Spring naar de inhoud

Hét adres voor Powder Brows nabij Gent? Dat is Sarasin Beauty!

De techniek van Powder Brows maakt zijn opmars  in de wereld van (semi)permanente make-up. Wil jij mee zijn met deze trend? Bij Sarasin Beauty in Gent kan je terecht voor natuurlijk ogende Powder Brows, gezet door experten.

Steeds meer mensen wensen vollere wenkbrauwen die natuurlijk ogen en waar je vooral geen tijd mee verliest. De natuurlijke manier waarop het poedereffect bij Powder Brows wordt aangebracht, zorgt niet alleen voor een naturelle uitstraling maar ook voor een heel verfijnd resultaat.

PRIJS

€ 350

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Sarasin Beauty biedt behandelingen voor Ombré Powder Brows aan in Sint-Martens-Latem, vlakbij Gent! Als je altijd al droomde van mooie en vollere wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien of als je die henna brows echt beu bent, zijn de Ombré Powder Brows voor jou the way to go. Powder Brows zijn dé oplossing om elke dag op te staan met prachtige, volle wenkbrauwen zonder er moeite voor te doen én zonder tattoo-effect of onnatuurlijke uitstraling!

(Semi)permanente make-up, wat is dat?

De afkortingen SPMU/PMU worden, onder andere op het internet, vaak door elkaar gebruikt.  (S)PMU staat voor (Semi) Permanente Make-Up. In onze clinic gebruiken wij altijd SPMU omdat dit de meest natuurlijke resultaten geeft op lippen, wenkbrauwen en ogen.

De SPMU-techniek geeft een zachte en naturelle look en dat voor 2 à 3 jaar. Bij SPMU gaan we niet diep in de huid tatoeëren, maar we wel semipermanent pigmenteren. Je krijgt hierdoor geen dikke of harde lijnen die er tattoo-achtig uitzien of resultaten die na verloop van tijd vervagen.

Wat je wel krijgt is een subtiel effect dat puur en natuurlijk oogt, maar toch een duidelijk merkbaar verschil maakt in het gezicht. Semipermanente make-up heeft niet als doel om drastische verschillen te maken of make-up volledig te vervangen. Het zal daarentegen wel zorgen voor die subtiele verandering en natuurlijke uitstraling waar je ‘s ochtends geen extra moeite hoeft te doen.

Lees verder onder de foto

powder brows sarasin Beauty

Ombré Powder Brows: is het iets voor mij?

Hier ontdek je of de Ombré Powder Brows van Sarasin Beauty zijn wat jij nodig hebt.

1. Hoe zien jouw wenkbrauwen eruit op het moment van behandeling?

De Ombré Powder Brows van Sarasin Beauty worden aangebracht op je bestaande wenkbrauwen. Een basisvoorwaarde voor de behandeling is dus dat je nog eigen wenkbrauwhaartjes hebt.

Heb jij dunne wenkbrauwen? Of eerder asymmetrische/ongelijke wenkbrauwen? Of steekt het je tegen om dagelijks bij te kleuren? Stoort de onregelmatige haargroei je? Dan zijn onze Powder Brows dé behandeling jij zoekt!

Op een subtiele manier maken wij jouw huidige wenkbrauwen voller. We creëren voor jou de perfecte vorm en kleur, volledig naar jouw voorkeuren en wensen.

2. Ombré Powder Brows mogelijk op elk huidtype

Onze Ombré Powder Brows kunnen op elk huidtype aangebracht worden. Zowel de vette, droge, oudere, jonge, lichte of donkere huid komen in aanmerking voor deze behandeling.

Wij maken in onze kliniek gebruik van een pigment dat helemaal wordt afgestemd op jouw huidtype. Want elk huidtype is anders en heeft andere noden. Verder is onze SPMU hypoallergeen. Dat wil zeggen dat als je allergisch reageert op gewone make-up, er een grote kans bestaat dat je onze PMU wel kan verdragen.

Mensen met  allergieën kunnen  dus bij ons terecht voor een Powder Brows behandeling. Om helemaal zeker te zijn verwittig je onze specialisten best op voorhand van eventuele allergieën of andere aandoeningen aan je huid.

Let op! Boek geen Ombré Powder Brows behandeling als je zwanger bent of Roaccutane neemt/genomen hebt. Pas 6 maanden na het einde van je Roaccutanekuur kan je een Powder Brows behandeling ondergaan.

3. De wenkbrauwen van jouw dromen?

Na een Ombré Powder Brows behandeling bij Sarasin Beauty krijg je een naturel resultaat: volumineuze wenkbrauwen die niet hard of getatoeëerd ogen.

Je kan kiezen voor de ‘gewone’ Powder Brows of voor Ombré Powder Brows. Het verschil is dat je bij gewone Powder Brows een effen kleur krijgt, terwijl je met de Ombrétechniek een subtiel kleurverloop creëert in de wenkbrauwen.

Het doel van dat kleurverloop is om een natuurlijk effect te creëren voor jouw wenkbrauwen!

Resultaten van Powder Brows bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty SPMU Powderbrows
Ombre powder brow bij man voor en na foto - sarasin clinic
Powerbrows voor en na Sarasin Clinic

Onze behandelingen? Dat kan bijna volledig pijnloos!

Vaak kan de angst voor een pijnlijke ervaring jou tegenhouden om een behandeling te boeken. Deze angst is eigenlijk nergens voor nodig. Powder Brows zetten is niet volledig pijnloos, maar we hebben wel middelen om de pijn tijdens de behandeling te minimaliseren.

Je kan er namelijk voor kiezen om gebruik te maken van een verdovende zalf van chirurgische kwaliteit. Dit geeft jou de garantie op een behandeling waarbij je zo weinig mogelijk ongemakken zal ervaren.

Professionele behandeling voor Powder Brows in Gent

Bij Sarasin Beauty ben je aan het juiste adres voor een behandeling (Ombré) Powder Brows! Je vindt ons op de Kortrijksesteenweg 20 in Sint-Martens-Latem.

De behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten. Toch reken je het best 1,5 uur vanaf het moment dat je binnenkomt. Die extra tijd gebruiken we om naar je te luisteren, je te informeren en eventuele verdoving te laten inwerken.

Je leest het dus goed: bij Sarasin Beauty maken we graag tijd voor jou. Dat zal je ook lezen in onze intussen meer dan 1000 positieve reviews die onze tevreden klanten achterlieten. Ben jij de volgende?

Wie zet de Powder Brows?

De Ombré Powder Brows worden gezet door onze PMU Angels. Je kan zelf kiezen wie jouw behandeling zal uitvoeren, maar weet dat we enkel werken met de top SPMU-artiesten. Zij hebben allemaal een jarenlange ervaring en verschillende trainingen achter de rug. Een stralend resultaat verzekerd dus! Ontdek hier onze PMU-angels!

Wat is de prijs van aan een Powder Brows behandeling?

De prijs van deze behandeling, die jouw zachte make-up look op punt zet is € 350

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Jouw tevredenheid, onze missie!

Wij willen enkel tevreden klanten naar huis sturen. Hier vind je enkele resultaten van onze tevreden klanten om een idee te krijgen van het werk in ons instituut.

Boek een afspraak voor Powder Brows in Gent

Hebben we jou overtuigd om vanuit West-Vlaanderen naar onze clinic te komen? Maak nu je afspraak voor Powder Brows bij Sarasin Beauty, zodat je binnenkort jouw perfecte wenkbrauwen kan rocken.

Nazorg Ombré Powderbrows

Onmiddellijk na de behandeling

  • Het eerste uur na de behandeling: om de 15 minuten de wenkbrauwen deppen met een klam watje (zitten in je goodiebag)
  • Na 4 uur: de wenkbrauwen uitwassen met een neutrale shampoo, daarna droog deppen en Terramycine oogzalf inmasseren (niet vet en niet droog)
  • Indien u een verdovende prik heeft gehad: doorheen de dag 10x met de ogen goed open en dichtknijpen, slapen met extra hoofdkussen

Vanaf morgen

  • Gedurende 5 dagen (enkel ‘s morgens): de wenkbrauwen deppen met klam watje, daarna droog deppen + Terramycine zalf in masseren (= wonde soepel houden)
  • 2 dagen geen intensieve sport beoefenen (zweet is niet goed voor de inkapseling van het pigment)
  • Eén week geen sauna, stoombad, zwembad
  • Eén week geen make-up aanbrengen aan de wenkbrauwen
  • 2 weken na de behandeling mag je dagelijks sunblock (factor 50) aanbrengen om het pigment te beschermen en langer te behouden. Zowel winter als zomer.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen over Ombré Powder Brows

Is een Ombré Powder Brows behandeling pijnlijk?

Heb ik een touch up nodig na een Ombré Powder Brows behandeling?

Welk resultaat mag ik verwachten na mijn Ombré Powder Brows behandeling?

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?