Spring naar de inhoud

Permanente make-up Brasschaat bij Sarasin Beauty

Heb je er ook genoeg van om elke dag tijd te verliezen met het streven naar een perfecte look? Stel het je voor: make-up die de hele dag blijft zitten. Dat kan zomaar met permanente make-up! Lees hier wat Sarasin Beauty  jou kan bieden.

PRIJS

€ 200

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Sarasin Beauty bevindt zich in Sint-Martens-Latem, een klein uurtje rijden van Brasschaat. De rit is echter niets vergeleken met de mooie resultaten die je ervoor terugkrijgt! De effecten van permanente make-up blijven een hele poos zichtbaar – dat is de autorit dus zeker waard!

Sarasin Beauty Antwerpen

Lees verder onder de foto

MEER OVER DEZE BEHANDELING

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up (PMU) is een techniek waarbij pigment met een hele fijne naald in de huid wordt aangebracht. Daardoor blijft de make-up langer op je huid aanwezig zonder dat je hem dagelijks moet aanbrengen of bijwerken.

Is er een verschil met semi-permanente make-up?

 • Bij Sarasin Beauty werken we niet met permanente make-up maar met een andere techniek: semi-permanente make-up (ook wel afgekort als SPMU). In de praktijk worden deze termen echter vaak door elkaar gebruikt.
 • Het verschil tussen de twee technieken zit enerzijds in de duurzaamheid van de resultaten. PMU blijft namelijk 10 jaar in de huid aanwezig terwijl de resultaten van SPMU eerder 2 à 3 jaar zichtbaar blijven.
 • Anderzijds zit er ook een verschil in het effect van de resultaten. Zo ziet het resultaat van SPMU er veel zachter en natuurlijker uit dan het resultaat van PMU. Je zal met SPMU geen tattoo-effect hebben, wat je bij PMU wel hebt.

Is de behandeling pijnlijk?

 • Sommige mensen vragen zich af of een PMU-behandeling pijn doet. Geen zorgen, dat valt heel goed mee! Twijfel je echter toch aan je pijngrens of weet je van jezelf dat je een lage pijngrens hebt? Dan kunnen we dankzij onze samenwerking met esthetisch artsen ook een verdoving toedienen.
 • Dat kan in de vorm van een verdovend prikje of met een verdovende zalf van chirurgische kwaliteit. Daarmee worden alle mogelijke ongemakken zoveel mogelijk tot een minimum herleid.

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Permanente make-up kan dankzij de kleur of vorm jouw natuurlijke schoonheid subtiel accentueren – en je hoeft er zelf niet eens moeite voor te doen! Op maat van jouw wensen meten we je een nieuwe look aan waar je jarenlang van kan genieten.

Sarasin Beauty: dé experts in permanente make-up nabij Brasschaat

Ons team bestaat uit medisch geschoolde medewerkers. Hierdoor realiseren we niet alleen goede resultaten met permanente make-up, door hun medische achtergrond zorgt ons team ook voor hygiënische en veilige werkomstandigheden. Lees hieronder waarom je bij ons in goede handen bent!

Gespecialiseerde medewerkers bij Sarasin Beauty nabij Brasschaat

 • Al onze medewerkers zijn specialisten in specifieke zones van het gezicht of behandelingen. Op die manier weten ze perfect waar ze mee bezig zijn en kunnen ze jou een mooi resultaat garanderen. Kies hier welke PMU artiest het best bij jouw behandeling past!

Experten met ervaring

 • Alle specialisten uit ons salon hebben al honderden behandelingen en vele jaren ervaring achter de rug. Hierdoor kunnen ze werken met elk huidtype en weten ze welke technieken voor jou geschikt zijn.

Op de hoogte van innovaties

 • Zelfs de combinatie van specialisatie en jarenlange ervaring is voor ons niet genoeg. Om echte kwaliteit te garanderen volgt ons team regelmatig bijscholingen en interne opleidingen. Zo blijven we op de hoogte van de beste en nieuwste technieken in het veld!

Waarom Sarasin Beauty kiezen voor jouw permanente make-up bij Brasschaat?

Lippen, eyeliner, wenkbrauwen – voor behandelingen van al deze zones kun je bij Sarasin Beauty terecht. Maar waarom zou je nu van Brasschaat in de provincie Antwerpen naar ons salon in Sint-Martens-Latem komen? Dat leggen we je hieronder graag uit!

Hoge kwaliteit van producten en behandelingen

Niet alleen onze zorg, ook onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit. Het correct gebruik van de jusite producten heeft namelijk een grote invloed op het uiteindelijke resultaat.

Daarom werken we bij Sarasin Beauty met een hoogkwalitatief pigment dat puur en betrouwbaar is. Ook zijn onze producten vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen. Op die manier ziet jouw nieuwe look er niet alleen geweldig uit, het is ook veilig en hygiënisch.

Dermatopigmentatie Browmapping pmu Blog

Persoonlijke aanpak

In ons instituut gaan we er prat op alle klanten een persoonlijke aanpak te bieden. Dat betekent dat we voor jouw behandeling bespreken wat jij van de permanente make-up verwacht. Ook tekenen we het uiteindelijke resultaat eerst uit zodat jij kan beslissen hoe je de eyeliner, wenkbrauwen of lippen permanent wil maken.

Diverse behandelingen met permanente make-up bij Sarasin Beauty

Bij Sarasin Beauty bieden we behandelingen  aan met permanente make-up van diverse zones: de wenkbrauwen, lippen en ogen. We geven je hier graag een overzicht van de mogelijkheden.

Permanente make-up nabij Brasschaat: SPMU wenkbrauwen

 • Je wenkbrauwen zijn een belangrijk deel van je gezicht. Mooie wenkbrauwen geven je namelijk een meer symmetrisch uiterlijk, wat ervoor zorgt dat je als aantrekkelijker wordt ervaren.
 • We gebruiken de Powder Brows techniek om jouw wenkbrauwen helemaal tot hun recht te laten komen.
Sarasin Beauty genezen powderbrows
Sarasin Beauty SPMU powderbrows genezen na 1 sessie
Sarasin Beauty SPMU wenkbrauwen deepliner genezen
Sarasin Beauty microblading healed result

Permanente make-up nabij Brasschaat: SPMU lippen

 • Ook je lippen kunnen we op een subtiele manier een andere look geven. In dit geval wordt met onze pigmentatie-techniek kleur aangebracht in je lippen.
 • Afhankelijk van jouw wensen kan je kiezen tussen verschillende technieken. Je hebt keuze uit: powder lipsbaby lips en bardot lips.

Twijfel je nog welke techniek je lippen het best tot hun recht laat komen? Laat ons dat dan zeker op voorhand weten. Zo kunnen we extra tijd inplannen tijdens je afspraak om met onze specialisten alle mogelijkheden te bespreken.

Lip pigmentatie
Lip pigmentatie
Babylips
Baby lips na behandeling bij sarasin clinic voor en na

Permanente make-up nabij Brasschaat: SPMU ogen

 • Voor je ogen bieden we permanente eyeliner aan. Met deze permanente make-up worden je ogen echte eyecatchers!
 • Ook hiervoor bestaan verschillende technieken. Je kan kiezen tussen Prestige eyelinerStardust linerBambi eyes/Deepliner/Infra-liner en Secret liner. Afhankelijk van jouw voorkeuren kan je voor een meer natuurlijk of een meer uitgesproken resultaat gaan.
Sarasin Beauty deepliner genezen
Sarasin Clinic blog tips er jong uitzien
Sarasin Beauty genezen resultaat secret liner Kim
Sarasin Beauty SPMU deepliner genezen

Kies voor permanente make-up nabij Brasschaat bij Sarasin Beauty!

Ben je klaar voor een permanente make-upbehandeling van Sarasin Beauty? Of wil je nog meer weten over PMU? Neem voor een consultatie of afspraak contact met ons op. We hopen je binnenkort in ons instituur te verwelkomen!

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.