Spring naar de inhoud
PMU verwijderen
logo-bericht

Verwijderen Permanente Make-Up

Ben je niet tevreden over je permanente make-up?

Het is verkeerd gezet of je vindt het niet meer mooi. Wat de reden ook is wij helpen jou graag! Wij kunnen het ‘permanente’ ongedaan maken met onze nieuwste laser technologie.

Say no to panda eyes and zero brows!

Permanente make-up wat als het resultaat tegenvalt?

Net zoals bij lichaamstattoos laten we soms spmu plaatsen in een impulsieve bui of tijdens een trend/rage. Enkele jaren terug vond je knal rode lippen en een dikke eyeliner wing vast mooi, maar nu is jouw smaak veranderd.

Je ging in op een kortingsactie voor een super goedkope behandeling, en het resultaat ziet er uiteindelijk ook zo uit: ‘goedkoop’.

Pico Laser to the rescue!

Bij permanente make-up wordt er inkt in de huid gebracht. Een deel van deze inkt breekt af, daarom spreekt men over semi-permanente make-up. Echter is er kans dat een deel van de inkt nooit uit zichzelf gaat verdwijnen en achterblijft in de huid.

Deze restpigmenten kunnen wij verwijderen met onze nieuwste lasertechnologie.

Boek online je eerste consultatie

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij Nurse Karen of één van onze artsen om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren. De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Welke PMU kunnen we verwijderen?

Permanente wenkbrauwen (Ombre, Powderbrows, Microblading,…)
Microhaarpigmentatie
Permanente lippigmentatie
Medische tatoeages (tepeltatoeages)
Algemene tatoeages

Hoe gaat het verwijderen van spmu en permanente make-up in zijn werk?

Wij verwijderen de inkt van permanente make-up en tatoeages op de meest efficiënte en veiligste manier. Dit door middel van onze nieuwe lasertechnologie: de Pico Laser.

De Pico Laser is een van de krachtigste lasers voor het verwijderen van permanente inkt.

Pico Laser

  • De Pico Laser geeft in een snel tempo pulsen energie aan de huid. Deze energie zorgt ervoor dat de inkt in de huid afbreekt, zodat er hele kleine stukjes ontstaan. Deze stukjes worden vanzelf door het lymfesysteem afgebroken en afgevoerd.
  • Omdat de stukjes veel kleiner zijn dan bij verouderde standaard laserbehandelingen, is je lichaam in staat om ze sneller af te voeren.
  • Er is minder kans op bijwerkingen omdat tijdens de laserbehandeling minder warmteontwikkeling in de huid plaatsvindt.

Als eerste op de hoogte van een last-minute plekje of kortingsactie?

Laat je gegevens na en we voegen je toe aan onze mailinglist. Geen zorgen, we mailen je maximum 1 keer per maand.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Het hangt af van persoon tot persoon hoeveel behandelingen er nodig zijn om permanente make-up volledig te verwijderen. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren:

De inktsoort

Zwarte inkt is makkelijker te verwijderen dan inkt met een rode, groene of bruine toon. Onze Pico Laser is geschikt om alle kleurtinten te verwijderen, maar dit is een proces.

De inkt zal eerst langzaam vervagen alvorens deze volledig wegtrekt.

Opgelet! Wij kunnen nooit 100% garantie geven dat de tattoo of permanente make-up volledig zal verdwijnen!

De diepte

Niet alleen de kleur maar ook de diepte van de inkt in de huid speelt een super belangrijke rol. Soms zijn er bij het zetten van de permanente make-up meerdere lagen aangebracht, en is de inkt heel diep aangebracht. Hoe dieper de pmu, hoe drastischer om te verwijderen.

Huidskleur

Hoe donkerder de huidskleur, hoe langer het duurt. Bij een donkere huidskleur is er van nature meer pigment in de huid aanwezig. Hierdoor duurt de behandeling langer en heb je ook meer sessies nodig dan iemand met een lichter huidtype.

 

Gemiddeld zijn er 2 tot 7 sessies nodig om permanente make-up te verwijderen, met telkens vier weken tussen elke behandeling.

Na 2 sessies kunnen wij al redelijk goed aangeven hoeveel je er nog zal nodig hebben. Niet iedereen wil alles van de permanente make-up weg. Soms wil men gewoon dat de wenkbrauwen wat lichter zijn of wil men enkel de wing van de eyeliner weg laten laseren.

Al deze factoren spelen dus een rol in het aantal sessies die u zal nodig hebben.

Prijzen PMU removal

Prijs SPMU verwijderen
PMU wenkbrauwen verwijderen€85/sessie
PMU lippen verwijderen€100/sessie
PMU eyeliner bovenaan verwijderen€125/sessie
PMU eyeliner onderaan verwijderen€95/sessie

Prijzen PMU removal

Prijzen tattoo removal
Tattoo removal behandeling
Extra small tattoo€100/sessie
Small tattoo€150/sessie
Medium tattoo€250/sessie
Large tattoo€300/sessie
Extra large tattoo€400/sessie
PMU wenkbrauwen verwijderen€85/sessie
PMU lippen verwijderen€100/sessie
PMU eyeliner bovenaan verwijderen€125/sessie
PMU eyeliner onderaan verwijderen€95/sessie

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Uitgebreid gesprek en advies

  • Na een uitgebreid gesprek en advies kunnen we van start gaan. We beginnen met het reinigen en ontsmetten van het huidoppervlak. Nadien wordt de laser ingesteld met de specifieke golflengte volgens de kleur van de tattoo/pmu.

Duur van de behandeling

  • De laserbehandeling zelf duurt slechts enkele minuten per sessie.

Pijn

  • Het verwijderen van permanente make-up kan gevoelig zijn en is niet volledig pijnloos. Dankzij onze koeling zal de behandeling aangenamer verlopen. Wij kunnen ook werken met een sterk verdovende zalf of een verdovende prik zoals bij de tandarts. Op het moment zelf kunnen we bespreken wat voor u het meest aangewezen is.

Na de behandeling

  • Na de behandeling kan je een branderig gevoel ervaren, vergelijkbaar met een oppervlakkige brandwonde. Dit is een normale bijwerking, en dit gevoel is na enkele dagen weer verdwenen.
  • De laserstraal veroorzaakt ook vaak een witte as-verkleuring op de huid, zwelling en eventuele bloeding. Dit verschijnsel is normaal en verandert in lichte zwelling, roodheid en korstvorming, afhankelijk van persoon tot persoon.
  • De huid wordt nadien verzorgd met Flamigel en het verband dient 24u ter plaatse te blijven. Na de behandeling brengt u 2 x daags Flamigel aan tot de huid volledig hersteld is.
  • U mag 24u na de behandeling niet blootgesteld worden aan water en zonlicht. Nadien is het belangrijk zoveel mogelijk uit de zon te blijven en zonnecrème met beschermingsfactor SPF 50 te dragen.

Heb je toch nog vragen of wens je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Overtuigd? Boek hier uw behandeling!

Sarasin Beauty
Kortrijksesteenweg 20
9830 Sint Martens Latem
+32 9 278 36 30 | +32 476 68 97 99
karen@dermatopigmentatie.be