, en dat 24/7

Lees verder onder de foto

powder brows sarasin Beauty

Sarasin Beauty: vlot bereikbaar vanuit Brugge

 • Sarasin Beauty is centraal gelegen in Vlaanderen en dus hét adres waar je terechtkan voor de perfecte Powder Brows. Je vindt onze praktijk in Sint-Martens-Latem (regio Gent), vlak naast de snelweg.
 • Vanuit Brugge is het slechts een half uurtje rijden naar onze esthetische kliniek. Je wagen kan je met een gerust hart achterlaten op onze ruime, gratis parking voor de deur! Waarom je voor Sarasin Beauty moet kiezen? Lees hieronder waar we voor staan en waar we voor gaan!
Sarasin Beauty SPMU Powderbrows
Ombre powder brow bij man voor en na foto - sarasin clinic
Powerbrows voor en na Sarasin Clinic

(Semi)permanente make-up, wat is het?

 • Powder Brows behoren tot de categorie semipermanente make-up (SPMU). Bij Sarasin Beauty wordt er standaard SPMU gebruikt omdat het gewoonweg het meest natuurlijkste resultaat geeft op zowel lippen, ogen als wenkbrauwen.
 • De begrippen permanente- en semipermanente make-up worden zeer vaak door elkaar gebruikt, maar er is wel degelijk een verschil tussen beide technieken. We leggen het hieronder kort even voor jou uit.

Permanente make-up: duurzaam maar niet natuurlijk

 • Permanente make-up (PMU) geeft langdurige resultaten (+/- 10 jaar) doordat het pigment diep in de huid wordt aangebracht. Je hebt echter wel het risico dat het resultaat er tattoo-achtig uitziet en de resultaten beginnen na enkele jaren te vervagen.
 • Daardoor geeft PMU redelijk onnatuurlijke resultaten. Dat willen we natuurlijk ten alle koste vermijden! Daarom kiezen wij voor onze Powder Brows behandelingen bij Sarasin Beauty voor semipermanente make-up.

Semipermanente make-up: moderne techniek met natuurlijke resultaten

Met SPMU gaan we jouw wenkbrauwen semipermanent pigmenteren. Hierdoor verkrijg je een naturelle look die zacht oogt en dat gedurende een 1 à 2 jaar.

Permanente make-up blijft misschien wel voor een langere periode zitten, toch kiezen wij voor SPMU omdat we ervan overtuigd zijn dat die techniek het beste resultaat geeft, net omdat we niet diep in de huid tatoeëren. Er is daardoor namelijk geen sprake van dikke of harde lijnen die er tattoo-achtig uitzien.

Na een behandeling krijg je een subtiel effect op jouw wenkbrauwen dat puur en naturel is, maar toch een duidelijk merkbaar verschil maakt en jouw gelaat helemaal doet oplichten.

Heb realistische verwachtingen

 • SPMU zal geen drastische verschillen maken net omdat het de bedoeling is om jouw natuurlijke wenkbrauwen te accentueren. Het zal ook jouw gewone, dagelijkse make-uproutine niet volledig vervangen.
 • Het zal echter wel zorgen voor een subtiele verandering die jou een natuurlijke uitstraling geeft waarvoor je ‘s ochtends geen extra moeite moet doen.

Stralende Powder Brows in regio Brugge? Neem een kijkje bij Sarasin Beauty!

Voor Powder Brows zit je goed bij Sarasin Beauty. Onze praktijk ligt in Sint-Martens-Latem, vlak naast de snelweg. We zijn dus vlot bereikbaar en je kan je wagen makkelijk kwijt op onze gratis parking vlak voor de deur.

Hoe gaat een Powder Brows behandeling in zijn werk?

Wenkbrauwanalyse van jouw aanwezige wenkbrauwen

 • Zijn jouw wenkbrauwen aan de dunne kant? Groeien ze wat ongelijk of asymmetrisch? Ben je het dagelijks bijkleuren beu? Stoor je je aan je onregelmatige haargroei? Dan zijn onze Powder Brows dé behandeling die jij nodig hebt!
 • We zorgen voor vollere wenkbrauwen in vorm én kleur. We houden rekening met jouw voorkeuren, wensen, de vorm van jouw gezicht…
 • Bij Sarasin Beauty nemen we uitgebreid de tijd om jouw wenkbrauwen volledig te analyseren zodat we weten hoe ze groeien en welke behandeling je nodig hebt. Zo kunnen we jou adviseren welke look het beste bij jou past. Zoals je hier kan lezen, nemen wij echt uitgebreid de tijd om grondig werk te maken van de voorbereidingsfase: een goede voorbereiding is het halve werk!!

Powder Brows voor elk huidtype dankzij ons hypoallergeen pigment

 • Onze Powder Brows zijn geschikt voor elk huidtype. Heb jij een vette huid? Of eerder een droge huid? Wij hebben Powder Brows in ons aanbod voor een rijpe huid, jonge huid, een donkere- en lichte huid.
 • Bij Sarasin Beauty gebruiken we pigmenten die op jouw huidtype afgestemd worden. Elke huid is anders en verdient dan ook een specifieke zorg. Onze SPMU is bovendien hypoallergeen. Als je last hebt van allergieën kan je dus ook bij ons terecht voor Powder Brows.
 • Heb je zware allergieën of ernstige huidaandoeningen? Dan kan je ons best op voorhand contacteren om te kijken wat mogelijk is en hoe we de behandeling kunnen afstemmen op jouw huid.

Meet the team

Karen is de drijvende kracht achter Sarasin Beauty. Haar PMU-angels verzorgen de behandelingen voor permanente make-up en Powder Brows. Jij kiest zelf uit wie jouw Powder Brows zal zetten.

Het is belangrijk om te weten dat we bij Sarasin Beauty enkel met de allerbeste SPMU-deskundigen werken. Onze PMU-angels zijn echte specialisten op het vlak van de Powder Brows techniek. Elke medewerker heeft jarenlange ervaring en volgde onze interne trainingen om de technieken te perfectioneren.

Je kan dus met zekerheid jouw wenkbrauwen aan ons toevertrouwen om een stralend resultaat te bekomen!

Hoelang duurt een behandeling?

De behandeling zelf duurt zo’n 45 minuten. Je rekent best 1,5 uur vanaf het moment dat je binnenkomt. Die extra tijd gebruiken we om naar jou te luisteren, om jou te informeren over de behandeling en om een eventuele verdoving te laten inwerken.

Bij Sarasin Beauty maken we graag tijd voor jou. Dat zal je ook lezen in onze intussen meer dan 1000 positieve reviews van onze tevreden klanten! Check ook zeker deze pagina voor verbluffende voor- en na foto’s!

Waar moet je aan denken voor jouw behandeling?

Er zijn een paar factoren waar je rekening mee moet houden voor je een behandeling inplant. We sommen ze hieronder voor jou op:

 • Je mag niet zwanger zijn
 • Je hebt de laatste 6 maanden geen Roaccutane ingenomen
 • Je mag geen bloedverdunners nemen

Heb jij nog oude PMU op je gelaat? Stuur ons eerst een foto via mail of WhatsApp op het nummer ​​+32 476 68 97 99. Zo kunnen wij nagaan of een behandeling mogelijk is met de PMU die al aanwezig is.

Een bijna pijnloze behandeling? Dat kan!

 • Angst voor een pijnlijke behandeling kan mogelijks een drempel vormen om te kiezen voor Powder Brows, maar eigenlijk is het helemaal niet nodig om je door deze angst te laten leiden.
 • Een behandeling voor Powder Brows is natuurlijk niet volledig pijnloos, maar wij doen er alles aan om de pijn voor jou tot een minimum te beperken.
 • Wij bieden in ons instituut dan ook de mogelijkheid tot verdoving aan.  Als jij dat wenst, kunnen we werken met een verdovende prik of verdovende zalf. Deze zijn van chirurgische kwaliteit. Hierdoor kunnen we garanderen dat je zo weinig mogelijk ongemak zal ervaren tijdens de behandeling.
 • Zit je toch nog met bezorgdheden? Dan mag je ons altijd contacteren via mail of telefonisch via het nummer +32 9 278 36 30. Wij beantwoorden met plezier al jouw vragen!

Welk prijskaartje hangt er aan een behandeling voor Powder Brows?

De prijs voor Powder Brows begint bij € 350. Indien je een lokale verdoving wenst met een verdovend prikje of een verdovende zalf van chirurgische kwaliteit, komt hier € 30 bij. Dit kan je op het moment van de behandeling beslissen.

Als je na verloop van tijd niet meer helemaal tevreden zou zijn, kunnen we ook een touch-up uitvoeren. Voor zo’n touch-up worden er ook bijkomende kosten aangerekend.

Benieuwd naar resultaten van onze Powder Brows?

Als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook. Op deze foto’s zie je enkele van onze tevreden klanten en hun vers gezette Powder Brows. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze reviews. Zo krijg je een goed beeld van de service, professionaliteit en resultaten die je van een behandeling bij Sarasin Beauty kan verwachten.

Video’s Powder Brows Brugge bij Sarasin Beauty

Genezen Resultaten Powder Brows bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty genezen powderbrows
Sarasin Beauty SPMU powderbrows genezen na 1 sessie
Sarasin Beauty SPMU wenkbrauwen deepliner genezen
Sarasin Beauty microblading healed result

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Powder Brows Brugge Prijs Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Nog vragen? Een afspraak vastleggen? Neem contact op!

Sarasin Beauty staat in voor een hartelijke ontvangst, een professionele en hygiënische behandeling, duidelijke richtlijnen over de nabehandeling én een perfect resultaat natuurlijk!

Aarzel niet om ons te contacteren als je nog vragen hebt. Via mail of telefonisch (+32 9 278 36 30 // +32 476 68 97 99).

Wacht niet en plan hier direct een afspraak in! Wij heten jou van harte welkom in onze Clinic! Tot snel?

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Powder Brows Brugge veelgestelde vragen

Is een Ombré Powder Brows behandeling pijnlijk?

Heb ik een touch up nodig na een Ombré Powder Brows behandeling?

Welk resultaat mag ik verwachten na mijn Ombré Powder Brows behandeling?

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?