Spring naar de inhoud

Powder Brows prijs

Powder Brows (ook wel gekend als Ombré Brows) zijn dé nieuwste trend inzake permanente make-up. Maar hoeveel betaal je voor zo’n set prachtige wenkbrauwen? Bij Sarasin Beauty is de prijs voor een Powder Brows behandeling 350 euro.

De prijs van een behandeling voor Powder Brows wordt vooral bepaald door de kwaliteit van de gebruikte pigmenten en door de ervaring van de persoon die de behandeling uitvoert.

We sommen voor jou alles op over de prijs van een Powder Brows behandeling. Zo vertellen we je waarom je moet opletten voor heel goedkope behandelingen met permanente make-up en wat je kan verwachten van een Powder Brows behandeling bij Sarasin Beauty.

PRIJS

€ 350

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Powder Brows: wat zijn het?

Powder Brows zijn een vorm van permanente make-up (PMU). Dat houdt in dat er tijdens de behandeling met een PMU-apparaat met een heel fijn naaldje pigment wordt aangebracht in de huid. Zo verkrijg je mooie, volle wenkbrauwen.

Bij een Powder Brows behandeling gaan we het pigment zo aanbrengen dat we een subtiel poedereffect creëren. Daarbij wordt de wenkbrauw op subtiele wijze ingeschaduwd doordat er semipermanente make-up (SPMU) wordt aangebracht tussen de wenkbrauwhaartjes.

Lees verder onder de foto

Sarasin Beauty microblading wenkbrauwen banner

Powder Brows: voor wie?

Powder Brows zijn geschikt voor alle huidtypes: vette huid, droge huid en ‘normale’ huid. We raden ze vooral aan voor mensen die normaal met een wenkbrauwpotlood of met poeder de wenkbrauwen opvullen.

Ook is het belangrijk dat je nog eigen wenkbrauwhaartjes hebt om mooie wenkbrauwen te verkrijgen met een Powder Brows behandeling. Is dat bij jou niet het geval? Geen nood! Op het einde van dit artikel geven we alternatieven voor PMU van de wenkbrauwen.

Powder Brows bij Sarasin Beauty: prijs-kwaliteit

Bij Sarasin Beauty krijg je voor de prijs die je betaalt voor Powder Brows een hele hoge kwaliteit. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Lees gerust de vele positieve reviews die onze klanten achterlieten op onze website en op Google!

Ben je eerder van het principe ‘eerst zien en dan geloven’? Bekijk dan zeker onze voor- en nafoto’s zodat je een idee krijgt van wat wij voor jou kunnen verwezenlijken.

Ombré Powder Brows voor een natuurlijk ogende look

Bij Sarasin Beauty werken wij niet alleen met Powder Brows, maar met Ombré Powder Brows. Het verschil tussen de twee is subtiel, maar het zorgt wel voor een veel natuurlijker ogend eindresultaat.

De techniek die gebruikt wordt bij Ombré Powder Brows zorgt voor een licht kleurverloop in de wenkbrauwen. Daardoor is het effect van de behandeling veel natuurlijker dan bij de klassieke Powder Brows behandeling.

Powder Brows behandeling door experten

  • Als je kiest voor PMU maak je een beslissing over iets dat gedurende lange tijd op jouw gezicht aanwezig blijft. Natuurlijk is het dan belangrijk dat je de persoon die jouw permanente make-up aanbrengt vertrouwt.
  • Bij Sarasin Beauty werken wij enkel met experten inzake (S)PMU. Zij hebben allemaal testen doorlopen om hun expertise aan te tonen en kunnen ook meerdere jaren ervaring voorleggen.
  • Zij hebben daardoor een goed ontwikkeld esthetisch inzicht en kunnen jou adviseren welke pigmentatie en welk eindresultaat er bij jouw gezicht passen. Daarenboven hebben ze door hun ervaring een hoge graad van perfectie en fijngevoeligheid ontwikkeld.

Powder Brows met pigmenten van de hoogste kwaliteit

Bij Sarasin Beauty zetten onze experten jouw Powder Brows met pigmenten van de hoogste kwaliteit. Daardoor zijn onze pigmenten puur en betrouwbaar en vrij van zware metalen, AZO-kleurstoffen en nikkel.

Ook de apparaten voor onze permanente make-up zijn van de beste kwaliteit. Door te investeren in kwalitatief hoogstaande producten kunnen wij jou de mooiste resultaten geven voor de permanente make-up van jouw wenkbrauwen.

Permanente make-up wenkbrauwen die voldoet aan jouw persoonlijke wensen

Daarenboven zorgen wij ervoor dat we een pigment kiezen dat bij jouw wenkbrauwen past. We kijken naar de karakteristieken van jouw gezicht en luisteren naar wat jij graag wil. Uiteindelijk beslissen we samen welke pigment er gekozen wordt en hoe we het aanbrengen.

Semipermanente make-up voor een natuurlijk resultaat

Als je denkt aan permanente make-up denk je waarschijnlijk aan permanente wenkbrauwen. De resultaten van permanente make-up zijn echter helemaal niet permanent. Ze blijven gemiddeld zo’n tien jaar aanwezig in de wenkbrauwen.

We zien echter dat de resultaten er na tien jaar veel minder mooi en verzorgd uitzien. Daarenboven zijn de resultaten met PMU vaak heel hard, waardoor ze een tattoo-effect geven.

Semipermanente make-up als alternatief

Waar je met PMU vaak harde en onnatuurlijke resultaten krijgt, geniet je met SPMU van een heel zachte en natuurlijke look. Dat komt doordat de pigmenten bij deze techniek minder diep in de lederhuid geplaatst worden.

De techniek met semipermanente make-up is minder duurzaam dan PMU. De pigmenten blijven gemiddeld 2 à 3 jaar op het gezicht aanwezig. Je kan de behandeling echter wel zoveel herhalen als nodig is om de wenkbrauwen mooi te houden.

Prijs van een touch-upbehandeling en nabehandeling

  • Hoelang de pigmenten precies houden in de wenkbrauwen is afhankelijk van persoon tot persoon. Vaak is dat, zoals hierboven gezegd werd, 2 à 3 jaar. Daarna zal je een nieuwe behandeling nodig hebben. 
  • De prijs hiervoor is dezelfde als de prijs die je betaalt om Powder Brows te laten zetten. Het leuke aan Powder Brows is dat als je na 2 of 3 jaar graag eens iets anders wil (bijvoorbeeld een ander kleurtje, een ander kleurverloop…) dat dat gewoon kan!

Prijs nabehandeling PMU wenkbrauwen

  • Direct na de behandeling zal het lijken alsof jouw wenkbrauwen erg donker zijn. Na ongeveer drie weken zal je het uiteindelijke resultaat zien van de pigmentatie. Na zes weken kunnen we zien of je nog een nabehandeling nodig hebt.
  • Daarbij kijken we of er nog iets meer pigment moet worden aangebracht in jouw wenkbrauwen en of er nog kleine details zijn die je graag anders zou zien. Er worden ook plekken bijgevuld waar het pigment bij de eerste behandeling niet goed gepakt heeft. De prijs van een nabehandeling voor Powder Brows bedraagt 50 euro.

Powder Brows: de resultaten van Sarasin Beauty

Sarasin Beauty SPMU Powderbrows
Ombre powder brow bij man voor en na foto - sarasin clinic
Powerbrows voor en na Sarasin Clinic

Prijs Powder Brows Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Boek een afspraak bij Sarasin Beauty voor Powder Brows

Ben jij klaar om met permanente make-up op een natuurlijke manier de perfecte wenkbrauw te krijgen? Boek dan nu je afspraak bij Sarasin Beauty.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen over Powder Brows (prijs)

Is een Ombré Powder Brows behandeling pijnlijk?

Heb ik een touch up nodig na een Ombré Powder Brows behandeling?

Welk resultaat mag ik verwachten na mijn Ombré Powder Brows behandeling?

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?