Spring naar de inhoud

Microblading wenkbrauwen

Aangezien Microblading een verouderde techniek is, bieden we deze behandeling niet meer aan. Daarom raden we sterk aan om te kiezen voor Powder Brows, deze techniek ziet er natuurlijker uit en is minder pijnlijk.

Als ik een Euro kreeg voor elke minuut dat ik voor de spiegel mijn wenkbrauwen zorgvuldig tekende met wenkbrauwpotloden of poeders, zou ik een heel rijke vrouw zijn, maar zou ik ook veel tijd verloren hebben.

Met microblading te proberen, een semi-permanente vorm van wenkbrauw tatoeage, krijg je realistisch ogende wenkbrauwhaartjes die 1,5 tot 2 jaar blijven. Ben je het beu om elke twee maanden henna brows te plaatsen of elke ochtend je wenkbrauwen bij te kleuren? Dan is microblading wat jij zoekt!

PRIJS

€ 500

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

video
play-sharp-fill

Wat is Microblading Wenkbrauwen?

Microblading kent verschillende namen: Eyebrow embroidery, Microstroking, Feather touch, Hair stroke,… Het is eigenlijk een oude techniek van uit het verre Oosten naar Europa overgekomen. Vervolgens in een nieuw jasje gestopt.

Het is een semi permanente make-up (SPMU) techniek waarbij wenkbrauw haartjes worden nagebootst.

Lees verder onder de foto

MEER OVER DEZE BEHANDELING
Sarasin Beauty microblading wenkbrauwen banner

Microblading wenkbrauwen, hoe werkt het juist?

 • Voor de behandeling wordt alles eerst uitvoerig besproken zoals: shaping, dikte, kleur, … pas wanneer je goedkeuring geeft starten we met de behandeling.
 • De behandeling gebeurt met een steriele wegwerp blade en handtool. Hiermee wordt een oppervlakkig krasje gemaakt net onder de bovenste huidlaag (oppervlakkige Dermis). Vervolgens wordt hierin pigment gebracht. Op deze manier kunnen we heel mooie haartjes tekenen in de huid, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Voor wie is een Microblading Wenkbrauwen behandeling geschikt?

Belangrijk! Microblading is een techniek die we enkel aanraden bij mensen die:

 • Geen eigen wenkbrauw haartjes meer hebben
 • Bij alopecia of haaruitval na chemo
 • Littekens in de wenkbrauwen hebben
 • Deze techniek kan NIET bij iedereen toegepast worden, kijk zeker ook naar onze prachtige en natuurlijke Powder Brow resultaten

Hoe verloopt de behandeling?

 • Voor de behandeling wordt alles eerst uitvoerig besproken zoals de shaping, de dikte, de kleur, … pas wanneer je de goedkeuring heeft gaan we van start.
 • We werken met een steriele wegwerp blade en handtool. Hiermee wordt een oppervlakkig krasje gemaakt net onder de bovenste huidlaag (oppervlakkige Dermis). Vervolgens wordt hierin pigment gebracht. Op deze manier kunnen we heel mooie haartjes tekenen in de huid, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.
 • Bij microblading is lokale verdoving aan te raden

Microblading Resultaat

Deze techniek blijft maximum 1,5 tot 2 jaar. Pigmenten in de wenkbrauwen mogen echter niet langer in de huid blijven. Omdat ze onder invloed van de zon doffer en grauwer worden van kleur.

Alles wordt uitvoerig besproken. Vervolgens uitgetekend zodat u ziet hoe uw wenkbrauw er zal uitzien. Tenslotte geven we graag advies voor het mooiste resultaat.

 • Eerst en vooral zijn alle pigmenten conform de EU wetgeving. Met andere woorden geen AZO, nikkel, zware metalen, Pak’s.
 • Breng gerust foto’s mee van resultaten die je mooi vindt.
 • Vervolgens wordt het eerst uitgetekend. Aansluitend gaan we van start.
 • Ook voor mensen die allergisch zijn!
 • Tenslotte werken wij samen met verschillende artsen.

Je kan deze behandeling elke twee jaar laten uitvoeren. Maar hou er rekening mee dat er zoveel mogelijk kleur weg moet zijn. Boek dan pas een nieuwe behandeling. Dit om de huid terug te laten herstellen. Zodat je opnieuw mooie wenkbrauwen hebt, en niet telkens op oud rest pigment hoeft te werken.

Toch overtuigd om voor een Powder Brows behandeling te kiezen?

Zoals je hierboven kan lezen, is Microblading een pijnlijkere behandeling dan Powder Brows. Dit komt doordat we bij Mircoblading krasjes zetten met een mesje.

Powder Brows is een zachtere techniek, met een zachter resultaat.

Microblading Prijs

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.