Spring naar de inhoud

Powder brows pijnlijk?

Doet het zetten van powder brows pijn?

Zijn powder brows pijnlijk? We kunnen hier vrij kort op antwoorden: neen, het zetten van powder brows is niet pijnlijk. Of toch niet bij Sarasin Beauty!

Bij Sarasin Beauty maken we namelijk gebruik van verdovende zalf van medische kwaliteit. Door onze jarenlange samenwerking met de plastisch chirurgen van onze eigen Sarasin Clinic mogen wij producten van medische kwaliteit gebruiken. Deze zijn niet vrij in de handel verkrijgbaar, en moeten door medisch geschoold personeel worden aangebracht. Door deze zalf heb je geen last van vervelende ongemakken bij het laten aanbrengen van je gloednieuwe powder brows. Deze aanpak is uniek in België. Een reden te meer om voor Sarasin Beauty te kiezen, niet?

Dermatopigmentatie ombré powder brow bruin jonge vrouw

Pijnvrije powder brows behandeling

Dankzij onze unieke verdovende zalf is het dus mogelijk om bij Sarasin Beauty op een zo goed als pijnloze manier een ombré powder brows behandeling te ondergaan.

Powder brows worden gezet door stipjes pigment in t

e brengen met hele fijne (nano-) injectienaalden in je wenkbrauwen. Veel van onze patiënten vinden dit op zich niet pijnlijk, maar dankzij de zelf kunnen we zelfs dit ongemak tot een absoluut minimum herleiden.

Verloop van een powder brows behandeling

Eerst en vooral is het belangrijk te weten dat onze brow-specialistes altijd ruim voldoende de tijd zullen nemen om te luisteren naar jouw wensen en eventuele bezorgdheden. Ben je wat angstig voor de behandeling of ben je niet zo tuk op injectienaalden? Geef ook dat zeker mee aan de behandelende specialist. In principe hoef je helemaal geen schrik te hebben, en ook de eventuele ongemakken vallen reuze mee. Toch zal onze specialiste in dat geval de tijd nemen om extra zorg voor de dag te brengen om de ingreep voor jou zo aangenaam en pijnvrij mogelijk te maken. We zijn zeker dat je nadien niet zal zeggen dat de behandeling van je powder brows pijnlijk was.

  • De specialist luistert naar je wensen en overloopt samen met jou het resultaat dat je wenst te bekomen.
  • Eens we de techniek gekozen hebben beginnen we met uittekenen. Je kunt aangeven welke dikte, shaping of kleur intensiteit je wenst, we bespreken alles samen. Je kunt dus al op voorhand zien hoe het resultaat er zal uitzien.
  • Pas wanneer jij de goedkeuring geeft gaan we de pigmenten in de huid brengen.
  • Bij elke techniek wordt gebruik gemaakt van onze sterk verdovende medische zalf zodat je comfortabel de behandeling kan ondergaan.
  • Na de behandeling zal je de nazorg te horen krijgen en eventueel plannen we al een touch-up behandeling in (een touch-up is niet verplicht).
  • Je krijgt van ons een goodiebag :), ook de nazorg krijg je nogmaals op papier mee. Een goede nazorg zal resulteren in een mooi resultaat!
  • Daarna hopen wij natuurlijk op uw positieve feedback, check onze reviews hier!

Het enige wat je dan nog rest is genieten van perfecte brows, dag na dag opnieuw, voor minstens één à anderhalf jaar. Zalig, toch?

Heb je na het lezen van de informatie hierboven toch nog vragen over hoe een ingreep in z’n werk gaat? Lees dan onze FAQ over het voorbereiden op een behandeling of neem contact met ons op om een antwoord te krijgen op je persoonlijke vraag.

Powder brows resultaten

Sarasin Beauty SPMU Powderbrows
Ombre powder brow bij man voor en na foto - sarasin clinic
Powerbrows voor en na Sarasin Clinic

Resultaat van powder brows

Ben je op zoek naar foto’s van het uiteindelijke resultaat van een powder brows behandeling (zonder korstjes! ;-))? Dan vind je die op volgende plekken:

Bekijk ook onze video’s van een powder brow behandeling

Soms denken mensen dat het zetten van powder brows pijnlijk is. Om je iets meer op je gemak te stellen hebben we enkele video’s gemaakt van hoe zo’n powder brow behandeling precies in z’n werk gaat. Hieronder zie je bijvoorbeeld hoe een aflijning in z’n werk gaat en hoe het eindresultaat er kan uitzien, maar op ons Youtubekanaal vind je nog veel meer leuke content!

Enkele tips voor het beste powder brows resultaat:

breng gerust foto’s mee van resultaten die u mooi vindt;
alles wordt eerst uitgetekend;
alle pigmenten zijn conform de EU wetgeving;
geen AZO, Nickel, Zware metalen, Pak’s;
wij werken samen met verschillende artsen & ook artsen zijn ons cliënteel;
ook voor mensen die extreem allergisch zijn!! Ook dermatologen verwijzen patiënten door die extreem allergisch zijn.

 

Sarasin Beauty ® hecht steeds veel belang aan de kwaliteit en de steriliteit van onze pigmenten. Bekijk hier onze productanalyse.