Spring naar de inhoud

W-Brows

Aangezien W-Brows een verouderde techniek is, bieden we deze behandeling niet meer aan. Daarom raden we sterk aan om te kiezen voor Powder Brows, deze techniek ziet er natuurlijker uit en is minder pijnlijk.

PRIJS

€ 500

BEHANDELTIJD

120 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

Wat zijn W-Brows?

Net zoals bij microblading zijn W-Brows een hairstroke techniek deze kan je manueel (handtool) of machinaal plaatsen. We zetten de haarlijntjes meer in een gebogen vorm en iets verder uit elkaar zodat je de typische doorkijk creëert . De W-Brows zijn over het algemeen iets dikker dan de klassieke microblading. De W-brows techniek werd ontworpen door Nataliya Yeremenko en is ondertussen ontzettend populair aan het worden voor mensen die hyperrealistische wenkbrauwen wensen.

Resultaat: hyper realistische, en natuurlijke wenkbrauwen. Ook wel de messy wenkbrauw-look genoemd.

Lees verder onder de foto

MEER OVER DEZE BEHANDELING
Sarasin Beauty microblading wenkbrauwen banner

Hoe verloopt een W-Brows behandeling?

  • De PMU artiest bespreekt samen met jou al jouw wensen en geeft advies. Vervolgens begint ze met de browmapping. Hierbij meet ze alles op, aan de hand van verschillende meetinstrumenten om zo de ideale wenkbrauwen te bekomen die bij jouw gezicht passen.
  • Vervolgens geeft ze jou de spiegel aan zodat je vooraf de vorm kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast. Wanneer je akkoord gaat, begint ze aan de behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld 2 u.

Doet een W-Brows behandeling pijn?

Pijn is uiteraard relatief en persoons gebonden maar wij opteren om een lichte lokale verdoving te geven, dit kan je vergelijken zoals een prikje bij de tandarts. Niet zo aangenaam maar daarna kan je heel ontspannen en zonder gevoel de behandeling ondergaan. De reden waarom we kiezen voor lokale verdoving zit hem in 3 voordelen:

  1. Dankzij de adrenaline worden oppervlakkige bloedvaatjes tijdelijk dichtgezet waardoor er geen tot veel minder kans op het verlies van bloed/lymfevocht is. Hierdoor blijft de kleur direct in de oppervlakkige huid zitten zonder dat we teveel over dezelfde haarstrokes moeten gaan wat resulteert in uiterst zuivere haarstrokes. Bekijk dit filmpje waarin we tonen hoe de haartrokes eruit zien.
  2. Er zijn van die mensen die ontzettend beginnen te niezen tijdens een brow behandeling (dit komt omdat je ter hoogte van de sinussen aan het werken bent) niet dat niezen ergs is, alleen lig je niet stil omdat je constant met een kriebel in de neus zit.
  3. Voor hou dan weer heel belangrijk: u heeft GEEN pijn 🙂 en daardoor ligt u heel ontspannen zodat de PMU Angel rustig haar techniek kan uitvoeren.

Toch overtuigd om voor een Powder Brows behandeling te kiezen?

Zoals je hierboven kan lezen, is Microblading een pijnlijkere behandeling dan Powder Brows. Dit komt doordat we bij Mircoblading krasjes zetten met een mesje.

Powder Brows is een zachtere techniek, met een zachter resultaat.

W-Brows Prijs

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.