Spring naar de inhoud
Permanent makeup
logo-bericht

Waterproof Make-up: ready for summer, met Semi-Permanente Make-up!

Je wilt er in de zomer op je best uitzien en wij willen je een handje helpen!

Snakken naar de zomer dat doen we allemaal maar uitkijken naar uitgelopen eyeliner na een plons in het water of lippenstift die afgeeft op je cocktail dat net iets minder.

Met Semi Permanente make-up hoef je je geen zorgen meer te maken over je make-up, want het zit altijd goed! Het is allemaal zweet-bestendig en waterproof, dus ook al wordt het wat warmer, jouw natural make-up look zal perfect blijven zitten.

Say no to panda eyes and zero brows!

Boek online je eerste consultatie

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij Nurse Karen of één van onze artsen om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren. De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Waterproof Lippen

Laat die zwoele zomeravonden maar komen! Tijdens de zomer is het extra zalig om op een terrasje een heerlijke cocktail of aperitiefje te drinken. Niks is zo irritant, om jouw lippenstift bij te moeten werken na elke slok die je neemt, of alles wat je eet.

Vakantieliefde gevonden deze zomer? Geen stress meer dat je lippenstift afgeeft na het zoenen van je vakantie crush 😍

Kies voor semi permanente lips. Een subtiele lipliner, naturel kleur of volledig natuurlijk ingekleurde lippen het kan allemaal.

Bekijk hier de mogelijkheden van lippigmentatie

Boek hier alvast je afspraak!

Waterproof Eyeliner

Zon, zweet, water en eyeliner… Niet direct een match made in haven. Of toch wel? Met permanente make-up, hoef je je nergens zorgen om te maken!

Een eyeliner die altijd perfect zit, ookal moet je zonnecrème smeren, zweet je door het warme weer en zelfs als je gaat zwemmen.

Je kunt onder andere kiezen voor een subtiele deepliner een fijn zwart lijntje net tussen de wimperrand. Wil je toch meer een full make-up look dan kies je voor een eyeliner met wing of eentje met stardust effect.

Heeft u ook graag een lijntje onderaan de ogen? Dat is ook mogelijk!

Bereid je alvast voor op de zomer. Boek vandaag nog je afspraak voor eyeliner.

Prijzen

Bekijk hier onze prijzen per medewerker

Kies hier jouw medewerker

Als eerste op de hoogte van een last-minute plekje of kortingsactie?

Laat je gegevens na en we voegen je toe aan onze mailinglist. Geen zorgen, we mailen je maximum 1 keer per maand.

Heb je toch nog vragen of wens je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Overtuigd? Boek hier uw behandeling!

Sarasin Beauty
Kortrijksesteenweg 20
9830 Sint Martens Latem
+32 9 278 36 30 | +32 476 68 97 99
karen@dermatopigmentatie.be