Spring naar de inhoud

Microneedling Hair

Haaruitval en dunner wordend haar zijn veelvoorkomende problemen waar zowel mannen als vrouwen mee te maken krijgen. Gelukkig zijn er geavanceerde behandelingen die kunnen helpen bij het stimuleren van haargroei, zoals microneedling voor het haar. Deze behandeling richt zich op het activeren van de haarfollikels en het verbeteren van de gezondheid van de hoofdhuid. Op deze pagina bespreken we hoe microneedling van de hoofdhuid werkt, welke voordelen het biedt, en waarom het de ideale keuze is voor mensen die last hebben van haarverlies.

PRIJS

Vanaf € 125

BEHANDELTIJD

15-30 minuten

EFFECT

6 maanden

Wat is Microneedling Hair?

Onze microneedling behandeling voor het haar is een haarstimulatie behandeling. Het verbetert de bloedcirculatie en verhoogt de opname van ons haarserum. Dit stimuleert nieuwe haargroei en vermindert haaruitval.

Foto’s Microneedling Hair: voor en na

Hoe werkt Microneedling Hair?

We maken gebruik van een microneedling pen met kleine, steriele naaldjes die snel vibreren. Hierdoor ontstaan er microperforaties in de hoofdhuid, wat de opname van ons topisch serum bevordert. Tijdens het herstelproces wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, wat de gezondheid van de hoofdhuid ondersteunt.

Video uitleg Microneedling Hair

Voordelen van Microneedling Hair

  • Stopt haaruitval
  • Stimuleert nieuwe haargroei
  • Activeert & voedt de haarfollikels
  • Veilige behandelmethode
  • Draait het proces van verschrompeling van haarfollikels terug (alopecia androgenetica)

Welk resultaat mag ik verwachten?

  • De doorbloeding van de hoofdhuid verbeterd waardoor de haartjes beter gevoed worden. Met als gevolg sterker en voller haar met minder haarverlies.
  • Na slechts twee weken zul je mogelijk al nieuwe haargroei opmerken. Na zes maanden kun je duidelijk een vollere haardos waarnemen met minder doorschijn.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig, met een interval van 2 weken tussen elke sessie. Het aantal sessies kan variëren, afhankelijk van je haardichtheid. Voor blijvende resultaten wordt aangeraden om vervolgens jaarlijks één onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Nazorg Microneedling Hair

  • Het is aan te raden om sport te vermijden de eerste 24 uur.
  • Je huid kan na de behandeling wat gevoelig zijn, dus vermijd direct zonlicht op de hoofdhuid en de zonnebank de komende 3 dagen.

Ontdek ook onze detox behandeling voor je hoofdhuid: Deepclean Scalp. Wil je liever eerst advies alvorens je een behandeling boekt? Boek dan een gratis consultatie bij Nurse Karen.

Meer video’s over Microneedling Hair

Microneedling Hair prijs

Prijzen Haargroei Stimuleren
Microneedling Hair€125/sessie
Deepclean Scalp€125/sessie

Boek nu een eerste consultatie

Boek gerust een gratis consultatie voor persoonlijk advies en een behandelplan op maat.

Veelgestelde vragen over Microneedling Hair

Hoe werkt microneedling voor haargroei?

Is de microneedling behandeling pijnlijk?

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor zichtbaar resultaat?

Kan ik Microneedling Hair combineren met andere haarbehandelingen?

Is Microneedling Hair geschikt voor iedereen?

Zijn er bijwerkingen?