Spring naar de inhoud

Sarasin Beauty voor professionele permanente make-up België

Kies voor Sarasin Beauty voor een professionele behandeling door gespecialiseerde permanente make-up artiesten in België. Ons team is uniek in België omdat het uitsluitend bestaat uit medisch-esthetisch geschoolde medewerkers die allemaal specialisten zijn in hun vak.

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

30 min – 1 uur

EFFECT

1,5 tot 3 jaar

Waarom permanente make-up?

Ben je het moe om elke ochtend met een potlood lijntjes aan te brengen onder je ogen? Genoeg gehad van het telkens opnieuw aanbrengen van jouw lippenstift? Wil je wakker worden als een natural beauty met wenkbrauwen die al in shape zijn?

Met semipermanente make-up zie je er steevast put together uit, op elk moment van de dag. Het grootste voordeel? Als je jouw permanente make-up (PMU) laat zetten door een specialist, zal het resultaat er heel natuurlijk uitzien.

Waar je zo’n specialisten vindt in België? Bij Dermatopigmentatie, natuurlijk. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Laat ons jou overtuigen van de professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit die je kan verwachten bij Sarasin Beauty.

Ervaring en expertise in permanente make-up

Ervaring en expertise zijn onze stokpaardjes. Al onze specialisten hebben meerdere jaren ervaring én zijn gespecialiseerd in specifieke zones en technieken. Zo is Julie bijvoorbeeld gespecialiseerd in de stardust eyeliner techniek, Chiara is dan weer de referentie voor powder brows.

Dankzij hun vele jaren ervaring kunnen onze specialisten de mooiste resultaten neerzetten. Daarenboven volgen ze continue bijscholingen, waardoor ze hun expertise steeds meer uitbreiden.

Natuurlijke resultaten

 • Hoe meer expertise en ervaring, hoe meer natuurlijke resultaten je kan neerzetten. Een natuurlijk resultaat is echt een natuurlijke aanvulling van schoonheid en zal er nooit fake uitzien.

Semi permanente make-up voor de meest natuurlijke resultaten

 • De meest natuurlijke resultaten krijg je niet alleen door een behandeling door een specialist, ook de soort behandeling maakt het verschil. Daarom kiezen wij bij Sarasin Beauty voor semipermanente make-up in plaats van permanente make-up.

Het grote verschil daarbij is het eindresultaat. Met permanente make-up krijg je resultaten die er soms fake uitzien. Daarbij spreken we van een soort van ‘tattoo-effect’. De resultaten zien er dan heel hard uit.

Minder diep

 • Om dat tattoo-effect te vermijden, werken wij bij Dermatopigmentatie met semipermanente make-up. De techniek is hetzelfde als bij PMU, het enige verschil is dat het pigment minder diep in de huid wordt aangebracht.
 • Daardoor zien de resultaten er veel zachter uit en dus ook natuurlijker. Een behandeling met semipermanente make-up (SPMU) is minder duurzaam dan een behandeling met permanente make-up (PMU).

Duurzaamheid

 • De resultaten van PMU blijven gemiddeld 10 jaar, terwijl de resultaten van SPMU tussen de 2 à 3 jaar blijven. De kwaliteit en de natuurlijkheid van het resultaat zijn echter belangrijker dan de duurzaamheid.
 • Na ongeveer 5 jaar verliest permanente make-up ook zijn scherpte, waardoor je niet langer van de best mogelijke look geniet. Met semipermanente make-up heb je dit nadeel niet en geniet je dus gedurende twee of drie jaar van optimale resultaten.

Persoonlijke aanpak bij permanente make-up behandeling

 • Naast ervaring en expertise dragen wij ook een sterk persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Ieder gezicht heeft unieke karakteristieken, waardoor het ook van persoon tot persoon afhankelijk is wat het perfecte accent is.
 • Niet iedereen staat met secret liner, en ook de natuurlijke kleur die bij je lippen past verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben een meer roze ondertoon terwijl dat bij anderen eerder rood kan zijn.
 • Daarom zetten wij bij Sarasin Beauty sterk in op personalisering. Dankzij hun vele jaren ervaring heeft ons personeel een goed ontwikkeld esthetisch inzicht. Dat zorgt ervoor dat zij goed kunnen inschatten welke technieken bij welk gezicht passen.
 • Onze specialist Kim kan bijvoorbeeld perfect inschatten welke soort eyeliner bij jou past. Zo laat ze je ogen spreken. Jarenlange ervaring zorgt dus niet alleen voor meer natuurlijke resultaten, maar ook voor de mogelijkheid tot personalisatie.

Wij houden rekening met jouw persoonlijke wensen

 • Naast het feit dat we allemaal een uniek uiterlijk hebben, hebben we ook allemaal onze eigen wensen en verlangens en onze eigen blik op wat schoonheid is. Daar zijn we ons bij Sarasin Beauty heel erg bewust van.
 • Wij adviseren niet alleen welke kleur, shape of techniek jij nodig hebt, maar luisteren ook naar wat jij zelf mooi vindt. Hou je het graag natuurlijk of heb je liever een heel uitgesproken resultaat? Wij zorgen voor een resultaat dat bij jouw persoonlijkheid past!

Inzetten op innovatie binnen permanente make-up

 • Bij Sarasin Beauty zetten wij ook sterk in op innovatie. De wereld van permanente make-up is al veel veranderd in vergelijking met pakweg dertig jaar geleden. Door die innovaties, in combinatie met sociale media, heeft PMU enorm aan populariteit gewonnen.
 • Ook vandaag blijven er nieuwe uitvindingen en technieken komen. Om daarvan op de hoogte te blijven zetten wij erg in op bijscholing. Onze specialisten volgen geregeld bijscholingen en zelfs internationale congressen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Kwaliteit van permanente make-up behandeling

 • Natuurlijk is ook de kwaliteit van zowel de behandeling als het resultaat van uiterst belang. Om de kwaliteit van het resultaat te garanderen, werken we met ervaren en medisch geschoold personeel.
 • Daarnaast zetten we ook in op de kwaliteit van onze producten. Wij werken met pure en betrouwbare pigmenten, vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen. Alleen met de beste producten en professionele medewerkers kan je voor optimale resultaten zorgen.

Onze semi permanente make-up behandelingen

Bij Sarasin Beauty bieden wij behandelingen aan voor de wenkbrauwen, lippen en ogen. Wij hebben verschillende technieken voor en binnen elke zone. Ontdek wie in ons team het meest geschikt is om de behandeling van jouw keuze uit te voeren!

Permanente make-up wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn heel belangrijk voor een symmetrische look. Als je wenkbrauwen niet perfect gelijk zijn, doet dat af aan de symmetrie van je gezicht. En laat een symmetrisch gezicht nu net de norm zijn als het aankomt op aantrekkelijkheid.

Daarenboven geven wenkbrauwen ook karakter aan je gezicht. Sommige mensen hebben heel lichte wenkbrauwen, bij anderen zijn ze dan weer te dun… Kortom, niet iedereen heeft perfecte wenkbrauwen.

Als je niet tevreden bent met de vorm of kleur van jouw wenkbrauwen, kan je kiezen voor permanente make-up om op een natuurlijke manier de wenkbrauwen aan te vullen of donkerder te maken zodat je ze niet langer iedere dag zelf moet tekenen.

Er zijn drie types Dermatopigmentatie voor de wenkbrauw: microbladingshading brow of powder brow en power brow. Welk type je nodig hebt hangt af van jouw gezichtsvorm en jouw persoonlijke wensen.

Permanente make-up lippen

De lippen kunnen echte eyecatchers zijn. Mooie, volle lippen worden gelinkt aan aantrekkelijkheid. Dé manier om je lippen op een subtiele manier extra te accentueren zonder dat je om het uur opnieuw lippenstift of lipgloss moet aanbrengen? Permanente make-up natuurlijk!

Bij pigmentatie van de lippen wordt een pigment in de gewenste kleur in de huid gebracht voor een extra accent van de lippen. De nadruk ligt hierbij op subtiliteit. We geven de lippen extra pigmentatie in een kleur die dicht aansluit bij de natuurlijke kleur van je lippen.

Ook hier kunnen we drie types lip behandelingen voor PMU onderscheidenbaby lipspowder lips en bardot lips. Welk type jij nodig hebt, hangt af van de anatomie van jouw lippen en het resultaat dat je voor ogen hebt.

Permanente make-up eyeliner

Wie mooie ogen heeft, zet die graag in de kijker. Maar elke dag eyeliner aanbrengen kan soms een opgave worden. Met permanente make-up laat je jouw ogen elke dag opnieuw tot hun recht komen, met een minimum aan moeite.

Bij zo’n behandeling brengen we een klein lintje aan op de oogleden. De dikte en vorm van dat lijntje hangt natuurlijk af van wat het beste bij jou past. Er zijn verschillende technieken voor permanente make-up van de ogen.

In totaal onderscheiden we vier verschillende soorten permanente eyeliner: Bambi eyes/ Deepliner /Infra-linerSecret linerPrestige eyeliner en Stardust liner. Je kan kiezen voor een simpel lijntje bij je wimpers of voor een dramatischer effect, er is voor elk wat wils!

Boek een afspraak bij Sarasin Beauty voor een behandeling met permanente make-up

Of je nu in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen of Antwerpen woont: kies voor Sarasin Beauty als je een professionele behandeling permanente make-up wil in België. Bij ons word je behandeld door een expert, met oog voor jouw natuurlijke schoonheid en persoonlijke wensen.

Kiezen voor Sarasin is kiezen voor de beste resultaten! Je kan meteen een afspraak maken voor een behandeling of voor een consultatie.

MEER OVER DEZE BEHANDELING