Spring naar de inhoud

Verschil tussen powder brows en ombré brows

Ontdek hier het verschil tussen Powder Brows en Ombré Brows

Powder Brows maken massaal hun opmars in de beautywereld van de semipermanente make-up. Bij Sarasin Beauty volgen we die trend én zetten we in op een natuurlijke look.  Daarom kiezen we steevast voor Ombré Powder brows. Wat precies het verschil is tussen Powder Brows en Ombré Powder Brows? Dat ontdek je hier!

Bij Sarasin Beauty in Gent werken we met ervaren experten die helemaal mee zijn met de trend in Powder Brows. Meer nog, ze creëren voor jou Powder Brows die natuurlijk ogen en bij jouw unieke gelaatstrekken passen.

PRIJS

€ 350

BEHANDELTIJD

90 minuten

EFFECT

1,5 tot 2 jaar

(Ombré) Powder brows?

Alvorens we dieper ingaan op het verschil tussen Powder Brows en Ombré Powder Brows, leggen we graag uit wat semipermanente make-up is en waarvoor die gebruikt wordt.

Sta jij elke ochtend voor de spiegel om jouw wenkbrauwen donkerder te maken met behulp van make-up? Heb je het gehad met dagelijks jouw make-up verwijderen? Wil je deze tijd nuttig besteden? Dan zijn Powder Brows iets voor jou! Je krijgt een langdurig resultaat zonder enige moeite te moeten doen.

Lees verder onder de foto

Sarasin Beauty microblading wenkbrauwen banner

Wat is (semi)permanente make-up?

  • SPMU of semipermanente make-up is een techniek die jou permanent een zachte make-up look bezorgt voor een periode van 1,5 tot 2 jaar. Bij deze techniek gaan we niet tot diep in de huid tatoeëren, maar wel de huid aan de oppervlakte pigmenteren met behulp van gepigmenteerd poeder en een zeer fijne naald. Dus geen harde lijnen die na verloop van tijd vervagen of een tattoo-achtige uitstraling krijgen!
  • Wat kan je dan wel verwachten? Verwacht je aan een zacht effect dat er heel natuurlijk uitziet, maar toch een merkbaar verschil maakt op het gelaat. Je kan het zien als een soort no make-up make-up look.
  • Semipermanente make-up zal geen extreme transformaties teweeg brengen en zal gewone make-up nooit volledig vervangen. Wel zal je een subtiele verandering en natuurlijke uitstraling krijgen die je ‘s ochtends geen extra moeite of tijd kost.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar op jouw gelaat?

Zoals reeds gezegd blijft het resultaat van een behandeling met deze techniek 1,5 tot 2 jaar op jouw gelaat aanwezig. Dit om het natuurlijke effect te garanderen. Na deze periode kan je de Powder Brows gewoon opnieuw zetten!

Powder Brows vs. Ombré Brows: waar zit het verschil?

Bij Sarasin Beauty maken we steevast gebruik van de Ombré-effect. Hierbij brengen we een een subtiele kleurovergang in de wenkbrauw. De naam ‘Ombré Powder Brows’ verwijst dus naar het Ombré-effect dat we dankzij deze kleurovergang creëren in jouw wenkbrauwen. 

Het licht kleurverloop doorheen de wenkbrauw geeft een natuurlijk resultaat en zorgt dat jouw wenkbrauwen er onbewerkt uitzien. De methode geeft een boost aan de vorm en het volume van jouw natuurlijke wenkbrauwen. De Ombré techniek zorgt voor een nog subtieler resultaat dan dat van de gewone Powder Brows.

Ombré Powder Brows: is het iets voor jou?

Weet je nog niet of de Ombré Powder Brows van Sarasin Beauty zijn wat jij nodig hebt? Lees hieronder verder om het te ontdekken!

Hoe zien jouw wenkbrauwen er uit op het moment van behandeling?

  • Ombré Powder Brows worden op jouw bestaande wenkbrauwen aangebracht. Eigen wenkbrauwhaartjes hebben is dus een basisvoorwaarde voor een behandeling Ombré Brows.
  • Als jij dunne wenkbrauwen hebt of wenkbrauwen hebt met een eerder asymmetrische/ongelijke groei, kan je de Powder Brows overwegen. Ook als je het beu bent om jouw brows dagelijks bij te werken met make-up is het iets voor jou!
  • Vollere wenkbrauwen op een subtiele manier zonder enige moeite, dat is de korte samenvatting van Ombré Powder Brows. We creëren de wenkbrauwen van jouw dromen met de perfecte en vorm én kleur, en dit volledig naar jouw voorkeuren.

Ombré Brows, ook op jouw (gevoelige) huid!

  • Onze Ombré Powder Brows zijn geschikt voor elk huidtype. Ongeacht of je nu een een vette, droge, jonge, rijpe, lichte of donkere huid hebt, je kan bij ons terecht voor Powder Brows!
  • In onze clinic gebruiken we pigment dat afgestemd wordt op de noden van jouw huidtype, want elke klant verdient een behandeling op maat. Daarnaast zijn onze producten volledig conform met de zeer strenge Europese wetgeving inzake pigmenten.
  • Bovendien zijn al onze pigmenten hypoallergeen. Dat houdt in dat ook mensen die normaal allergisch reageren op normale make-up onze pigmenten kunnen verdragen. Het is echter wel belangrijk dat je allergieën vermeld aan onze experten.

Let op! Boek geen Ombré Powder Brows behandeling als je zwanger bent of Roaccutane neemt/genomen hebt. Je moet minstens 6 maanden gestopt zijn met je Roaccutane kuur alvorens je semipermanente make-up kan aanbrengen.

De beste (Ombré) Powder Brows bij Sarasin Beauty!

Ben jij klaar om komaf te maken met wenkbrauwpotlood en wil je volledig gaan voor Powder Brows? Voor professionele Powder Brows die op een subtiele manier worden aangebracht en een natuurlijk effect geven, moet je bij Sarasin Beauty zijn!

Waar kan je onze clinic vinden?

Bij Sarasin Beauty ben je aan het juiste adres voor een behandeling (Ombré) Powder Brows! Onze praktijk is gelegen op de Kortrijksesteenweg 20 in Sint-Martens-Latem. We beschikken over een ruime, gratis parking vlak voor de deur.

De behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten. Toch reken je het best 1,5 uur vanaf het moment dat je binnenkomt. Die extra tijd gebruiken we om naar je te luisteren, je te informeren en eventuele verdoving te laten inwerken.

Wat kan je bij ons verwachten?

Sarasin Beauty staat voor een onberispelijke service, expertise en een grondige kennis van ons vakgebied. Al onze medewerkers zijn echte vakexperts die hun technieken hebben verfijnd tot de perfectie dankzij de vele opleidingen waarvoor ze met onderscheiding slaagden!

Verder hebben ze allen jaren ervaring achter de kiezen. Daarnaast hebben ze ook expliciete aandacht voor jouw privacy, veiligheid en hygiëne. Er wordt met de nodige discretie gehandeld. Je komt bij ons terecht in goede, zorgende handen.

Ontdek ons volledig assortiment in SPMU!

SPMU ogen en lippen

Naast SPMU-behandelingen voor de wenkbrauwen, kan je bij ons ook terecht voor semipermanente make-up voor de lippen en ogen. Neem zeker een kijkje bij onze killer eyeliner-looks en stralende lippen en laat je meeslepen in het comfort van de semipermanente make-up!

(Ombré) Powder Brows: de resultaten van Sarasin Beauty

Sarasin Beauty SPMU Powderbrows
Ombre powder brow bij man voor en na foto - sarasin clinic
Powerbrows voor en na Sarasin Clinic

Prijs (Ombré) Powder Brows Sarasin Beauty

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen
Ombré Powder Brows€350
Touch Up Wenkbrauwen*€50 / sessie
*Je kunt een touch-up van je wenkbrauw SMPU boeken tussen 4 en 8 weken na je oorspronkelijke behandeling.

Leg jouw afspraak vast!

Ben jij klaar om jouw wenkbrauwen die extra boost te geven? Aarzel niet en maak hier jouw afspraak! Heb je nog wat vragen of twijfels? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons! Wij staan je met plezier bij in de zoektocht naar jouw droombehandeling!

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen over (Ombré) Powder Brows

Is een Ombré Powder Brows behandeling pijnlijk?

Heb ik een touch up nodig na een Ombré Powder Brows behandeling?

Welk resultaat mag ik verwachten na mijn Ombré Powder Brows behandeling?

Hoe zal ik er uitzien na de behandeling?

Mag ik make-up dragen na de behandeling?

Hoe snel zal het genezen?

Hoe verloopt de nabehandeling?

Met wat moet ik rekening houden na de behandeling?

Kan ik een MRI scan krijgen na de behandeling?

Zal de kleur donker zijn?

Hoe gaan mijn wenkbrauwen er uitzien direct na de behandeling?

Doet de behandeling pijn?

Hoelang duurt de behandeling?

Hoeveel weken zitten er tussen de eerste en tweede behandeling?

Moet ik mijn haartjes epileren voor de wenkbrauwen ingreep?

Wat doe ik best vòòr de wenkbrauwen behandeling?