Spring naar de inhoud
logo-bericht

Hoe krijg je een Cat Eye look zoals Selena Gomez?

De statement look van Selena Gomez ‘De Cat Eye-liner’.

Een prachtige strakke eyeliner die je ogen accentueert dat willen we toch allemaal? Het resultaat willen we wel, maar het aanbrengen soms iets minder.  Vaak hebben we uren, dagen en weken geknoeid in de badkamer en is onze eyeliner onderaan in de schuif beland.

Tijd om de eyeliner terug boven te halen! Oefening baart kunst! Haal je lading wattenstaafjes en make-up doekjes maar al boven. Perfectioneer en zoek wat best bij je gezicht en oogstructuur past.

Heb je geen zin om uren te worstelen voor de perfecte cat eye à la Selena Gomez? Dankzij Sarasin Beauty is dat verleden tijd! Vergeet het lastige geknoei en sta elke dag op met een stralende blik.

Als eerste op de hoogte van een last-minute plekje of kortingsactie?

Laat je gegevens na en we voegen je toe aan onze mailinglist. Geen zorgen, we mailen je maximum 1 keer per maand.

Permanente eyeliner

Het is bekend dat je met semi permanente make-up veel tijd bespaart.

Sta jij iedere ochtend heel lang voor de spiegel om je eyeliner perfect te tekenen en ben je dat helemaal zat? Dan is permanente eyeliner voor jou de oplossing.

Je wordt wakker met eyeliner, ‘Wake up with make-up’. Een droom die uitkomt.

Eyeliner kan op verschillende manieren toegepast worden. Van een aangezet wimperlijntje tot een strakke cat-eye en oogschaduw techniek.

Niet iedereen wil natuurlijk een echte permanente eyeliner hoor, de meeste vrouwen / meisjes willen hun ogen iets meer laten uitkomen zodat ze er ’s  ochtends niet ziek maar wel naturel uitzien.

Selena Gomez Revelacion Makeup Rare Beauty Details

Bij ons kan je terecht voor zowel super naturel en subtiel als “het mag iets meer zijn”, MAAR wann

eer wij ervan overtuigd zijn dat een dikke liner geen meerwaarde is voor jouw gelaat, dan plaatsen wij die gewoon niet. Want jouw liner is tenslotte onze reclame en we willen natuurlijk dat het eindresultaat mooi is!

Dus keep in mind: “less is more” wanneer het op semi permanente make up aankomt.

Boek online je eerste consultatie

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij Nurse Karen of één van onze artsen om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren. De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Hoe wordt PMU eyeliner geplaatst?

Permanente make-up of semi permanente make-up wordt toegepast door middel van een PMU apparaat met een steriele naald en pigmenten. De pigmenten worden met het apparaat onderhuids ingebracht.

Op de oogleden brengen we eerst een verdovende crème aan, zo ervaart u minder pijn tijdens de behandeling.

Alvorens we van start gaan tekenen we eerst even de liner uit en bespreken we wat het best bij uw ogen past.

Je hebt verschillen in soorten eyeliners. Een eyeliner geeft optisch meer accent aan de ogen. Zo kunnen de ogen groter lijken, de wimpers voller en geeft het een frisse blik.

En belangrijk: het bespaart veel tijd iedere morgen!

Soorten Permanente Eyeliners

Deepliner / Infraliner / Bambiliner

Dit is de meest natuurlijke vorm van een pmu eyeliner en wordt Infraliner / Deepliner / Bambi Liner genoemd. Een infra eyeliner wordt toegepast in de volledige wimperrand van de ogen.

Het idee achter een infraliner is

optische diepte geven aan de ogen en het voller laten lijken van je wimpers. Deze behandeling is ideaal voor mensen die niet veel make-up dragen en een natuurlijke look willen.

Secret Liner

Sarasin Beauty secret liner SPMUHeeft bovenstaande eyeliner voor jou te weinig effect? Dan ben je best met de Secret Liner. Secret Liner spreekt voor zichzelf. Op een subtiele toch zichtbare manier zet je de ogen mooi aan. Ideaal voor wie dagelijks een fijn lijntje boven de ogen wenst.

 

 

Prestige Liner / Cat Eye

Ga je nooit zonder oogmake-up naar buiten? Voel je je compleet naakt zonder een echte dikkere eyeliner? Kies dan zeker voor deze soort eyeliner. Wij raden dit type eyeliners enkel aan voor vrouwen die echt dagelijks een dikkere eyeliner plaatsen.

 

Stardust Liner

Altijd al een oogschaduw effect gewild? Een eyeliner met schaduw in plaats van een strakke eyeliner? Meet the STARDUST Liner / BUTTERFLY Liner.

Let wel op: Deze liner behoort tot de categorie Prestige Liners. D.w.z. dat het resultaat meer uitgesproken is. Ideaal voor wie dagelijks zelf een eyeliner tekent en eventueel ook oogschaduw gebruikt of de liner een beetje “vervaagt” met een make up borsteltje.

Heb je geen idee welke eyeliner het beste bij jou past?

Check onze brochure of check onze voor en na’s.

Heb je nog steeds geen idee? Geen probleem, wij geven u sowieso advies! De eyeliner wordt eerst uitgetekend, zodat u op voorhand het resultaat reeds kan zien. Pas na uw goedkeuring plaatsen wij de pigmenten in de huid.

Heb je toch nog vragen of wens je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Sarasin Beauty
Kortrijksesteenweg 20
9830 Sint Martens Latem
+32 9 278 36 30 | +32 476 68 97 99
karen@dermatopigmentatie.be

Overtuigd? Boek hier uw behandeling!