Spring naar de inhoud

Permanente make-up Aalst

Sarasin Beauty nabij Aalst: permanente make-up met kwaliteitsvolle en natuurlijke resultaten

Ben je op zoek naar de beste plek voor het laten aanbrengen van  permanente make-up nabij Aalst? Dan is Sarasin Beauty de beste keuze. Wij bieden professionele behandelingen door een medisch-esthetisch geschoold team.

Onze praktijk bevindt zich op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem, vlak naast de snelweg. Vanuit Aalst is het slechts een klein halfuurtje rijden naar onze clinic. Je kan jouw wagen steeds kwijt op onze ruime, gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur.

Of wij echt de beste zijn? Ontdek het zelf door de voor- en nafoto’s op onze website te bekijken of door de vele positieve reviews te lezen die onze klanten op onze website en op Google over ons schreven!

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

30 min – 1 uur

EFFECT

1,5 tot 3 jaar

Sarasin Beauty Aalst

Waarom kiezen voor Sarasin Beauty voor permanente make-up in Aalst

Waarom zou je nu voor Sarasin Beauty in Sint-Martens-Latem kiezen als er in Aalst ook een schoonheidssalon of schoonheidsspecialiste is die behandelingen met permanente make-up aanbiedt? Wel, er zijn een aantal dingen die ons van de concurrentie onderscheiden.

  • Wij werken namelijk uitsluitend met specialisten en onze apparatuur en producten zijn van de allerhoogste kwaliteit.
  • Elk van onze medewerkers heeft zich gespecialiseerd in één bepaalde behandeling van het gelaat met SPMU.
  • Door in te zetten op kwaliteit zijn wij in staat om heel natuurlijke resultaten neer te zetten die echt bij jou passen.

Hieronder geven we uitleg over hoe we die natuurlijke resultaten voor jou bekomen, hoe we bij onze behandelingen rekening houden met jouw unieke gelaatstrekken, wensen en stijlvoorkeuren en waarom onze team members zich echte experten kunnen noemen.

De meest natuurlijke resultaten met semipermanente make-up

Hoewel de meeste mensen permanente make-up (PMU) kennen, is semipermanente make-up (SPMU) vaak onbekend terrein. Nochtans is semipermanente make-up de beste en meest moderne keuze als je permanente make-up op een natuurlijke manier wil aanbrengen.

Twee grote verschillen tussen PMU en SPMU

Er zijn twee grote verschillen tussen PMU en SPMU: de duurzaamheid of ‘houdbaarheid’ van de resultaten en de ‘hardheid’ van de resultaten. Het resultaat van permanente make-up blijft ongeveer 10 jaar, waar die van semipermanente make-up 2 à 3 jaar blijven. Hierbij moet je wel weten dat er een risico bestaat dat tijdens de laatste jaren van je permanente make-up de resultaten vager zullen worden. Onder andere om die reden werken we bij Dermatopigmentatie enkel met semipermanente make-up (ook wel SPMU genoemd).

Wat we met hardheid bedoelen, is het gevreesde ‘tattoo-effect’ van permanente make-up. De resultaten zijn vaak redelijk hard, waardoor het eerder gaat lijken op een cosmetische tatoeage. Met semipermanente make-up zullen we dat tattoo-effect vermijden.

PMU wordt heel diep in de huid aangebracht, waardoor het ‘harde’ effect ontstaat. SPMU brengen we minder diep in de huid aan, waardoor de resultaten veel zachter en natuurlijker ogen.

Persoonlijke aanpak voor permanente make-up die bij jou past

Ieder gezicht is uniek, waardoor iedereen een ander pigment nodig heeft. Ook de vorm van de lippen, ogen of wenkbrauwen verschilt van persoon tot persoon, waardoor een subtiele nuance in de plaatsing van permanente make-up het grote verschil kan maken.

Daarnaast heeft iedereen een eigen stijl en andere wensen. De ene houdt van alles wat subtiel is, voor de andere mag het wat meer uitgesproken zijn. Het is ons doel om de permanente make-up zo aan te brengen dat het perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Zo kan het dat sommige mensen houden van heel uitgesproken en meer aanwezige eyeliners, terwijl anderen liever heel dunne, subtiele lijntjes hebben. Ook wat de mond betreft kunnen mensen verschillende smaken hebben. Sommige klanten willen een nude kleur op de lippen, terwijl anderen een iets meer levendige kleur willen.

Wij luisteren naar jouw voorkeuren en schoonheidszorgen
  • Voor de behandeling bespreken we samen jouw wensen en verlangens zodat we rekening kunnen houden met jouw preferenties. Daarna tekenen we alles uit op basis van jouw eisen. Zo kan je zien hoe het uiteindelijke resultaat er zal uitzien.
  • Nadat we samen overlegd hebben en jij het uitgetekende voorbeeld hebt goedgekeurd, gaan we over tot het aanbrengen van pigment voor het permanente resultaat.

Sarasin Beauty nabij Aalst: kwalitatieve permanente make-up door team van experten

Wat ons zo uniek maakt? Dat wij een uitgebreid team hebben met medewerkers die experten zijn in wat ze doen, en dat wij producten van de allerhoogste kwaliteit gebruiken om jou te behandelen

Zo garanderen wij jou een veilige behandeling en een hoge kwaliteit van de resultaten van onze behandelingen.

Permanente make-up Aalst: voor elke behandeling of techniek een expert

De beste resultaten van permanente make-up worden verwezenlijkt door een specialist. Daarom zijn wij heel trots te kunnen zeggen dat onze medewerkers gespecialiseerd zijn in een specifieke zone van het gelaat en soms zelfs techniek of methode.

Dat laat hen toe zich te verdiepen in hun specialiteit, waardoor ze een sterk ontwikkeld esthetisch inzicht hebben én jouw permanente make-up heel precies en gepersonaliseerd kunnen aanbrengen. Dat vertaalt zich natuurlijk in prachtige resultaten.

Van het pigmenteren van de lippen en shapen van wenkbrauwen tot het plaatsen van een lijntje onder de ogen en tepeltatoeages: voor alles hebben wij een specialist in huis. Daarenboven zorgen we ervoor dat onze werknemers zich continu bijscholen.

Apparatuur van de beste kwaliteit

  • Wij werken enkel in de meest hygiënische omstandigheden en met de beste producten en apparatuur. Dat wil ook zeggen dat onze pigmenten puur en betrouwbaar zijn. Zo zijn ze bijvoorbeeld vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen.
  • Wij hebben ook verdovende middelen ter beschikking om de pijn bij jouw behandeling te beperken, zoals een verdovende crème van chirurgische kwaliteit of een verdovende prik. Over het algemeen doet een behandeling met permanente make-up niet per se pijn.
  • Om het gemak tijdens de behandeling echter te vergroten of om tegemoet te komen aan mensen met een lage pijngrens, hebben wij wel opties voor verdoving. Je kiest natuurlijk zelf of je een beroep wil doen op deze verdovende middelen of niet. Onze specialisten nemen ruimschoots de tijd om met jou de behandeling te overlopen en alles uit te leggen. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken.

Permanente make-up Aalst: boek een afspraak bij Sarasin Beauty

Woon je in, om of bij Aalst en heb je besloten dat je permanente make-up wil? Dan kunnen wij bij Sarasin Beauty een resultaat neerzetten dat bij jouw persoonlijke wensen en gelaatstrekken past.

MEER OVER DEZE BEHANDELING
Sarasin Beauty SPMU lips lippigmentatie behandeling

Foto’s van resultaten permanente make-up nabij Aalst

Benieuwd hoe wij de natuurlijke schoonheid van jouw gezicht kunnen accentueren met PMU? Hieronder zie je enkele foto’s van resultaten die wij voor onze klanten hebben neergezet.

Je kan bij ons terecht voor de wenkbrauwen (microblading, ombré powder brows & W-brows), lippen en ogen. Met permanente make-up ben je verlost van je dagelijkse schoonheidszorgen en hoef je niet meer elke dag moeite te doen. Je ziet er elke dag uit als de beste versie van jezelf.

Eyeliner: permanente make-up van de ogen

Eyeliner ‘Bambi eyes’

Dermatopigmentatie prestige liner Kim

Eyeliner prestige

Permanente make-up voor de wenkbrauwen

powderbrows genezen resultaat

Wenkbrauwen: powder brows

Permanente make-up voor de lippen

Prijs

Semi Permanente Make Up Lippen
Lippigmentatie€400
Touch Up Lippigmentatie*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je lippen SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Semi Permanente Make Up Eyeliner
Bambi Liner bovenaan€200
Secret Liner Bovenaan€200
Prestige Liner Bovenaan€250
Extra Stardust op gelijk welke liner+ €50
Eyeliner onderaan€150
Touch Up Eyeliner*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je eyeliner SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.