Spring naar de inhoud

Hairstrokes wenkbrauwen

Aangezien hairstrokes wenkbrauwen een verouderde techniek is, bieden we deze behandeling niet meer aan. Daarom raden we sterk aan om te kiezen voor Powder Brows, deze techniek ziet er natuurlijker uit en is minder pijnlijk.

PRIJS

€ 500

BEHANDELTIJD

120 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Wat zijn hairstrokes wenkbrauwen?

Hairstrokes wenkbrauwen worden gevormd door een permanente make-up techniek, waarbij vrij diepe krasjes worden gemaakt in de huid, waar vervolgens pigment in wordt gedaan. Hierdoor wekt men de indruk dat de wenkbrauw uit effectieve haren bestaat. Deze behandeling wordt vaak uitgevoerd bij mensen met dunne of uitgedunde wenkbrauwen. Hairstrokes techniek is een synoniem voor eyebrow embroidery, microstroking, feather touch of microblading. Die laatste is de meest courante en meest gekozen variant.

Lees verder onder de foto

MEER OVER DEZE BEHANDELING
Sarasin Beauty microblading wenkbrauwen banner

Tegenwoordig opteren veel dames echter voor microblading: een zelfde techniek onder een andere naam, waar ook krasjes in de huid worden gemaakt die nadien worden gepigmenteerd. Echter zijn deze krasjes niet zo diep, waardoor het resultaat ook minder permanent is. De resultaten van microblading blijven ongeveer 1 jaar tot anderhalf jaar. Hierdoor spreekt men ook wel eens van semi-permanente make-up. Dit heeft als voordeel dat er couranter kan bijgewerkt worden, en dat het resultaat dus vaak beter is op de lange termijn.

Hyperrealistisch resultaat dankzij microblading

 • Waar we bij Powder Brows bestaande wenkbrauwen gaan bewerken en ‘vullen’, kan je bij Microblading rekenen op een hyperrealistische look van natuurlijke wenkbrauwen. Het is dan ook niet toevalllig dat deze techniek erg veel wordt gekozen en wordt toegepast bij mensen of patiënten die last hebben van sterk uitgedunde of verdwenen wenkbrauwen.
 • Microblading is een heel geschikte techniek om opnieuw zelfvertrouwen te geven aan mensen die uit een chemosessie komen, of lijden aan Alopecia.
 • Kort door de bocht: met microblading maken we kleine krasjes in de vorm van de haartjes in je wenkbrauwen. Hierdoor ontstaat een 3D-effect waardoor het lijkt alsof de persoon in kwestie opnieuw natuurlijke wenkbrauwen heeft. Extra bonus: we geven ze nog ‘ns de perfecte vorm mee ook 😉

Voor wie is microblading geschikt?

Belangrijk! Microblading is een techniek die we enkel aanraden bij mensen die:

 • geen eigen wenkbrauw haartjes meer hebben
 • bij alopecia of haaruitval na chemo
 • het is een zeer mooie techniek maar mag enkel uitgevoerd worden door deskundige handen en indien de juiste indicatie is vastgesteld

Deze techniek kan NIET bij iedereen toegepast worden, kijk zeker ook naar onze prachtige en natuurlijke Powder Brow resultaten
Voor de behandeling wordt alles eerst uitvoerig besproken zoals de shaping, de dikte, de kleur, … pas wanneer jij de goedkeuring geeft gaan we van start.

Microblading behandeling

Bij microblading is lokale verdoving aan te raden

Microblading resultaat

De techniek van microblading blijft maximum 1,5 tot 2 jaar. Pigmenten in de wenkbrauwen mogen niet langer in de huid blijven, omdat ze onder invloed van de zon doffer en grauwer worden van kleur. Opnieuw: hier biedt semi-permanente make-up voordelen ten opzichte van permanente make-up. Na 2 jaar kan het resultaat opnieuw bijgewerkt worden, waardoor je op langere termijn een beter en meer natuurlijk resultaat ervaart.

Onze garanties voor jouw behandeling

 • Eerst en vooral zijn alle pigmenten conform de EU wetgeving. Met andere woorden geen AZO, nikkel, zware metalen, Pak’s.
 • Breng gerust foto’s mee van resultaten die je mooi vindt.
 • Vervolgens wordt het eerst uitgetekend. Aansluitend gaan we van start.
 • Ook voor mensen die allergisch zijn!
 • Tenslotte werken wij samen met verschillende artsen.

Sarasin Beauty ® hecht steeds veel belang aan de kwaliteit en de steriliteit van onze pigmenten.

U kan deze behandeling elke twee jaar laten uitvoeren. Maar hou er rekening mee dat er zoveel mogelijk kleur weg moet zijn. Boek dan pas een nieuwe behandeling. Dit om de huid terug te laten herstellen. Zodat u opnieuw mooie wenkbrauwen heeft. En niet telkens op oud rest pigment hoeft te werken.

Toch overtuigd om voor een Powder Brows behandeling te kiezen?

Zoals je hierboven kan lezen, is Microblading een pijnlijkere behandeling dan Powder Brows. Dit komt doordat we bij Mircoblading krasjes zetten met een mesje.

Powder Brows is een zachtere techniek, met een zachter resultaat.

Hairstrokes wenkbrauwen Prijs

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.