Spring naar de inhoud

Sarasin Beauty nabij Beveren: permanente make-up met kwaliteitsvolle en natuurlijke resultaten

Ben je op zoek naar natuurlijk ogende permanente make-up (PMU) nabij Beveren? Dan is Sarasin Beauty de beste keuze in België. Wij bieden professionele behandelingen door een medisch-esthetisch geschoold team.

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

30 min – 90 min

EFFECT

1,5 tot 3 jaar

Sarasin Beauty: dé referentie voor PMU

Onze praktijk bevindt zich op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem, vlak naast de snelweg. Vanuit Beveren is het slechts een klein halfuurtje rijden naar onze clinic. Je kan jouw wagen steeds kwijt op onze ruime, gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur.

Of wij echt de beste zijn? Ontdek het zelf door de voor- en nafoto’s op onze website te bekijken of door de vele positieve reviews te lezen die onze klanten op onze website en op Google over ons schreven!

Sarasin Beauty Antwerpen

Waarom kiezen voor Sarasin Beauty voor permanente make-up in Beveren

Waarom zou je nu voor Sarasin Beauty in Sint-Martens-Latem kiezen als er in Beveren ook een schoonheidssalon of schoonheidsspecialiste is die behandelingen met permanente make-up aanbiedt?

 • Wij werken uitsluitend met specialisten, de beste apparatuur en producten van de allerhoogste kwaliteit.
 • Elk van onze medewerkers heeft zich gespecialiseerd in één bepaalde behandeling van het gelaat met SPMU.
 • Door in te zetten op kwaliteit zijn wij in staat om heel natuurlijke resultaten neer te zetten die echt bij jou passen.

Foto’s van resultaten permanente make-up nabij Beveren

Benieuwd hoe wij de natuurlijke schoonheid van jouw gezicht kunnen accentueren met PMU? Hieronder zie je enkele foto’s van resultaten die wij voor onze klanten hebben neergezet.

Je kan bij ons terecht voor de wenkbrauwen (Microblading, Ombré Powder Brows & W-brows), lippen (Baby LipsPowder Lips en Bardot Lips) en eyeliner (Bambi Liner/InfralinerSecret LinerPrestige Liner en Stardust). Dankzij PMU ben je verlost van je dagelijkse schoonheidszorgen en hoef je niet meer elke dag moeite te doen voor een presentabel uiterlijk. Met PMU hoef je je ook nooit meer zorgen te maken dat je make-up uitloopt tijdens het sporten of bij regen.

De meest natuurlijke resultaten met semipermanente make-up

Hoewel de meeste mensen permanente make-up kennen, is semipermanente make-up (SPMU) vaak onbekend terrein. Nochtans is SPMU de beste en meest moderne keuze als je PMU op een natuurlijke manier wil aanbrengen.

Twee grote verschillen tussen PMU en SPMU

Er zijn twee grote verschillen tussen PMU en SPMU: de duurzaamheid of ‘houdbaarheid’ van de resultaten en de ‘hardheid’ van de resultaten.

Duurzaamheid van de resultaten

Het resultaat van permanente make-up blijft ongeveer 10 jaar, terwijl die van semipermanente make-up 2 à 3 jaar blijven. PMU geeft dan misschien resultaten voor een lange termijn, er is wel een belangrijke maar.

Je loopt namelijk het risico dat tijdens de laatste jaren van je PMU de resultaten vager zullen worden. Onder andere om die reden werken we bij Sarasin Beauty enkel met SPMU.

Hardheid van de resultaten

Wat we met hardheid bedoelen, is het gevreesde ‘tattoo-effect’ van PMU. De resultaten zijn vaak redelijk hard, waardoor het eerder gaat lijken op een cosmetische tatoeage. Met SPMU zullen we dat tattoo-effect vermijden.

PMU wordt heel diep in de huid aangebracht, waardoor dit ‘harde’ effect ontstaat. SPMU brengen we minder diep in de huid aan, waardoor de resultaten veel zachter en natuurlijker ogen.

Persoonlijke aanpak voor permanente make-up die bij jou past

Ieder gezicht is uniek, waardoor iedereen een ander pigment nodig heeft. Ook de vorm van de lippen, ogen of wenkbrauwen verschilt van persoon tot persoon, waardoor een subtiele nuance in de plaatsing van PMU het grote verschil kan maken.

Daarnaast heeft iedereen een eigen stijl en andere wensen. De ene houdt van alles wat subtiel is, voor de andere mag het wat meer uitgesproken zijn. Het is ons doel om de PMU zo aan te brengen dat het perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Zo is het mogelijk dat sommige mensen houden van heel uitgesproken en meer aanwezige eyeliners, terwijl anderen liever heel dunne, subtiele lijntjes hebben om hun natuurlijke wimpers extra te accentueren. Als we jouw wensen kennen, kunnen we er rekening mee houden.

PMU personaliseren: wij luisteren naar jouw voorkeuren en schoonheidszorgen

Voor de behandeling bespreken we in ons schoonheidssalon samen jouw wensen en verlangens, zodat we rekening kunnen houden met jouw preferenties. Daarna tekenen we alles uit op basis van jouw eisen. Zo kan je zien hoe het uiteindelijke resultaat er zal uitzien.

Na het uittekenen kan je bijvoorbeeld vragen dat we nog haartjes bijtekenen in je brows of je lippen nog een tikkeltje donkerder maken. Nadat we samen overlegd hebben en jij het uitgetekende voorbeeld hebt goedgekeurd, gaan we over tot het aanbrengen van pigment voor het semipermanente resultaat.

Permanente make-up: hoe werkt dat

Tijdens de behandeling wordt met een hele dunne naald pigment aangebracht in de huid. Dat pigment blijft voor een lange tijd aanwezig in de huid. Je kan het een beetje vergelijken met het plaatsen van een tatoeage.

In tegenstelling tot een tatoeage verschilt de techniek van aanbrengen wel. Het pigment wordt namelijk niet zo diep in de huid geplaatst. Daardoor is het resultaat niet voor altijd maar voor enkele jaren. Het eindresultaat ziet er daardoor ook niet zo ‘hard’ uit als een tatoeage die je uit een tattoo-salon kent. Na een paar jaar kan je jouw permanente make-up gewoon bijwerken om een mooi resultaat te behouden.

Sarasin Beauty: expertise in natuurlijk ogende permanente make-up

Bij Sarasin Beauty nabij Beveren zetten wij hard in op expertise én op natuurlijk ogende permanente make-up. Geen cosmetische tatoeage dus, wél pigmenten aanbrengen als aanvulling op jouw natuurlijke schoonheid.

Hoe we dat doen? Dat lees je hieronder!

De creatie van een natuurlijke look

Het belangrijkste aan permanente make-up is dat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Niemand wil het alom bekende tattoo-effect. Daarom zetten wij bij Sarasin Beauty in op een zachte, natuurlijke look.

Dat doen we op twee manieren: door geen permanente- maar wel semipermanente make-up te gebruiken en door een persoonlijke aanpak te hanteren. Zo creëren we resultaten die aansluiten bij jouw unieke gelaatstrekken.

Geen permanente make-up maar semipermanente make-up

Hoewel de meeste mensen permanente make-up (PMU) kennen, is semipermanente make-up (SPMU) vaak onbekend terrein. Nochtans is semipermanente make-up de betere keuze als je permanente make-up op een natuurlijke manier wil aanbrengen.

Twee grote verschillen tussen PMU en SPMU

Er zijn twee grote verschillen tussen PMU en SPMU: de duurzaamheid van de resultaten en de ‘hardheid’ van de resultaten. Het resultaat van permanente make-up blijft ongeveer 10 jaar waar dat van semipermanente make-up 2 à 3 jaar blijft.

Na 2 à 3 jaar zie dat het resultaat van de behandeling vervaagt. Dat is echter geen probleem: je kan het dan laten bijwerken zodat het er fris en natuurlijk blijft uitzien.

Geen tattoo-effect met SPMU

Met ‘hardheid’ doelen we op het gevreesde ‘tattoo-effect’ van permanente make-up. Denk maar aan een eyeliner die te diep in de huid is aangebracht. Met semi permanente make-up zullen we dat tattoo-effect vermijden, omdat het pigment minder diep in de huid wordt aangebracht.

Daardoor zijn de resultaten ook veel zachter en natuurlijker en zijn ze vergelijkbaar met gewone make-up. In sommige gevallen lijkt het zelfs alsof je niets ‘laten doen’ hebt. Maar vergis je niet, met semipermanente make-up kan je ook heel uitgesproken resultaten creëren. Alles hangt af van jouw persoonlijke wensen en stijl!

Persoonlijke aanpak voor een optimaal resultaat

Dat brengt ons bij een belangrijk element van onze behandelingen en het verkrijgen van natuurlijke resultaten: personalisatie. Samen met jou gaan onze experts op zoek naar de permanente make-up die écht bij je past.

Door hun jarenlange ervaring en hun verregaand esthetisch inzicht is ons team perfect in staat om de unieke eigenschappen van jouw gezicht te evalueren. Heb je microblading nodig of passen W-brows beter bij jou? Kom jij weg met een meer uitgesproken eyeliner of wil je een van onze strakste eyeliners voor een open blik?

Schoonheid is authenticiteit
 • Ieder gezicht is uniek, waardoor iedereen een ander pigment nodig heeft. Ook de vorm van de lippen, ogen of wenkbrauwen verschilt van persoon tot persoon, waardoor een subtiele nuance in de plaatsing van permanente make-up het grote verschil kan maken.
 • Daarnaast heeft iedereen een eigen stijl en andere wensen. De ene houdt van alles wat subtiel is, voor de andere mag het wat meer uitgesproken zijn. Het is ons doel om de permanente make-up zo aan te brengen dat het perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid.
Samen richting het perfecte resultaat
 • Voor de behandeling bespreken we samen jouw wensen en verlangens, zodat we rekening kunnen houden met jouw preferenties. Daarna tekenen we alles uit op basis van jouw eisen. Zo kan je zien hoe het uiteindelijke resultaat er zal uitzien.
 • Nadat we samen overlegd hebben en jij het uitgetekende voorbeeld hebt goedgekeurd, gaan we over tot het permanente resultaat.

Expertise in permanente make-up nabij Beveren

Wat ons zo uniek maakt? Dat wij een uitgebreid team hebben met medewerkers die experten zijn in wat ze doen. Zo garanderen wij jou een hoge kwaliteit van de resultaten van onze behandelingen.

Een team van specialisten

 • De beste resultaten van permanente make-up worden verwezenlijkt door een specialist. We zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat elk van onze medewerkers zich gespecialiseerd heeft in een specifieke zone en soms zelfs techniek.
 • Daardoor kunnen zij zich binnen die zone of techniek steeds verder verdiepen en als het ware echte meesters in hun vak worden. Dat vertaalt zich in prachtige resultaten door de verregaande precisie bij het plaatsen van het pigment tijdens de behandeling.
 • Zo hebben wij bijvoorbeeld specialisten in microblading, tepeltatoeages en natural lips. Daarenboven zorgen we ervoor dat onze werknemers zich continu bijscholen.
MEER OVER DEZE BEHANDELING

Apparatuur en producten van de allerhoogste kwaliteit voor PMU

 • Wij werken uitsluitend met producten van de allerhoogste kwaliteit. Dat geldt ook voor het pigment dat in jouw huid wordt aangebracht! Dat wil zeggen dat onze pigmenten puur en betrouwbaar zijn. Zo zijn ze bijvoorbeeld vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen.
 • Doordat de focus ligt op kwalitatief hoogstaande producten zal je bij ons een mooi resultaat krijgen, of het nu gaat om eyeliners, pigment in de lippen of in de wenkbrauwen.

Focus ligt op het minimaliseren van de pijn tijdens de behandeling

 • Wij hebben ook verdovende middelen om de pijn bij jouw behandeling te beperken zoals een verdovende crème van chirurgische kwaliteit of een verdovende prik. Hierdoor voel je eventuele ongemakken niet.
 • Over het algemeen doet een behandeling met PMU niet per se pijn, dus een verdoving is niet noodzakelijk. Om het gemak tijdens de behandeling echter te vergroten of om tegemoet te komen aan mensen met een lage pijngrens hebben wij wel opties voor verdoving van de huid. Je kiest natuurlijk zelf of je een beroep wil doen op deze verdovende middelen of niet.

De meest natuurlijke resultaten met semipermanente make-up

Hoewel de meeste mensen permanente make-up kennen, is semipermanente make-up (SPMU) vaak onbekend terrein. Nochtans is SPMU de beste en meest moderne keuze als je PMU op een natuurlijke manier wil aanbrengen.

Twee grote verschillen tussen PMU en SPMU

Er zijn twee grote verschillen tussen PMU en SPMU: de duurzaamheid of ‘houdbaarheid’ van de resultaten en de ‘hardheid’ van de resultaten

Duurzaamheid van de resultaten

Het resultaat van permanente make-up blijft ongeveer 10 jaar, terwijl die van semipermanente make-up 2 à 3 jaar blijven. PMU geeft dan misschien resultaten voor een lange termijn, er is wel een belangrijke maar.

Je loopt namelijk het risico dat tijdens de laatste jaren van je PMU de resultaten vager zullen worden. Onder andere om die reden werken we bij Sarasin Beauty enkel met SPMU. 

Hardheid van de resultaten

Wat we met hardheid bedoelen, is het gevreesde ‘tattoo-effect’ van PMU. De resultaten zijn vaak redelijk hard, waardoor het eerder gaat lijken op een cosmetische tatoeage. Met SPMU zullen we dat tattoo-effect vermijden. PMU wordt heel diep in de huid aangebracht, waardoor dit ‘harde’ effect ontstaat. SPMU brengen we minder diep in de huid aan, waardoor de resultaten veel zachter en natuurlijker ogen.

Bambi Eyes: dé eyeliner voor de beginner

Hou je van een natuurlijke look? Dan kies je best voor onze optie Bambi eyeliner, een van onze strakste eyeliners. Bij deze behandeling brengen we een lijntje aan op het bovenste ooglid. Je kan zelf bepalen of je een heel fijn lijntje of een iets dikker lijntje wil.

Sarasin Beauty bambi eyes semi permanente eyeliner

Secret liner: een subtiele maar sterke eyeliner

Bij de secret liner behandeling brengen we een lijntje aan net boven de wimperlijn en iets daarboven. Deze eyeliner helpt de natuurlijke schoonheid van jouw wimpers te accentueren zonder dat je valse wimpers nodig hebt! Voor mensen die de Bambi eyeliner iets te subtiel vinden, is de secret liner een goede optie.

 

Sarasin Beauty secret liner SPMU

Prestige liner: dikkere eyeliner voor een mysterieuze en krachtige look

Onze prestige liner geeft een iets meer uitgesproken resultaat doordat er met een dikker lijntje wordt gewerkt. Ideaal voor als je ogen iets meer intensiteit nodig hebben! Omdat wij bij Sarasin Beauty alleen werken met specialisten in permanente make-up, kan je er zeker van zijn dat jouw prestige eyeliner de perfecte shape zal hebben.

Sarasin Beauty Prestige eyeliner semi permanent

Stardust liner: geen strak lijntje maar eyeliner met een schaduweffect

Ga jij graag all-out met je make-up? Dan is de stardust liner een geweldige optie voor een voller effect! Zeker voor wie dagelijks oogschaduw draagt of zijn eyeliner vervaagt om een schaduweffect te creëren is dit de ideale optie.

Sarasin Beauty secretl iner stardust semi permanent

Ombré-powder-brows: perfect voor mensen met dunne of asymmetrische wenkbrauwen

Met Ombré-powder-brows zorg je voor mooie, volle en symmetrische wenkbrauwen. Deze behandeling is perfect voor mensen die gewoonlijk elke dag de wenkbrauwen shapen of inkleuren en over het algemeen een voller effect willen. Met onze permanente make-up hoef je die struggle niet meer te ondergaan!

Dermatopigmentatie_Powderbrows-by-chabeli_202112-300x300

Baby lips voor mensen met weinig lipkleur of asymmetrische lippen

Baby lips zijn de meest natuurlijke optie. Dit is voor mensen die de lippen een tikkeltje groter willen maken, asymmetrie willen herstellen of een mooie vorm willen creëren. Perfect voor mensen die niet willen dat je ziet dat ze permanente make-up hebben laten doen.

Lip pigmentatie

Powder lips: natuurlijke lippen met perfecte shaping en kleur

Met de powder lips techniek maken we zowel de kleur als de shaping van jouw lippen optimaal met permanente make-up. Perfect om bijvoorbeeld komaf te maken met een vale, doffe teint en zo de uitstraling van het gezicht te verfrissen.

Lip pigmentatie

Bardot full lips voor uitgesproken en volle lippen met pigment

Mag het voor jou wat meer uitgesproken en heeft je blik wat meer intensiteit nodig? Dan zijn de Bardot full lips the way to go! Met deze permanente make-up straal je de hele dag door.

Gebruik van de beste apparatuur en producten

Wij werken enkel in de meest hygiënische omstandigheden en met de beste producten en apparatuur. Dat wil ook zeggen dat onze pigmenten puur en betrouwbaar zijn. Zo zijn ze bijvoorbeeld vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen

Wij hebben ook verdovende middelen ter beschikking om de eventuele ongemakken bij jouw behandeling te beperken, zoals een verdovende crème van chirurgische kwaliteit of een verdovende prik. Over het algemeen doet een behandeling met permanente make-up echter niet per se pijn. 

Permanente make-up professioneel verwijderen

Daarnaast kunnen we bij Sarasin Beauty PMU professioneel verwijderen. Ben je niet tevreden met het resultaat van een ander esthetisch instituut? Is je eyeliner er te dik geplaatst of je wenkbrauwen te donker? In onze praktijk lossen we dat zo voor je op.

Ook daarvoor gebruiken wij in onze praktijk alleen de beste apparatuur. Zo helpen we jou er opnieuw stralend uit te zien. Jouw PMU professioneel verwijderen in onze praktijk? Maak nu je afspraak.

Permanente make-up Beveren: boek een afspraak bij Sarasin Beauty

Woon je in, om of bij Beveren en heb je besloten dat je permanente make-up wil? Dan kunnen wij bij Sarasin Beauty een resultaat neerzetten dat bij jouw persoonlijke wensen en gelaatstrekken past. We creëren voor jou een natuurlijk en mooi resultaat en streven in al onze behandelingen naar perfectie.

Boek nu je afspraak of bekijk welke behandelingen wij aanbieden. Wij staan garant voor pijnloze behandelingen van de huid, waarbij hygiëne centraal staat. Sarasin Beauty is dé referentie voor permanente make-up in de provincie Antwerpen en zelfs in heel Vlaanderen.

Niet zeker wat je wil of welk resultaat bij jou past? Contacteer ons gerust voor een consultatie zodat je een beroep kan doen op het advies van een van onze experten in ons salon. Tot binnenkort?

Win tijd in de ochtend!

Kies voor Semi Permanente Make-up

Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.