Spring naar de inhoud

Permanente make-up Antwerpen: Sarasin Beauty

Ben je het ook beu om elke dag opnieuw vroeg op te staan om je make-up aan te brengen? Wil je graag de meest stralende versie van jezelf zijn, no matter what? Dan hebben we een oplossing voor jou: permanente make-up. Bij Sarasin Beauty bieden wij behandelingen met permanente make-up aan door een team van medisch-esthetisch geschoolde experten.

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

30 min – 1 uur

EFFECT

1,5 tot 3 jaar

Ben je op zoek naar permanente make-up in Antwerpen, kom dan zeker even langs bij Sarasin Beauty in Sint-Martens-Latem. Onze kliniek ligt op een halfuurtje rijden van Antwerpen.

Dat halfuurtje is het resultaat zeker waard. Permanente make-up blijft namelijk enkele jaren op je gelaat aanwezig. Als je voor zo’n semi-permanent resultaat kiest,  wil je er zeker van zijn dat de effecten geweldig zijn en bij jou passen.

De kwalitatieve en op maat gemaakte behandelingen met permanente make-up van Sarasin Beauty bevinden zich gelukkig binnen handbereik of in het geval van Antwerpen: op een halfuurtje rijden!

Sarasin Beauty Antwerpen

Wat is permanente make-up?

De naam zegt het zelf al: het gaat om make-up die lang op je gezicht aanwezig blijft. Door middel van een heel fijne naald wordt gekleurd pigment aangebracht in je huid. Je kan permanente make-up toepassen op je lippen, ogen en wenkbrauwen.

Bij Sarasin Beauty werken we niet met permanente make-up maar met semi-permanente make-up (ook wel afgekort als SPMU). Die blijft geen tien jaar op je gezicht aanwezig (wat voor permanente make-up wel het geval is). . SPMU blijft ongeveer 2 à 3 jaar zichtbaar . Waarom zou je dan kiezen voor semi-permanente make-up?

Ondanks de resultaten van SPMU minder duurzaam zijn, bestaat er een ander belangrijk verschil  waardoor de techniek onze voorkeur geniet. Met permanente make-up bekom je namelijk een ‘harder’ resultaat. Vaak spreken we over het tattoo-effect waar zoveel mensen bang voor zijn.

Met SPMU omzeilen we echter die effecten en zorgen we voor een veel natuurlijker resultaat. Weet dus dat we, wanneer we het in dit artikel over permanente make-up of PMU hebben, we eigenlijk refereren aan de ‘zachtere’ semi-permanente make-up.

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Over de jaren heen wordt het vervelender: iedere dag je lipstick of mascara aanbrengen, alleen maar om alles er op het einde van de dag weer af te halen. Door permanente make-up te laten aanbrengen, maak je komaf met dat probleem.

Of het nu gaat om eyeliner, een mooi gevormde wenkbrauw of het accentueren van de lippen: dankzij de experten van Sarasin Beauty kan je jouw natuurlijke schoonheid een boost geven op een veilige en hygiënische manier.

Sarasin Beauty: jouw experten voor PMU

Wanneer je een verzorging van je gelaat laat uitvoeren in een schoonheidssalon, wil je natuurlijk een mooi resultaat dat aan jouw wensen voldoet. Bij je permanente make-up is dat niet anders.

Sarasin Beauty doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je uiterlijk in veilige handen is. Dat doen we door een een omgeving te creëren die voldoet aan de hoogste normen inzake hygiëne en privacy.

Daarenboven hebben al onze specialisten meerdere jaren ervaring en hebben ze honderden behandelingen achter de rug. Ook zijn ze gespecialiseerd in bepaalde zones van het gelaat, waardoor ze altijd de beste behandeling kunnen garanderen.

De experten van Sarasin Beauty kennen elke techniek om tegemoet te komen aan jouw wensen. Verder volgen ze ook continue bijscholingen om je nog beter bij te staan.

Sarasin Beauty staat voor natuurlijke resultaten met semi-permanente make-up

 • Voor de meest natuurlijke resultaten van een permanente make-up behandeling heb je echte experten nodig. Die vind je gelukkig bij Sarasin Beauty nabij Antwerpen!
 • Onze experts kunnen jouw stoutste dromen waarmaken. Of het nu gaat om full lips t , een uitgesproken eyeliner of prachtige wenkbrauwen Wij bieden echt voor ieder wat wils aan!
 • Zoals eerder vermeld verwijst PMU bij ons naar semi-permanente make-up. Dat ziet er heel wat natuurlijker uit dan permanente make-up. Welke pigmentatie je ook laat aanbrengen, wij zorgen ervoor dat je elke dag kan stralen!
 • Voor we beginnen met het aanbrengen van de PMU, zorgen we ervoor dat alles wordt uitgetekend. Zo kan jij beslissen of je het resultaat wel of niet mooi vindt en of het voldoende aansluit bij jouw wensen.

Duurzame resultaten

 • Een PMU-behandeling is natuurlijk erg duurzaam. Permanente make-up kan tot wel 10 jaar op je huid aanwezig blijven. Voor semi-permanente make-up is dat zo’n 2 à 3 jaar. De kwaliteit en het resultaat zijn hier echter belangrijker dan de duurzaamheid.
 • Permanente make-up begint na 5 jaar sowieso te vervagen, waardoor je een minder mooi en afgelijnd resultaat hebt dan met semi-permanente make-up.  SPMU blijft er namelijk gedurende 2 à 3 jaar echt mooi en natuurlijk uitzien. .

Minder diep in de huid aanbrengen

 • SPMU wordt met dezelfde techniek als PMU aangebracht, maar dan minder diep in de huid. Permanente make-up wordt namelijk in de lederhuid aangebracht, zoals bijvoorbeeld bij het tatoeëren van je wenkbrauwen. De pigmentatie van Sarasin Beauty wordt echter hoger in de huid gebracht, waardoor het er veel zachter en natuurlijker uitziet.

Is het een pijnlijke behandeling?

Mensen vragen zich vaak af of een PMU- of SPMU-behandeling pijnlijk aanvoelt. Maak je geen zorgen: de pijn valt best goed mee. Ben je toch niet helemaal zeker, dan kunnen we dankzij onze samenwerking met de esthetisch artsen van Sarasin Clinic ook een verdoving gebruiken om de eventuele ongemakken te verminderen. Die verdoving kan worden toegediend via een verdovend prikje of een verdovende zalf van chirurgische kwaliteit.

Innovatie in permanente make-up met Sarasin Beauty

Met de tijd is het veld van permanente make-up veel veranderd. Onze experten kunnen natuurlijk niet achterop hinken! Dankzij constante bijscholingen, interne opleidingen en zelfs internationale congressen zijn onze specialisten steeds op de hoogte van nieuwe uitvindingen of een nieuwe techniek. 

Of het nu gaat om PMU van je lippen, je ogen of je wenkbrauwen: ons medisch-esthetisch geschoold team garandeert altijd een degelijke behandeling, nabehandeling en hygiënische omstandigheden voor de behandeling.

Persoonlijke aanpak

 • Elk gezicht is uniek. Daarom staan wij bij Sarasin Beauty garant voor een persoonlijke aanpak. We bespreken voor de behandeling samen met jou wat jouw wensen zijn en of er eventueel fysieke belemmeringen zijn.
 • Dankzij hun jarenlange ervaring hebben onze specialisten een goed ontwikkeld esthetisch inzicht en een open blik. Ze kunnen je adviseren over welk pigment het best bij jouw lippen past, welke eyeliner je ogen extra zal benadrukken en welke techniek je kan gebruiken om het mooiste resultaat te bekomen.

Kwalitatieve behandelingen met permanente make-up

 • Permanente eyeliner, permanente make-up wenkbrauwen, full lips… Wat je ook wil laten uitvoeren, je kiest het beste voor een specialist met expertise in het gebied van permanente make-up die hoogkwalitatieve producten gebruikt.
 • Bij Sarasin Beauty werken we met pigmenten die puur, betrouwbaar en van de allerhoogste kwaliteit zijn. Zo zijn al onze producten ook vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen. Voor elk huidtype hebben we de juiste producten in voorraad.

Medisch geschoold personeel

  • Onze werknemers en specialisten zijn medisch-esthetisch geschoold en volgen nog continue bijscholingen en interne opleidingen om hun expertise te behouden en uit te breiden.
  • Zo zetten we bij Sarasin Beauty sterk in op hygiëne en op een resultaat dat zoveel mogelijk tegemoet komt aan jouw wensen. Wat we ook pigmenteren, we willen vooral jouw zelfvertrouwen een boost geven!

Mogelijke behandelingen met semi-permanente make-up

Sarasin Beauty heeft een ruim aanbod aan behandelingen voor de lippen, ogen en wenkbrauwen. Hier geven we je graag een overzicht van welke behandelingen voor (semi-)permanente make-up we aanbieden.

Permanente make-up nabij Antwerpen: PMU lippen

 • De lippen zijn een belangrijk deel van het gezicht: het is zelfs zo dat mensen met mooie, volle lippen een als aantrekkelijk gepercipieerd worden. Heb je er echter genoeg van om constant lipstick, lipliner en lipgloss te moeten aanbrengen? Probeer dan zeker onze pigmentatie-techniek!
 • Voor een subtiel accent in je lippen brengen onze experts pigmenten aan in je lippen in een kleur die dicht aansluit bij jouw natuurlijk pigment. We hebben hiervoor verschillende technieken: powder lipsbaby lips en bardot lips. Welk type het best bij jou past, hangt af van welk resultaat je wenst te bekomen.

Permanente make-up nabij Antwerpen – PMU ogen: permanente eyeliner

 • Je ogen laten stralen kan makkelijk met permanente eyeliner. Zo ziet je uiterlijk er meteen al helemaal anders uit! PMU is ook extra handig wanneer je veel gaat sporten of voor mensen die een bril dragen? Je blijft er geweldig uitzien zonder constant je make-up te moeten bijwerken.
 • Tijdens deze behandeling van de ogen brengen we een klein lijntje aan op je oogleden. Er zijn ook hier verschillende technieken voor het aanbrengen van eyeliner. Zo kan je zelf kiezen welke PMU het best bij jouw ogen past!
 • Bij Sarasin Beauty heb je keuze uit Prestige eyelinerStardust linerBambi eyes/Deepliner/Infra-liner en Secret liner. Wil je een natuurlijk resultaat of liever een heel uitgesproken blik? Misschien ben je niet helemaal zeker welke stijl het beste bij jouw gezicht zou passen? Neem dan zeker voordien contact met ons op. We ervoor zorgen dat onze experts dan iets meer tijd voorzien om samen met jou op zoek te gaan naar de beste optie voor jou.

Permanente make-up nabij Antwerpen: PMU wenkbrauwen

 • Het pigmenteren en aflijnen van je wenkbrauwen zorgt ervoor dat je gezicht er meteen helemaal anders uitziet. Met perfect gelijke wenkbrauwen creëer je namelijk een symmetrische look, wat als erg aantrekkelijk wordt ervaren.
 • Met PMU kan je jouw wenkbrauwen opvullen of donkerder maken. Je hoeft ze dan niet langer  elke dag zelf te tekenen. Ook hier zijn er enkele mogelijkheden waar je uit kan kiezen: shading brows of powder brows, microblading en power brows. Of je beter voor microblading of een power brow gaat hangt af van jouw gezichtsvorm en je eigen wensen.
 • Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor Ombré powder brows als je een heel natuurlijk en verleidelijk effect wil creëren door middel van een zacht kleurverloop.

Ben je overtuigd? Boek nu je afspraak voor permanente make-up nabij Antwerpen bij Sarasin Beauty!

Ben je helemaal klaar om jouw zelfvertrouwen een boost te geven met permanente make-up? Kom dan vanuit Antwerpen naar Sarasin Beauty in Sint-Martens-Latem en laat je onder handen nemen door ons team van experten.

Ons instituut ligt op slechts 5 minuten van de autosnelweg en is daardoor makkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van het land. Wist je trouwens dat er zelfs mensen vanuit Nederland naar Sarasin Beauty komen? Dat allemaal omdat ze weten dat wij prachtige resultaten kunnen neerzetten met permanente make-up?

Ons team van experten staat altijd voor je klaar. Dankzij onze behandelingen zie je er altijd stralend uit, zonder daar zelf moeite voor te moeten doen. Boek hier je afspraak!

MEER OVER DEZE BEHANDELING