Spring naar de inhoud

Sarasin Beauty nabij Ekeren: permanente make-up met kwaliteitsvolle en natuurlijke resultaten

Ben je op zoek naar een expert in het plaatsen van natuurlijk ogende permanente make-up (PMU) nabij Ekeren? Dan is Sarasin Beauty de beste keuze in België. Wij bieden professionele behandelingen door een medisch-esthetisch geschoold team.

Onze praktijk bevindt zich op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem, vlak naast de snelweg. Vanuit Ekeren is het slechts een klein uurtje rijden naar onze clinic. Je kan jouw wagen steeds kwijt op onze ruime, gratis parking vlak voor de deur.

Of wij echt de beste behandelingen aanbieden? Ontdek het zelf door de voor- en nafoto’s op onze website te bekijken of door de vele positieve reviews te lezen die onze klanten op onze website en op Google over ons schreven!

PRIJS

Vanaf € 200

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Sarasin Beauty Antwerpen Brugge

Waarom kiezen voor Sarasin Beauty voor permanente make-up

Waarom zou je nu voor  in Sint-Martens-Latem kiezen als er in Ekeren ook een schoonheidssalon of schoonheidsspecialiste is die behandelingen met PMU aanbiedt?

  • Wij werken uitsluitend met specialisten en onze apparatuur en producten zijn van de allerhoogste kwaliteit.
  • Elk van onze medewerkers heeft zich gespecialiseerd in één type behandeling.
  • Door in te zetten op kwaliteit zijn wij in staat om heel natuurlijke resultaten neer te zetten die echt bij jou passen.
  • Goed alternatief voor mensen met een allergie aan make-up producten
  • Kan helpen littekens op zowel de lippen als ogen te camoufleren

Lees verder onder de foto

Foto’s van resultaten permanente make-up Sarasin Beauty

Benieuwd hoe wij de natuurlijke schoonheid van jouw gezicht kunnen accentueren met PMU? Hieronder zie je enkele foto’s van resultaten die wij voor onze klanten hebben neergezet.

Je kan bij ons terecht voor de wenkbrauwen (Ombré Powder Brows), lippen (Baby Lips, Powder Lips en Bardot Lips) en eyeliner (Bambi Liner/Infraliner, Secret Liner, Prestige Liner en Stardust). Dankzij PMU ben je verlost van je dagelijkse schoonheidszorgen en hoef je niet meer elke dag moeite te doen voor een presentabel uiterlijk. Met PMU hoef je je ook nooit meer zorgen te maken dat je make-up uitloopt tijdens het sporten of bij regen. 

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner
Sarasin Beauty secret eyeliner Julie
Sarasin Beauty StardustLiner Julie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty powderlips SPMU
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

De meest natuurlijke resultaten met semipermanente make-up

Hoewel de meeste mensen permanente make-up kennen, is semipermanente make-up (SPMU) vaak onbekend terrein. Nochtans is semipermanente make-up de beste en meest moderne keuze als je PMU op een natuurlijke manier wil aanbrengen.

Twee grote verschillen tussen PMU en SPMU

Er zijn twee grote verschillen tussen PMU en SPMU: de duurzaamheid of ‘houdbaarheid’ van de resultaten en de ‘hardheid’ van de resultaten. Met PMU zal je na ongeveer 10 jaar een nieuwe behandeling nodig hebben, bij SPMU is er al na 2 of 3 jaar een nieuwe behandeling nodig. 

Een bijwerking van PMU is echter wel dat je het risico loopt dat tijdens de laatste jaren van je PMU de resultaten vager zullen worden. Onder andere om die reden werken we bij Sarasin Beauty enkel met SPMU. 

Wat we met hardheid bedoelen, is het gevreesde ‘tattoo-effect’ van PMU. De resultaten zijn vaak redelijk hard, waardoor het eerder gaat lijken op een cosmetische tatoeage. Met semipermanente make-up zullen we dat tattoo-effect vermijden. 

PMU wordt heel diep in de huid aangebracht, waardoor de extra bijwerking van het ‘harde’ effect ontstaat. SPMU brengen we minder diep in de huid aan, waardoor de resultaten veel zachter en natuurlijker ogen en je die bijwerking van hardheid niet hebt. 

Persoonlijke aanpak voor PMU die bij jou past

Ieder gezicht is uniek, waardoor iedereen een ander pigment nodig heeft. Ook de vorm van de lippen, ogen of wenkbrauwen verschilt van persoon tot persoon, waardoor een subtiele nuance in de plaatsing van PMU het grote verschil kan maken. 

Daarnaast heeft iedereen een eigen stijl en andere wensen. De ene houdt van alles wat subtiel is, voor de andere mag het wat meer uitgesproken zijn. Het is ons doel om de permanente make-up zo aan te brengen dat het perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Wij luisteren naar jouw voorkeuren en schoonheidszorgen

Voor de behandeling bespreken we samen jouw wensen en verlangens. Daarna tekenen we alles uit op basis van jouw eisen. Nadat we samen overlegd hebben en jij het uitgetekende voorbeeld hebt goedgekeurd, gaan we over tot het aanbrengen van pigment voor het permanente resultaat.

De creatie van een natuurlijke look

  • Het belangrijkste aan permanente make-up is dat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Niemand wil het alom bekende tattoo-effect. Daarom zetten wij bij Sarasin Beauty in op een zachte, natuurlijke look
  • Dat doen we op twee manieren: door geen permanente- maar wel semipermanente make-up te gebruiken en door een persoonlijke aanpak te hanteren. Zo creëren we resultaten die aansluiten bij jouw unieke gelaatstrekken.

Geen permanente make-up maar semipermanente make-up

Hoewel de meeste mensen permanente make-up (PMU) kennen, is semipermanente make-up (SPMU) vaak onbekend terrein. Nochtans is semipermanente make-up de betere keuze als je permanente make-up op een natuurlijke manier wil aanbrengen.

Twee grote verschillen tussen PMU en SPMU
  • Er zijn twee grote verschillen tussen PMU en SPMU: de duurzaamheid van de resultaten en de ‘hardheid’ van de resultaten. Het resultaat van permanente make-up blijft ongeveer 10 jaar waar dat van semipermanente make-up 2 à 3 jaar blijft. 
  • Na 2 à 3 jaar zie dat het resultaat van de behandeling vervaagt. Dat is echter geen probleem: je kan het dan laten bijwerken zodat het er fris en natuurlijk blijft uitzien.
Geen tattoo-effect met SPMU
  • Met ‘hardheid’ doelen we op het gevreesde ‘tattoo-effect’ van permanente make-up. Denk maar aan een eyeliner die te diep in de huid is aangebracht. Met semi permanente make-up zullen we dat tattoo-effect vermijden, omdat het pigment minder diep in de huid wordt aangebracht.

Daardoor zijn de resultaten ook veel zachter en natuurlijker en zijn ze vergelijkbaar met gewone make-up. In sommige gevallen lijkt het zelfs alsof je niets ‘laten doen’ hebt. Maar vergis je niet, met semipermanente make-up kan je ook heel uitgesproken resultaten creëren. Alles hangt af van jouw persoonlijke wensen en stijl!

Schoonheid is authenticiteit

Ieder gezicht is uniek, waardoor iedereen een ander pigment nodig heeft. Ook de vorm van de lippen, ogen of wenkbrauwen verschilt van persoon tot persoon, waardoor een subtiele nuance in de plaatsing van permanente make-up het grote verschil kan maken.
 
Daarnaast heeft iedereen een eigen stijl en andere wensen. De ene houdt van alles wat subtiel is, voor de andere mag het wat meer uitgesproken zijn. Het is ons doel om de permanente make-up zo aan te brengen dat het perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid

Samen richting het perfecte resultaat


Voor de behandeling bespreken we samen jouw
wensen en verlangens, zodat we rekening kunnen houden met jouw preferenties. Daarna tekenen we alles uit op basis van jouw eisen. Zo kan je zien hoe het uiteindelijke resultaat er zal uitzien.
 Nadat we samen overlegd hebben en jij het uitgetekende voorbeeld hebt goedgekeurd, gaan we over tot het permanente resultaat.

Sarasin Beauty SPMU Powderbrows
Ombre powder brow bij man voor en na foto - sarasin clinic
Powerbrows voor en na Sarasin Clinic

Sarasin Beauty: kwalitatieve PMU door team van experten

Wat ons zo uniek maakt? Dat wij een uitgebreid team hebben met medewerkers die experten zijn in wat ze doen, en dat wij producten van de allerhoogste kwaliteit gebruiken om jou te behandelen.

Al onze medewerkers hebben al meer dan vijf jaar ervaring en zijn specialisten in wat ze doen. Zo garanderen wij jou een veilige behandeling en een hoge kwaliteit van de resultaten van onze behandelingen. 

Voor elke behandeling of techniek een expert

De beste resultaten van PMU worden verwezenlijkt door een specialist. Daarom zijn wij heel trots te kunnen zeggen dat onze medewerkers gespecialiseerd zijn in een specifieke zone van het gelaat en soms zelfs techniek of methode.

Dat laat hen toe zich te verdiepen in hun specialiteit, waardoor ze een sterk ontwikkeld esthetisch inzicht hebben én jouw PMU heel precies en gepersonaliseerd kunnen aanbrengen. Dat vertaalt zich natuurlijk in prachtige resultaten.

Van het pigmenteren van de lippen en shapen van wenkbrauwen tot het plaatsen van een lijntje onder de ogen en tepeltatoeages: voor alles hebben wij een specialist in huis. Daarenboven zorgen we ervoor dat onze werknemers zich continu bijscholen.

Apparatuur van de beste kwaliteit

Wij werken enkel in de meest hygiënische omstandigheden en met de beste producten en apparatuur. Dat wil ook zeggen dat onze pigmenten puur en betrouwbaar zijn. Zo zijn ze bijvoorbeeld vrij van nikkel en AZO-kleurstoffen

Wij hebben ook verdovende middelen ter beschikking om de pijn bij jouw behandeling te beperken, zoals een verdovende crème van chirurgische kwaliteit of een verdovende prik. Over het algemeen doet een behandeling met PMU niet per se pijn. 

Om het gemak tijdens de behandeling echter te vergroten of om tegemoet te komen aan mensen met een lage pijngrens, hebben wij wel opties voor verdoving. Je kiest natuurlijk zelf of je een beroep wil doen op deze verdovende middelen of niet. Onze specialisten nemen ruimschoots de tijd om met jou de behandeling te overlopen en alles uit te leggen. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken.

Resultaten van permanente make-up bij Sarasin Beauty

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner
Sarasin Beauty secret eyeliner Julie
Sarasin Beauty StardustLiner Julie
Lip pigmentatie
Sarasin Beauty powderlips SPMU
Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Wil je graag meer resultaten zien? Bekijk hier onze voor- en na pagina!

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Semi Permanente Make Up Eyeliner
Bambi Liner bovenaan€200
Secret Liner Bovenaan€200
Prestige Liner Bovenaan€250
Extra Stardust op gelijk welke liner+ €50
Eyeliner onderaan€150
Touch Up Eyeliner*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je eyeliner SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.
Semi Permanente Make Up Lippen
Lippigmentatie€400
Touch Up Lippigmentatie*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je lippen SMPU boeken tussen 4 en 6 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Bambi Eyes: dé eyeliner voor de beginner

Hou je van een natuurlijke look? Dan kies je best voor onze optie Bambi eyeliner, een van onze strakste eyeliners. Bij deze behandeling brengen we een lijntje aan op het bovenste ooglid. Je kan zelf bepalen of je een heel fijn lijntje of een iets dikker lijntje wil.

Sarasin Beauty Angel Kim Bambi Deep liner

Secret liner: een subtiele maar sterke eyeliner

Bij de secret liner behandeling brengen we een lijntje aan net boven de wimperlijn en iets daarboven. Deze eyeliner helpt de natuurlijke schoonheid van jouw wimpers te accentueren zonder dat je valse wimpers nodig hebt! Voor mensen die de Bambi eyeliner iets te subtiel vinden, is de secret liner een goede optie.

Sarasin Beauty Angel Kim Secret liner

Prestige liner: dikkere eyeliner voor een mysterieuze en krachtige look

Onze prestige liner geeft een iets meer uitgesproken resultaat doordat er met een dikker lijntje wordt gewerkt. Ideaal voor als je ogen iets meer intensiteit nodig hebben! Omdat wij bij Sarasin Beauty alleen werken met specialisten in permanente make-up, kan je er zeker van zijn dat jouw prestige eyeliner de perfecte shape zal hebben.

Sarasin Beauty Prestige eyeliner semi permanent

Stardust liner: geen strak lijntje maar eyeliner met een schaduweffect

Ga jij graag all-out met je make-up? Dan is de stardust liner een geweldige optie voor een voller effect! Zeker voor wie dagelijks oogschaduw draagt of zijn eyeliner vervaagt om een schaduweffect te creëren is dit de ideale optie.

Sarasin Beauty StardustLiner Julie

Ombré-powder-brows: perfect voor mensen met dunne of asymmetrische wenkbrauwen

Met Ombré-powder-brows zorg je voor mooie, volle en symmetrische wenkbrauwen. Deze behandeling is perfect voor mensen die gewoonlijk elke dag de wenkbrauwen shapen of inkleuren en over het algemeen een voller effect willen. Met onze permanente make-up hoef je die struggle niet meer te ondergaan!

Sarasin Beauty Chiara SPMU powderbrows

Baby lips voor mensen met weinig lipkleur of asymmetrische lippen

Baby lips zijn de meest natuurlijke optie. Dit is voor mensen die de lippen een tikkeltje groter willen maken, asymmetrie willen herstellen of een mooie vorm willen creëren. Perfect voor mensen die niet willen dat je ziet dat ze permanente make-up hebben laten doen.

Lip pigmentatie

Powder lips: natuurlijke lippen met perfecte shaping en kleur

Met de powder lips techniek maken we zowel de kleur als de shaping van jouw lippen optimaal met permanente make-up. Perfect om bijvoorbeeld komaf te maken met een vale, doffe teint en zo de uitstraling van het gezicht te verfrissen.

Lip pigmentatie

Bardot full lips voor uitgesproken en volle lippen met pigment

Mag het voor jou wat meer uitgesproken en heeft je blik wat meer intensiteit nodig? Dan zijn de Bardot full lips the way to go! Met deze permanente make-up straal je de hele dag door.

Sarasin Beauty Bardot lips semi permanente make up

Permanente make-up Ekeren: boek een afspraak bij Sarasin Beauty

Boek nu je afspraak of bekijk welke behandelingen wij aanbieden. Wij staan garant voor pijnloze behandelingen van de huid, waarbij hygiëne centraal staat. Sarasin Beauty is dé referentie voor permanente make-up in de provincie Antwerpen en zelfs in heel Vlaanderen.

Niet zeker wat je wil of welk resultaat bij jou past? Contacteer ons gerust voor een consultatie zodat je een beroep kan doen op het advies van een van onze experten in ons salon. Tot binnenkort?