Spring naar de inhoud

Sarasin Beauty nabij Bornem: permanente make-up met kwaliteitsvolle en natuurlijke resultaten

Ben je op zoek naar natuurlijk ogende permanente make-up (PMU) nabij Bornem? Dan is Sarasin Beauty de beste keuze in België. Wij bieden professionele behandelingen door een medisch-esthetisch geschoold team.

Onze praktijk bevindt zich op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem, vlak naast de snelweg. Vanuit Bornem is het slechts een klein halfuurtje rijden naar onze clinic. Je kan jouw wagen steeds kwijt op onze ruime, gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur.

Of wij echt de beste zijn? Ontdek het zelf door de voor- en nafoto’s op onze website te bekijken of door de vele positieve reviews te lezen die onze klanten op onze website en op Google over ons schreven!

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

30 min – 90 min

EFFECT

1,5 tot 3 jaar

Waarom kiezen voor Sarasin Beauty voor permanente make-up in Bornem

Waarom zou je nu voor Sarasin Beauty in Sint-Martens-Latem kiezen als er in Bornem ook een schoonheidssalon of schoonheidsspecialiste is die behandelingen met permanente make-up aanbiedt?

 • Wij werken namelijk uitsluitend met specialisten en onze apparatuur en producten zijn van de allerhoogste kwaliteit.
 • Elk van onze medewerkers heeft zich gespecialiseerd in één bepaalde behandeling van het gelaat met SPMU.
 • Door in te zetten op kwaliteit zijn wij in staat om heel natuurlijke resultaten neer te zetten die echt bij jou passen.
Sarasin Beauty Antwerpen Brugge

Foto’s van resultaten permanente make-up nabij Bornem

Benieuwd hoe wij de natuurlijke schoonheid van jouw gezicht kunnen accentueren met PMU? Hieronder zie je enkele foto’s van resultaten die wij voor onze klanten hebben neergezet.

Je kan bij ons terecht voor de wenkbrauwen (Microblading, Ombré Powder Brows & W-brows), lippen (Baby LipsPowder Lips en Bardot Lips) en eyeliner (Bambi Liner/InfralinerSecret LinerPrestige Liner en Stardust). Dankzij PMU ben je verlost van je dagelijkse schoonheidszorgen en hoef je niet meer elke dag moeite te doen voor een presentabel uiterlijk. Met PMU hoef je je ook nooit meer zorgen te maken dat je make-up uitloopt tijdens het sporten of bij regen.

De meest natuurlijke resultaten met semipermanente make-up

Hoewel de meeste mensen permanente make-up kennen, is semipermanente make-up (SPMU) vaak onbekend terrein. Nochtans is SPMU de beste en meest moderne keuze als je PMU op een natuurlijke manier wil aanbrengen.

Twee grote verschillen tussen PMU en SPMU

 • Er zijn twee grote verschillen tussen PMU en SPMU: de duurzaamheid of ‘houdbaarheid’ van de resultaten en de ‘hardheid’ van de resultaten. Het resultaat van permanente make-up blijft ongeveer 10 jaar, waar die van semipermanente make-up 2 à 3 jaar blijven.
 • Hierbij moet je wel weten dat er een risico bestaat dat tijdens de laatste jaren van je PMU de resultaten vager zullen worden. Onder andere om die reden werken we bij Sarasin Beauty enkel met SPMU.
 • Wat we met hardheid bedoelen, is het gevreesde ‘tattoo-effect’ van PMU. De resultaten zijn vaak redelijk hard, waardoor het eerder gaat lijken op een cosmetische tatoeage. Met semipermanente make-up zullen we dat tattoo-effect vermijden.
 • PMU wordt heel diep in de huid aangebracht, waardoor het ‘harde’ effect ontstaat. SPMU brengen we minder diep in de huid aan, waardoor de resultaten veel zachter en natuurlijker ogen. Daarom dus dat er in ons schoonheidsinstituut SPMU gebruikt wordt.

Persoonlijke aanpak voor permanente make-up die bij jou past

Ieder gezicht is uniek, waardoor iedereen een ander pigment nodig heeft. Ook de vorm van de lippen, ogen of wenkbrauwen verschilt van persoon tot persoon, waardoor een subtiele nuance in de plaatsing van PMU het grote verschil kan maken.

Daarnaast heeft iedereen een eigen stijl en andere wensen. De ene houdt van alles wat subtiel is, voor de andere mag het wat meer uitgesproken zijn. Het is ons doel om de PMU zo aan te brengen dat het perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Zo is het mogelijk dat sommige mensen houden van heel uitgesproken en meer aanwezige eyeliners, terwijl anderen liever heel dunne, subtiele lijntjes hebben om hun natuurlijke wimpers extra te accentueren. Als we jouw wensen kennen, kunnen we er rekening mee houden.

PMU personaliseren: wij luisteren naar jouw voorkeuren en schoonheidszorgen

Voor de behandeling bespreken we in ons schoonheidssalon samen jouw wensen en verlangens, zodat we rekening kunnen houden met jouw preferenties. Daarna tekenen we alles uit op basis van jouw eisen. Zo kan je zien hoe het uiteindelijke resultaat er zal uitzien.

Na het uittekenen kan je bijvoorbeeld vragen dat we nog haartjes bijtekenen in je brows of je lippen nog een tikkeltje donkerder maken. Nadat we samen overlegd hebben en jij het uitgetekende voorbeeld hebt goedgekeurd, gaan we over tot het aanbrengen van pigment voor het semipermanente resultaat.

De creatie van een natuurlijke look

Het belangrijkste aan permanente make-up is dat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Niemand wil het alom bekende tattoo-effect. Daarom zetten wij bij Sarasin Beauty in op een zachte, natuurlijke look.

Dat doen we op twee manieren: door geen permanente- maar wel semipermanente make-up te gebruiken en door een persoonlijke aanpak te hanteren. Zo creëren we resultaten die aansluiten bij jouw unieke gelaatstrekken.

Geen permanente make-up maar semipermanente make-up

Hoewel de meeste mensen permanente make-up (PMU) kennen, is semipermanente make-up (SPMU) vaak onbekend terrein. Nochtans is semipermanente make-up de betere keuze als je permanente make-up op een natuurlijke manier wil aanbrengen.

Twee grote verschillen tussen PMU en SPMU

Er zijn twee grote verschillen tussen PMU en SPMU: de duurzaamheid van de resultaten en de ‘hardheid’ van de resultaten. Het resultaat van permanente make-up blijft ongeveer 10 jaar waar dat van semipermanente make-up 2 à 3 jaar blijft.

Na 2 à 3 jaar zie dat het resultaat van de behandeling vervaagt. Dat is echter geen probleem: je kan het dan laten bijwerken zodat het er fris en natuurlijk blijft uitzien.

Geen tattoo-effect met SPMU

Met ‘hardheid’ doelen we op het gevreesde ‘tattoo-effect’ van permanente make-up. Denk maar aan een eyeliner die te diep in de huid is aangebracht. Met semi permanente make-up zullen we dat tattoo-effect vermijden, omdat het pigment minder diep in de huid wordt aangebracht.

Sarasin Beauty genezen powderbrows
Sarasin Beauty SPMU powderbrows genezen na 1 sessie
Sarasin Beauty SPMU wenkbrauwen deepliner genezen
Sarasin Beauty microblading healed result

Daardoor zijn de resultaten ook veel zachter en natuurlijker en zijn ze vergelijkbaar met gewone make-up. In sommige gevallen lijkt het zelfs alsof je niets ‘laten doen’ hebt. Maar vergis je niet, met semipermanente make-up kan je ook heel uitgesproken resultaten creëren. Alles hangt af van jouw persoonlijke wensen en stijl!

Sarasin Beauty powderlips voor en na
Schoonheid is authenticiteit

Ieder gezicht is uniek, waardoor iedereen een ander pigment nodig heeft. Ook de vorm van de lippen, ogen of wenkbrauwen verschilt van persoon tot persoon, waardoor een subtiele nuance in de plaatsing van permanente make-up het grote verschil kan maken.

Daarnaast heeft iedereen een eigen stijl en andere wensen. De ene houdt van alles wat subtiel is, voor de andere mag het wat meer uitgesproken zijn. Het is ons doel om de permanente make-up zo aan te brengen dat het perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Samen richting het perfecte resultaat

Voor de behandeling bespreken we samen jouw wensen en verlangens, zodat we rekening kunnen houden met jouw preferenties. Daarna tekenen we alles uit op basis van jouw eisen. Zo kan je zien hoe het uiteindelijke resultaat er zal uitzien.

Nadat we samen overlegd hebben en jij het uitgetekende voorbeeld hebt goedgekeurd, gaan we over tot het permanente resultaat.

Met ‘hardheid’ doelen we op het gevreesde ‘tattoo-effect’ van permanente make-up. Denk maar aan een eyeliner die te diep in de huid is aangebracht. Met semi permanente make-up zullen we dat tattoo-effect vermijden, omdat het pigment minder diep in de huid wordt aangebracht.

Boek online je eerste consultatie

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij Nurse Karen of één van onze artsen om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren. De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Sarasin Beauty nabij Bornem: kwalitatieve permanente make-up door team van experten

 • Wat ons zo uniek maakt? Dat wij een uitgebreid team hebben met medewerkers die experten zijn in wat ze doen, en dat wij producten van de allerhoogste kwaliteit gebruiken om jou te behandelen
 • Al onze experten hebben een intensieve opleiding gevolgd en hebben meer dan vijf jaar ervaring. Zo garanderen wij jou een veilige behandeling en een hoge kwaliteit van de resultaten van onze behandelingen.
 • Je krijgt voldoende uitleg over het voorloop van de behandeling en de nazorg voor de PMU wordt aangebracht. Zo hoef je je nooit aan verrassing te verwachten in onze studio.

Permanente make-up Bornem: voor elke behandeling of techniek een expert

 • De beste resultaten van PMU worden verwezenlijkt door een specialist. Daarom zijn wij heel trots te kunnen zeggen dat onze medewerkers gespecialiseerd zijn in een specifieke zone van het gelaat en soms zelfs techniek of methode.
 • Dat laat hen toe zich te verdiepen in hun specialiteit, waardoor ze een sterk ontwikkeld esthetisch inzicht hebben én jouw permanente make-up heel precies en gepersonaliseerd kunnen aanbrengen. Dat vertaalt zich natuurlijk in prachtige resultaten.
 • Van het pigmenteren van de lippen en shapen van wenkbrauwen tot het plaatsen van een lijntje onder de ogen en tepeltatoeages: voor alles hebben wij een specialist in huis. Daarenboven zorgen we ervoor dat onze werknemers zich continu bijscholen.
MEER OVER DEZE BEHANDELING

Apparatuur van de beste kwaliteit

Wij werken enkel in de meest hygiënische omstandigheden en met de beste producten en apparatuur. Dat wil ook zeggen dat onze pigmenten puur en betrouwbaar zijn. Zo zijn ze bijvoorbeeld vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen.

Wij hebben ook verdovende middelen ter beschikking om de pijn bij jouw behandeling te beperken, zoals een verdovende crème van chirurgische kwaliteit of een verdovende prik. Over het algemeen doet een behandeling met permanente make-up niet per se pijn.

Bambi Eyes: dé eyeliner voor de beginner

Hou je van een natuurlijke look? Dan kies je best voor onze optie Bambi eyeliner, een van onze strakste eyeliners. Bij deze behandeling brengen we een lijntje aan op het bovenste ooglid. Je kan zelf bepalen of je een heel fijn lijntje of een iets dikker lijntje wil.

Sarasin Beauty bambi eyes semi permanente eyeliner

Secret liner: een subtiele maar sterke eyeliner

Bij de secret liner behandeling brengen we een lijntje aan net boven de wimperlijn en iets daarboven. Deze eyeliner helpt de natuurlijke schoonheid van jouw wimpers te accentueren zonder dat je valse wimpers nodig hebt! Voor mensen die de Bambi eyeliner iets te subtiel vinden, is de secret liner een goede optie.

 

Sarasin Beauty secret liner SPMU

Prestige liner: dikkere eyeliner voor een mysterieuze en krachtige look

Onze prestige liner geeft een iets meer uitgesproken resultaat doordat er met een dikker lijntje wordt gewerkt. Ideaal voor als je ogen iets meer intensiteit nodig hebben! Omdat wij bij Sarasin Beauty alleen werken met specialisten in permanente make-up, kan je er zeker van zijn dat jouw prestige eyeliner de perfecte shape zal hebben.

Sarasin Beauty Prestige eyeliner semi permanent

Stardust liner: geen strak lijntje maar eyeliner met een schaduweffect

Ga jij graag all-out met je make-up? Dan is de stardust liner een geweldige optie voor een voller effect! Zeker voor wie dagelijks oogschaduw draagt of zijn eyeliner vervaagt om een schaduweffect te creëren is dit de ideale optie.

Sarasin Beauty secretl iner stardust semi permanent

Ombré-powder-brows: perfect voor mensen met dunne of asymmetrische wenkbrauwen

Met Ombré-powder-brows zorg je voor mooie, volle en symmetrische wenkbrauwen. Deze behandeling is perfect voor mensen die gewoonlijk elke dag de wenkbrauwen shapen of inkleuren en over het algemeen een voller effect willen. Met onze permanente make-up hoef je die struggle niet meer te ondergaan!

Dermatopigmentatie_Powderbrows-by-chabeli_202112-300x300

Baby lips voor mensen met weinig lipkleur of asymmetrische lippen

Baby lips zijn de meest natuurlijke optie. Dit is voor mensen die de lippen een tikkeltje groter willen maken, asymmetrie willen herstellen of een mooie vorm willen creëren. Perfect voor mensen die niet willen dat je ziet dat ze permanente make-up hebben laten doen.

Lip pigmentatie

Powder lips: natuurlijke lippen met perfecte shaping en kleur

Met de powder lips techniek maken we zowel de kleur als de shaping van jouw lippen optimaal met permanente make-up. Perfect om bijvoorbeeld komaf te maken met een vale, doffe teint en zo de uitstraling van het gezicht te verfrissen.

Lip pigmentatie

Bardot full lips voor uitgesproken en volle lippen met pigment

Mag het voor jou wat meer uitgesproken en heeft je blik wat meer intensiteit nodig? Dan zijn de Bardot full lips the way to go! Met deze permanente make-up straal je de hele dag door.

Permanente make-up Beveren: boek een afspraak bij Sarasin Beauty

Woon je in, om of bij Bornem en heb je besloten dat je permanente make-up wil? Dan kunnen wij bij Sarasin Beauty een resultaat neerzetten dat bij jouw persoonlijke wensen en gelaatstrekken past. We creëren voor jou een natuurlijk en mooi resultaat en streven in al onze behandelingen naar perfectie.

Boek nu je afspraak of bekijk welke behandelingen wij aanbieden. Wij staan garant voor pijnloze behandelingen van de huid, waarbij hygiëne centraal staat. Sarasin Beauty is dé referentie voor permanente make-up in de provincie Antwerpen en zelfs in heel Vlaanderen.

Niet zeker wat je wil of welk resultaat bij jou past? Contacteer ons gerust voor een consultatie zodat je een beroep kan doen op het advies van een van onze experten in ons salon. Tot binnenkort?

Win tijd in de ochtend!

Kies voor Semi Permanente Make-up

Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up